Katja definitivno sam preblaga. Takve sam naravi. Više sam ono "šuti i trpi". Baš što kažeš, nema tu nekih strogih i odrješitih razgovora s moje strane, više prigovaranje usputno. Ali hvala na savjetu. Mislim da ću poraditi da tome da budem stroža.I da se nadovežem na tvoj gornji post.. Živjeli susjedi s djecom. Nekad mi trebaju odrasli da se napričam s njima, kad sam sama po cijele dane pričam samo sa sinom o bgerima i autićima, hehhe, a s bebicom samo monologe vodim.E da vas spitam kad su se vše bebe počele smješkati? Moja se smješka od 5.tjedna,meni za nepovjerovati, uspjela sam ju i snimiti. Pričala sam joj i pričala i ona mi se triput nasmiješ. Najljepši poklon mami
Katja definitivno sam preblaga. Takve sam naravi. Više sam ono "šuti i trpi". Baš što kažeš, nema tu nekih strogih i odrješitih razgovora s moje strane, više prigovaranje usputno. Ali hvala na savjetu. Mislim da ću poraditi da tome da budem stroža.I da se nadovežem na tvoj gornji post.. Živjeli susjedi s djecom. Nekad mi trebaju odrasli da se napričam s njima, kad sam sama po cijele dane pričam samo sa sinom o bgerima i autićima, hehhe, a s bebicom samo monologe vodim.E da vas spitam kad su se vše bebe počele smješkati? Moja se smješka od 5.tjedna,meni za nepovjerovati, uspjela sam ju i snimiti. Pričala sam joj i pričala i ona mi se triput nasmiješ. Najljepši poklon mami
Daaaa, smiju se maltene kad izađu iz pupe 🤓, imitiraju naše mimike 🤡... I meni je to bilo nevjerojatno! Još i onaj zaljubljeni pogled 🥺... Ooooj, ja se rastapam 🍧☀️🥴...
Najslađi su prva tri mjeseca. Evo, kod nas završava to četvrto tromjesečje 🥲💙
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Milica 🤣🤣🤣 Ja sam blaga prema sebi, kako nam je Arsancres rekla da moramo biti 😊 Nemam prevelika očekivanja, rekla sam si da je sve ok samo da im je pelena zamijenjena i da nisu gladni, sve ostalo je bonus. Ako operem veš i skuham nešto onda sam ponosna na sebe, a tek ako izadjemo van 😅
Ali stizem sve vise stvari napraviti u danu, tako da dobro nam ide 💪🏻
Mi se družimo sa susjedima koji imaju dijete malo mladje od moje kćeri, često se dogovorimo pa zajedno prošetamo ili s djecom u parkić. Kad sam rodila prvo dijete onda nisam imala nikoga u blizini za druženje, to mi je bas bilo teško, kad nemaš s kime progovoriti dok muž ne dodje s posla…
Daaaa, u pravu si! Malo se više voljeti...
Ja sam te neke stvari počela osvješćivati tek nakon što sam rodila
Ima na Fejsu stranica Odgoj i osobni razvoj, pa sam čitajući dokumente te grupe (a ustvari bi trebalo čitati izvorne knjige o roditeljstvu, hali heto 😅) shvatila koliko mi kroz roditeljstvo sebe odgajamo, preodgajamo i popravljamo, a ne djecu... Eto koga zanimaju te stvari neka pogledne tu grupu
Oprostite što ja ovako nabacano pišem, čim imam rupicu, napišem nešto što mi padne na um....
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Milica 🤣🤣🤣 Ja sam blaga prema sebi, kako nam je Arsancres rekla da moramo biti 😊 Nemam prevelika očekivanja, rekla sam si da je sve ok samo da im je pelena zamijenjena i da nisu gladni, sve ostalo je bonus. Ako operem veš i skuham nešto onda sam ponosna na sebe, a tek ako izadjemo van 😅
Mi se družimo sa susjedima koji imaju dijete malo mladje od moje kćeri, često se dogovorimo pa zajedno prošetamo ili s djecom u parkić. Kad sam rodila prvo dijete onda nisam imala nikoga u blizini za druženje, to mi je bas bilo teško, kad nemaš s kime progovoriti dok muž ne dodje s posla…Daaaa, u pravu si! Malo se više voljeti…
Ima na Fejsu stranica Odgoj i osobni razvoj, pa sam čitajući dokumente te grupe (a ustvari bi trebalo čitati izvorne knjige o roditeljstvu, hali heto 😅) shvatila koliko mi kroz roditeljstvo sebe odgajamo, preodgajamo i popravljamo, a ne djecu… Eto koga zanimaju te stvari neka pogledne tu grupu
Oprostite što ja ovako nabacano pišem, čim imam rupicu, napišem nešto što mi padne na um….
Znala sam da si i ti pristalica povezujućeg roditeljstva😂
Baš si dobro napisala to, ja sam već više puta tu napisala kako sam mislila da sam generalno ok sa nelkm stvarima, odlukama i općenito situaciji u životu, a tek kad sam rodila sam se mentalno raspala. Ja sam mislila da ću odgajati svije dijete, ali zapravo odgajam puno više samu sebe 🙂
Meni su knjige od Juula baš pomogle još više da si neke stvari objasnim. Definitivno grupa ima i moju preporuku, to je uz mojih hrpu grupa o dojenju jedina grupa na fb u kojoj jesam, a da ima veze sa roditeljstvom😅 meni se kosa diže od onim mamećih grupa i kvazi pedijatrica na fejsu🙄
Mi se družimo sa susjedima koji imaju dijete malo mladje od moje kćeri, često se dogovorimo pa zajedno prošetamo ili s djecom u parkić. Kad sam rodila prvo dijete onda nisam imala nikoga u blizini za druženje, to mi je bas bilo teško, kad nemaš s kime progovoriti dok muž ne dodje s posla…Daaaa, u pravu si! Malo se više voljeti…
Ima na Fejsu stranica Odgoj i osobni razvoj, pa sam čitajući dokumente te grupe (a ustvari bi trebalo čitati izvorne knjige o roditeljstvu, hali heto 😅) shvatila koliko mi kroz roditeljstvo sebe odgajamo, preodgajamo i popravljamo, a ne djecu… Eto koga zanimaju te stvari neka pogledne tu grupu
Oprostite što ja ovako nabacano pišem, čim imam rupicu, napišem nešto što mi padne na um….Znala sam da si i ti pristalica povezujućeg roditeljstva😂
Baš si dobro napisala to, ja sam već više puta tu napisala kako sam mislila da sam generalno ok sa nelkm stvarima, odlukama i općenito situaciji u životu, a tek kad sam rodila sam se mentalno raspala. Ja sam mislila da ću odgajati svije dijete, ali zapravo odgajam puno više samu sebe 🙂
Meni su knjige od Juula baš pomogle još više da si neke stvari objasnim. Definitivno grupa ima i moju preporuku, to je uz mojih hrpu grupa o dojenju jedina grupa na fb u kojoj jesam, a da ima veze sa roditeljstvom😅 meni se kosa diže od onim mamećih grupa i kvazi pedijatrica na fejsu🙄
Upravo tako! Joj, koliko toga imamo za naučiti... Nismo svjesni, samo smo malo zagrebali... Dalo bi se pričati o tome ihihi...
Jesu li žive Tonka i Marijana... Vjerojatno ne stignu pratiti... Pozdrav veliki i njima, nadam se da gurate 😵😆
Heh, točkica kod mene.
💃38
🐥2020.
Termin 15. 3. 2022.
Mocusa mi smo neki dan rezali noktiće. Odrezala sam joj samo onako do jagodica da se ne grebe. Na noktiću je ostalo još onako "bijelo", znači nisam išla do kraja. Nadam se da si razumijela šta sam htjela reći 😂😂 A do sada smo ih samo malo rašpali da se ne grebe. Mada baš kad su veći, sami puknu, tako je barem njoj
Hm, moj mali se zadnjih dana počeo smješkati kad mu nešto pričamo, inače je bas bio mrgud 😊
Milica cure su otišle na FB, rijetko se jave tu.
Mene zanima kako je Anchy, pomislim na nju valjda svaki dan, nadam se da je dobro sve prošlo 🍀
I ja sam se baš Anchy sjetila prošlu noć dok sam malu hranila ali nisam joj se nicka mogla sjetit, Katja vidiš kako mi misli čitaš. Anchy ako nas čitaš, javi se 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji