Mame i bebe PROLJETNICE 2022 🍀🌸🌻🌺🐞

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Tejuska♡

    Tejuska♡

    Broj poruka: 3521

    Prijavi adminu

    Za mame koje su rodile u proljeće 2022🤩😍🥰

    🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)
    [lilypie.com]

  • Jelle88

    Broj poruka: 45

    Prijavi adminu

    Pozdrav! Evo ja se bilježim na temi 
    Jedva sam dočekala da se otvori grupa da razmjenjujemo iskustva, jako mi je žao što su svi otišli na Facebook!
    Ja sam mama dvomjesečnog Jana 

  • Avatar Lindsay

    Lindsay

    Broj poruka: 1362

    Prijavi adminu

    Pozdrav mame 😃
    Ja sam mama malene Zite koja ima 6 tjedana. Svaki dan nesto novo od njih 😃 . Za sada nemamo grceve, lijepo spavamo uz 2 nocna hranjenja. Na adaptiranom mlijeku smo. 

  • Avatar Tejuska♡

    Tejuska♡

    Broj poruka: 3521

    Prijavi adminu

    Jelle i mi imamo Jana samo vec velikog sada 🥰
    Za one koje su nam nove,mi imamo Lotu koja nam je dosla 15.4 🌸 ali pise mi u potpisu pa svi vidite😊
    Lindsay drago mi je da vas vidim opet ovdje🥰falila siii.
    Bas mi je drago da nema grceva 😇 
    Little moon polako,teze je kad je prva bebica i kada nista ne znas i slicno no ovi forumi stvarno uvelike pomazu u razmjenjivanju iskustava a i podrsku😊

    🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)
    [lilypie.com]

  • Lara15

    Broj poruka: 36

    Prijavi adminu

    Lijep pozdrav mame ☺️ bas se veselim ovoj temi, moja curka sutra puni 7 tjedana! 🎊🎉 grcice smo otjerali espumisan kapima, raste ko luda u 7 tjedana je skocila sa 56 na 68 🙈 kile se skupljaju malo sporije pa se trudim cesce ju hraniti po noci, kukici super, ima dva mala hemangioma jedan na ledjima i jedan na trbuscicu koje pratimo ali za sada nisu ispupceni i stvarno su minijaturni pa se nadam da ce i nestati s vremenom …svi savjeti i iskustva su dobrodosli🍀🤞🏻guguce starijoj seki stalno ako se vec sad raspravljaju kaj me tek ceka haha 😂 imam pitanjce koje pelene koristite? jeste probale mijenjati brendove? 

  • _Katja_

    Broj poruka: 401

    Prijavi adminu

    Evo i mene 😊
    Samo da se prijavim na temu pa pišem vise kad budem imala vremena, zadnjih dana slabo stignem uz njih dvoje. 
    Javite se i vi koje samo citate da se družimo 🤗

  • Kriss

    Broj poruka: 185

    Prijavi adminu

    Heeej svima! Nadam se da ćemo se što aktivnije družiti 🤗 
    Ja sam nama dvomjesečne curice Barbare 🌸🎀 
    Lijepo papamo, jakoooo volimo papati, po danu kombiniramo, više siku nego ad, kako kada. Po noći se budimo jednom ili nijednom 😊 ali zato po danu skoro ništa ne spavamo, možda sve zajedno 2 h, mame ima li i vas takvih da ništa ne možete napraviti? 😂😂
    Lara mi smo na Babylove-u. Ja sam odlično prezadovoljna. Kupili smo Violetine kad su bile u DM-u 2+1 ali nama propuste skoro svaki puta kad je veća kakica, dok ove nisu nikad, niti u jednoj situaciji. Dalje nismo isprobavali jer smo zadovoljni ovima. Jedva čekam da možemo kupiti onu veelikuuu kutiju jer smo na 2 još uvijek 😂😂😂 

    [lilypie.com]

  • Avatar Lindsay

    Lindsay

    Broj poruka: 1362

    Prijavi adminu

    Little moon i mi zelimo znati kako se uspkstavlja rutina 😆. Ista stvar je kao i kod vas. Jede u slicno vrijeme uvijek, kupanje u isto vrijeme svaki dan, a nekada zaspi u 20 h nekada u 22. Uspavljujemo je na rukama za nocno spavanje. I to bih htjela promjeniti. 

  • Avatar Lindsay

    Lindsay

    Broj poruka: 1362

    Prijavi adminu

    Mame, da li za bebe koje cesto spavaju danju ali nepravilo ( od pola sata do 3 sata varijacije) vodite uvijek u krevetic ili di vam zaspi beba tamo ostavite? Npr. Kolica u dvoristu, kutna garnitura ? 

  • Avatar Lindsay

    Lindsay

    Broj poruka: 1362

    Prijavi adminu

    Little moon kod dojenja je normalno tako. Beba kada tebe vidi i cuje, ona vidi siku i papanje. Nekada papa, nekada se tješi, nekada se mazi. Mi smo na AD-u, nekada prodje 2 h izmedju hranjenja a nekada 4.
    Ona je meni sada npr. budna od 9.30 (imala je 20 min spavanja) i sad nemam pojma hoce docekati iduce hranjenje ili ce zaspati na kratko prije. I ja bih voljela rutinu da cujem od drugih mama tako malih beba. I mi smo tek 6 tjedana, pa si mislim mozda je ipak ona sefica parade a ne ja. Cekam iskusnije mame 😃

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.