Jelle i mi imamo Jana samo vec velikog sada 🥰
Za one koje su nam nove,mi imamo Lotu koja nam je dosla 15.4 🌸 ali pise mi u potpisu pa svi vidite😊
Lindsay drago mi je da vas vidim opet ovdje🥰falila siii.
Bas mi je drago da nema grceva 😇
Little moon polako,teze je kad je prva bebica i kada nista ne znas i slicno no ovi forumi stvarno uvelike pomazu u razmjenjivanju iskustava a i podrsku😊
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Lijep pozdrav mame ☺️ bas se veselim ovoj temi, moja curka sutra puni 7 tjedana! 🎊🎉 grcice smo otjerali espumisan kapima, raste ko luda u 7 tjedana je skocila sa 56 na 68 🙈 kile se skupljaju malo sporije pa se trudim cesce ju hraniti po noci, kukici super, ima dva mala hemangioma jedan na ledjima i jedan na trbuscicu koje pratimo ali za sada nisu ispupceni i stvarno su minijaturni pa se nadam da ce i nestati s vremenom …svi savjeti i iskustva su dobrodosli🍀🤞🏻guguce starijoj seki stalno ako se vec sad raspravljaju kaj me tek ceka haha 😂 imam pitanjce koje pelene koristite? jeste probale mijenjati brendove?
Heeej svima! Nadam se da ćemo se što aktivnije družiti 🤗
Ja sam nama dvomjesečne curice Barbare 🌸🎀
Lijepo papamo, jakoooo volimo papati, po danu kombiniramo, više siku nego ad, kako kada. Po noći se budimo jednom ili nijednom 😊 ali zato po danu skoro ništa ne spavamo, možda sve zajedno 2 h, mame ima li i vas takvih da ništa ne možete napraviti? 😂😂
Lara mi smo na Babylove-u. Ja sam odlično prezadovoljna. Kupili smo Violetine kad su bile u DM-u 2+1 ali nama propuste skoro svaki puta kad je veća kakica, dok ove nisu nikad, niti u jednoj situaciji. Dalje nismo isprobavali jer smo zadovoljni ovima. Jedva čekam da možemo kupiti onu veelikuuu kutiju jer smo na 2 još uvijek 😂😂😂
Little moon kod dojenja je normalno tako. Beba kada tebe vidi i cuje, ona vidi siku i papanje. Nekada papa, nekada se tješi, nekada se mazi. Mi smo na AD-u, nekada prodje 2 h izmedju hranjenja a nekada 4.
Ona je meni sada npr. budna od 9.30 (imala je 20 min spavanja) i sad nemam pojma hoce docekati iduce hranjenje ili ce zaspati na kratko prije. I ja bih voljela rutinu da cujem od drugih mama tako malih beba. I mi smo tek 6 tjedana, pa si mislim mozda je ipak ona sefica parade a ne ja. Cekam iskusnije mame 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji