Mame i bebe PROLJETNICE 2022 🍀🌸🌻🌺🐞

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mocusa

Broj poruka: 126

Prijavi adminu

Ja sam imala rotu prije 3 tjedna, prije mene imao sin od skoro 3 godine. Beba nije dobila jer doji, tako je rekla pedijatrica. Cijepit protiv rote svejedno ne mislim, inače se užasavam posljedica onih obaveznih cjepiva. 

• Lara15

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Mocusa ja sam i jednoj i drugoj rezala odmah po dolasku iz rodilista i onda otprilike jednom tjedno jer im jako brzo rastu, onim baby skaricama i ne do jagodica skroz nego samo ostre dijelove i da ih poravnam, nikad nikakvih problema (dok su male radim to dok spavaju), skarice uvijek dezinficiram prije koristenja 

• A11

Broj poruka: 161

Prijavi adminu

Nama je danas bilo veselo s nokticima na nogama..Na palcevima su joj otisli u meso i trebalo je otkinuti malo mesa (koje se vec zadebljalo i postalo tvrdo) da noktic moze proci. Hvala Bogu spavala je cvrsto pa smo donekle bezbolno to obavili iako sam joj malo zarezala meso na jednom mjestu gdje nije trebalo pa je bilo malo krvi ali sredili smo,bila je hrabra 🥰 Nije lako s njihovim sitnim prsticima hahah
    Mocusa, slobodno rezi noktice kad god ti mislis da treba 

• 20.04.2022. 🌷

• _Katja_

Broj poruka: 401

Prijavi adminu

Milica mislim da nije Anchy na FB, pisala je s nama tu do prije nekoliko tjedana, mislim da je bila i prešla termin. Javit će se ona nama s lijepim vijestima imam osjećaj ❤️
    Ponekad razmišljam kako je zapravo čudno kako mislim o nekim ljudima s foruma koje zapravo uopće ne poznajem, čudan osjećaj jelda? Kad netko samo tako nestane bas neka praznina ostane. 
    Kriss drago mi je da je mala bolje 🥰
    Ja cijepila oboje protiv rote, obavezno je tu kod nas, beba čak i nije imala reakciju. 
    Ne znam sta se dogadja ali on danas ne spava 🙁 Inače je bas spavalica, a danas budan od 6 ujutro, dva-tri puta zaspao kratko na rukama, ali cim sam ga spustila gotovo.

• Lara15

Prijavi adminu

Katja da nije mozda skok? 

• _Katja_

Broj poruka: 401

Prijavi adminu

Lara mislim da nije, imao ga je sa šest tjedana, ne bi trebao i sa sedam, pomislila sam na to 😅 Odspavali smo nekih sat i pol, on na meni, nisam se usudila spustiti ga, da se malo odmorim 😊 Nadam se da mu je samo takav dan 😊 

• Kriss

Broj poruka: 185

Prijavi adminu

Ja sam ju mislila cijepiti protiv rote. Upravo iz tog razloga jer će morati u jaslice na proljeće 😏😏😏 Htjela bih se još malo raspitati oko tog cjepiva pa odlučiti. Ali mislim da budem 
    Nama su isto rekli da se nokti me režu ali moraš barem malo jer to rasteeeeeee
    Katja ja svoju nikako uspavat jučer, popizdila saaaaaaam, bila budna do pol 1 u noći 😱

• A11

Broj poruka: 161

Prijavi adminu

Prihvacaju li vase bebe dudu? 
    Moja je u pocetku tu i tamo htjela,sad vise nece nikakvu,znaci nema sanse. A takva je beba da ne zna biti budna i mirna 🤣🤯 Ja bi jaako htjela da bar ponekad zacucli da bude u miru ili kad je nervozna da joj uvalim..međutim nista haha 
    Skuzila sam da zadnje vrijeme dosta zeli cuclati svoje ruke pa je mozda to razlog potpunog odbijanja dude,ne znam 🤔

• 20.04.2022. 🌷

• Lara15

Prijavi adminu

hoce dudu mala sefica ali ju na spavanju pljune samo dok je budna ju cucka 🤷‍♀️ i to samo aventove hoce bibs oblik joj se ne svidja a nuk su se raspale kod sterilizacije 😂

• Kriss

Broj poruka: 185

Prijavi adminu

A11

Prihvacaju li vase bebe dudu?
    Moja je u pocetku tu i tamo htjela,sad vise nece nikakvu,znaci nema sanse. A takva je beba da ne zna biti budna i mirna 🤣🤯 Ja bi jaako htjela da bar ponekad zacucli da bude u miru ili kad je nervozna da joj uvalim..međutim nista haha
    Skuzila sam da zadnje vrijeme dosta zeli cuclati svoje ruke pa je mozda to razlog potpunog odbijanja dude,ne znam 🤔

Moja isto ne želi čut za dudu 🙉 zbilja bi nam nekad jako dobro došla.. Ali neeee, nema šanse 
    Mislim znam da nisu zdrave ni dobre i čak mi je drago da ju ne želi ali samo nekad da se umiri kad više neznam kud bi s njom ili kad ne može zaspati 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.