Mocusa ja sam i jednoj i drugoj rezala odmah po dolasku iz rodilista i onda otprilike jednom tjedno jer im jako brzo rastu, onim baby skaricama i ne do jagodica skroz nego samo ostre dijelove i da ih poravnam, nikad nikakvih problema (dok su male radim to dok spavaju), skarice uvijek dezinficiram prije koristenja
Nama je danas bilo veselo s nokticima na nogama..Na palcevima su joj otisli u meso i trebalo je otkinuti malo mesa (koje se vec zadebljalo i postalo tvrdo) da noktic moze proci. Hvala Bogu spavala je cvrsto pa smo donekle bezbolno to obavili iako sam joj malo zarezala meso na jednom mjestu gdje nije trebalo pa je bilo malo krvi ali sredili smo,bila je hrabra 🥰 Nije lako s njihovim sitnim prsticima hahah
Mocusa, slobodno rezi noktice kad god ti mislis da treba
• 20.04.2022. 🌷
Milica mislim da nije Anchy na FB, pisala je s nama tu do prije nekoliko tjedana, mislim da je bila i prešla termin. Javit će se ona nama s lijepim vijestima imam osjećaj ❤️
Ponekad razmišljam kako je zapravo čudno kako mislim o nekim ljudima s foruma koje zapravo uopće ne poznajem, čudan osjećaj jelda? Kad netko samo tako nestane bas neka praznina ostane.
Kriss drago mi je da je mala bolje 🥰
Ja cijepila oboje protiv rote, obavezno je tu kod nas, beba čak i nije imala reakciju.
Ne znam sta se dogadja ali on danas ne spava 🙁 Inače je bas spavalica, a danas budan od 6 ujutro, dva-tri puta zaspao kratko na rukama, ali cim sam ga spustila gotovo.
Ja sam ju mislila cijepiti protiv rote. Upravo iz tog razloga jer će morati u jaslice na proljeće 😏😏😏 Htjela bih se još malo raspitati oko tog cjepiva pa odlučiti. Ali mislim da budem
Nama su isto rekli da se nokti me režu ali moraš barem malo jer to rasteeeeeee
Katja ja svoju nikako uspavat jučer, popizdila saaaaaaam, bila budna do pol 1 u noći 😱
Prihvacaju li vase bebe dudu?
Moja je u pocetku tu i tamo htjela,sad vise nece nikakvu,znaci nema sanse. A takva je beba da ne zna biti budna i mirna 🤣🤯 Ja bi jaako htjela da bar ponekad zacucli da bude u miru ili kad je nervozna da joj uvalim..međutim nista haha
Skuzila sam da zadnje vrijeme dosta zeli cuclati svoje ruke pa je mozda to razlog potpunog odbijanja dude,ne znam 🤔
• 20.04.2022. 🌷
Prihvacaju li vase bebe dudu?
Moja je u pocetku tu i tamo htjela,sad vise nece nikakvu,znaci nema sanse. A takva je beba da ne zna biti budna i mirna 🤣🤯 Ja bi jaako htjela da bar ponekad zacucli da bude u miru ili kad je nervozna da joj uvalim..međutim nista haha
Skuzila sam da zadnje vrijeme dosta zeli cuclati svoje ruke pa je mozda to razlog potpunog odbijanja dude,ne znam 🤔
Moja isto ne želi čut za dudu 🙉 zbilja bi nam nekad jako dobro došla.. Ali neeee, nema šanse
Mislim znam da nisu zdrave ni dobre i čak mi je drago da ju ne želi ali samo nekad da se umiri kad više neznam kud bi s njom ili kad ne može zaspati
Sortiraj odgovore
Najstariji