Skuzila sam Hahaha
Jedino da mi se nije smanjila količina mlijeka, pa ne može dugo biti sit..nez...nemam objašnjenja
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Moja se vecinom budi uz gladni izritirani plac, osim ujutro prvo budjenje, onda je smjeskic
Da, kod nas je prvo nocno (najveci razmak izmedu hranjenja) uz plac i tada najvise pojede. Ujutro je isto veseljko 😊
2021. M 💗
Skuzila sam Hahaha
Jedino da mi se nije smanjila količina mlijeka, pa ne može dugo biti sit..nez…nemam objašnjenja
Ne mora biti, navuce on sebi kolko treba, nije nezadovoljan nakon hranjenja, jelda? Jednostavno je tako, ne opterecuj se, prati dalje za svaki slucaj.. al vjerujem da je sve ok 🤗🤗🤗
2021. M 💗
Kod nas je obicno oko 22 ili 23 spavanje. Ako kaka probudi se i onda je presvucem ali isto tako nekako bude prvo hranjenje oko 4 pa onda oko 7-8. Inace meni se cice ne prepunjavaju vise. Da se brinem?
Preko dana mi jede svako 2-3h a po noci bude 4-5h razmak pa onda 3. S tim da navecer bas visi na cicama.. ne znam mene uvijek strah s tim dojenjem nesto jer nemos znat koliko pojede i da li joj je dosta. Prosli tjedan je imala 4800g a rodjena je s 3738g. Sad ne znam koliko ima ali kad je probamo izvagat na nasoj vagi (prvo sebe pa onda s njom) ne ispada da je dobila ista 🤷🏻♀️
Joj meni isto tak s dojenjem, paranoiram svaku večer jer on do besvjesti može navečer bit ns sisi. Al teško možeš točno izvagati na ovoj običnoj vagi. Lijeoo ti je dobila na kilaži prošli mjesec. Ak puni pelene nenaš se kaj brinut. Eto tak se ja nekako tješim 😅 Za svoj mir,možeš pitat patronažnu da je izvaže jednom tjedno? Ne znam kak gore to funkcionira.
Da on je poslije podoja zadovoljan...noću odmah nastavi spavati. Jedino danju nakon 5min sisanja počne trzati nogicama I plakati I čim ga podignem sve super....znaci sisa 5min i onda odmah čim završi želi isti momenat da ga podignem, inače nervoza...i prije mi je kakao 3-6 puta na dan, a sad samo jedan put i to u jutro...ali zaista bude jako puno...jutros je ukakio i sebe i mene 🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Samo da ne bude nervozan na mamu 🤣🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ana0310 ista stvar, moja mala na bocu jede kao i na sisu, po malo, po malo i ukupne količine nikako nisu u mjerama u kojim bi kao trebale biti. Da ne kažem koliko mlijeka prolijem 😳 ispadne slično "neznanje" s dojenjem i bez....al ono što sve sebi trebamo dokazat i učvrstit vjeru u ti da ako mi našu bebu vidimo kao zadovoljnu tu nema straha. A sve brinemo jbg to je tako, mama uvijek brine...srećom brzo rastu pa ćemo manje brinut barem oko hrane.
url=https://lilypie.com]
Vježbanje- ja sam na početku sa Ritom vježbala ono sa nogicama za kukove i to...i muž je tako kroz igru...ali sad to više ne radimo...
Za gym ju ni sa čim nisam forsirala...stavljala sam ju na leđa uglavnom i igračkice iznad nje koje nije doživljavala...sama je krenula sa okretanjem...prvo bok pa na stomak...nikad se nije bunila...previse ima kila za konstantno nosanje 😁
Spavanje- zaspe oko 20:30-21:00 prvo buđenje između 1-2h....drugo između 5-6...i onda ustajanje između 9-10...
Moje sise djeluju skroz prazno i mlohavo...ja ne znam sta tu ima za pojesti...al očito ima kad je ona negdje na 7,5 kg 🙈
Jedino mi preko noci budu kao malo teže, pošto svaki podoj drugu dajem...pa onda ako jednu dam u 20h, sljedeci put je na redu tek pred jutro pa ajd kao bude punija...
Bojana, premedena je i baš je pozerica...baš zna ispozirati 🥰🥰
Moja čim vidi mobitel, prestaje sva komunikacija i pričanje i smijanje...samo se zagleda u njega...
Sortiraj odgovore
Najstariji