Jutroo ♡ Kako ste mamite u ovo tmurno jutro?😄Mocusa saljem ti veeliki zagrljaj 💜 nadam se da ce se malo promjeniti,da ce ti olaksati,jer stvarno ti je jako tesko,rasplakalo me to sto si napisala i bas mi je zao 😔
Mi isto rezemo noktice,i izrezem i onda izraspam da nisu ostra jer se malo malo odrapi,jucer si je uho raskrvarila😶Kriss😑 ježim se tih cjepiva,bas bas! Kako ste danas?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Joj, Katja, znam Anći i nadam se da je sretno iznijela trudnoću! 🙏 Možda je i ona na Fejsu? Anchy, javi se ako stigneš...
Mocusa, možeš od početka, lagano, možda onim zakrivljenim za bebe, ima u DM-u. Moj je bio ko mačak sav izgreban redovito 😼 Strašno brzo im rastu, a kao od papira su.
Joj kad se sjetim svog prvog, rodio se i ja ga gledam u onom providnom krevetiću kraj sebe i ne mogu vjerovati, nokti mu ogromni, manikirani na špic (kao što je bilo moderno po salonima, reklamama). Rekoh Aa ha, tu je nestao moj kalcij u trudnoći... Baš je smiješan bio 😆🤩
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Lara kakve su bile nuspojave da ste morale na hitnu? Baš mi je žao i držim fige da sad bude sve dobro ❤️
Tejuska baš ni meni neće biti svejedno idući put kad se sjetim tog plača 😔😔 ali to je sve za njihovo dobro, samo da su nam zdravi. Danas je već super, kao da nije niš bilo. Spavala je i jela jučer samo. Hladili smo nogice oblozima i dala sam joj čepiće i hvala Bogu prošlo je 🤗 Ujutro smo se mazile i smijale s tatom baš dugo ❤️
Hvala vam puno cure ❤️
Lara kakve su bile nuspojave da ste morale na hitnu? Baš mi je žao i držim fige da sad bude sve dobro ❤️
Tejuska baš ni meni neće biti svejedno idući put kad se sjetim tog plača 😔😔 ali to je sve za njihovo dobro, samo da su nam zdravi. Danas je već super, kao da nije niš bilo. Spavala je i jela jučer samo. Hladili smo nogice oblozima i dala sam joj čepiće i hvala Bogu prošlo je 🤗 Ujutro smo se mazile i smijale s tatom baš dugo ❤️
Hvala vam puno cure ❤️
Tek sad vidim objavu,dok sam tipkala ti si objavila🤭
Super da je proslo! 🤍
• 20.04.2022. 🌷
Kriss bila joj je jako visoka temp nije padala ni nakon cepica, osula se po licu kao da joj je netko peglom spalio na jednom mjestu i bljucanje i proljev ono bas eksplozivno, na hitnoj su joj dali neke kapi i tokom noci smo ostali tamo na promatranju da vide da sve prestaje. Na ostala cjepiva kasnije ni na rotu nije imala reakcije 🤷♀️ Rotu smo cjepili jer je rano krenula u vrtic i dobro da jesmo jer nikad ju nije dobila a donjela ju je doma meni tak da sam mislila da cu umrijet kolko mi je lose bilo 😂 malenu cu isto cjepiti protiv rote jer velika krece u skolu na jesen pa da ne donese… rekli su nam da je bitno da se do 6.mj starosti cijepi i mj dana razmaka od ovih redovnih cjepiva iako moze i zajedno ali da je ovo kao bolje…
Za rezanje noktića sam pitala jer kad sam sinu rezala baš zato jer se grebao do krvi, svekrva me napala kao ne smije se tako malim bebama rezati nokte. Kada sam pitala patronažnu nije mi znala reći, neka mlada cura bila tek počela raditi. Zato sad ne znam s malom dal da režem ili ne. Ali rezat ću. Mislim puknu oni sami ali prije toga izgrebe se, nastanu kraste pa i njih pokida pa već ima ožiljak na licu zbog toga.
Sortiraj odgovore
Najstariji