Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    24. Rujan 2021. 16:55

A okretanje sa leđa na stomak I obratno?
    Okrenu se jedan put sa leđa na stomak I tjt...na bok se može okrenuti i vratiti ali na stomak neće više 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    24. Rujan 2021. 16:58

Hvala Tweetyca. 
    Ana b. Nisu sve bebe iste, a ni mame. Ja svoju isto ne stavljam da vježba, par puta probala, nije bila raspoložena uopšte i odustala sam. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
    Vjerovatno bi bila bolja kad ja ne mogu, ili sam sa Iskrom ali jednostavno je tako. 
    Ni Iskru nisam nešto pretjerano, možda par puta isto samo, a svakako će doći sve u svoje vrijeme.
    A što Tweetyca kaže ne mora ni puzati 😄 ništa mu biti neće.
    Tako sam ja za Iskru mislila da če prohodati ili ustati sa godinu i po, jer mi se sve činilo nešto sporo. Sjela je sama tek sa 7 i po mjeseci, ali je zato onda sve rapidno krenulo. I puzanje i zubi, i ustajanje i hodanje 🤷🏼‍♀️🤣🤣🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    24. Rujan 2021. 17:08

Ajde super onda hahahh 😅
    https://ibb.co/XCWVs3N
    Ovak voli hahah 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Lolipop
    24. Rujan 2021. 18:30

Vidim da je tema cijepljenje pa možete samo napisati kakve reakcije ste imali (i u kojem vremenskom periodu nakon cijepiva)? Idemo sljedeći tjedan pa da se pripremim. Hvala! 😊

Celuloza
    24. Rujan 2021. 19:03

Thx na odgovorima za cijepljenje. 😀 Ma ne brinem se zbog toga kaj ga nije sad nego čisto radoznalosti radi pitam. Mali je stvarno zmaj. 😊💪
    Nervoza- da možda bi stvarno trebali pokušat ranije s uspavljivanjem, možda upali. Jer se ko luđak počne ponašat, a prek dana je stvarno okej.

Vježbanje- haha ajde sad mi je lakše kad vidim da ni vi to ne stignete. Ako ulovim jednom u danu savršeni trenutak da je: sit a nije baš netom jeo, raspoložen, nije umoran 😅 onda ga malo okrenem na trbuh i odradimo vježbice malo za vratić, rukice i nogice. Mislim da se stvarno ne moramo opterećivat previše time. Sve će oni u svoje vrijeme naučit 😄

Aneee
    24. Rujan 2021. 20:25

Lolipop mi smo prošli petak imali cijepljenje od tada je malo nervozniji...nez više jel samo od cijepljenja ili je i skok u pitanju....mislim dobar je on, ali više se ne voli uopće poleci...niti za presvuci pelenu a kamoli negdje drugo 🤷🏼‍♀️
    Rijetko kad mi uspije bez velike drame da malo bude i sam.
    Osim noću naravno.
    A na dan cijepljenja znaci 5 sati je odspavao i onda se probudio i baš jako plakao, dali mu cepic i onda je opet zaspao i opet odspavao 2 sata i onda je bilo bolje.
    Celuloza i meni je puno lakše kad vidim da nisam jedina koja ne uspije u tome 😅
    Jer ono vidim cure stalno pišu o tome pa i one knjige za pravilne vježbe, a ja skoro pa nista 😂 isto sam kupila knjigu ali od čitanja neće njemu ništa pomoći 🤣🤣🤣
    Ali sad sam mirnija kad vidim da nisam jedina hahaha 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Magdalena2002
    24. Rujan 2021. 20:56

Malla- drago mi je da je pregled prošao dobro i da je Sara lijepo napredovala. Stvarno je duga, ona više raste u dužinu i to je to! Nadam se da ćete svi uskoro ozdraviti! 
    Chian- bas je Rita pravi mali zvrk, jos malo i morati ćeš ju ograditi 🤣
    Večernja nervoza- da, kod nas je bila baš izražena do prije nekih par tjedana, uspavljivanje je trajalo po 2 h, nikako se umiriti I zaspati. Sad bih rekla da je bolje!
    Reakcije na cjepivo- cijepila se u 16 h, bila nervozna, nije spavala, uvečer jako plakala, oko uboda je bilo crvenilo. dala sam joj čepić, smirila se i spavala. Drugo jutro kao da ništa nije bilo, mjesto uboda, samo točkice.
    Noćno spavanje- kad vaše bebe idu spavati uvečer i kad se cca bude ujutro? One koje doje noću, koliko puta se bude za jelo? Pitam za dojenje, jer AD više zasiti nego dojenje. Veronika se budi samo jednom noću za jelo, odnosno ja joj dajem, oko 4 h ujutro. Zaspe oko 21-22h, budi se oko 8h. Nisam sigurna bi li se opće budila za jelo, ali moje sise trebaju pražnjenje 🤣 Zato je po danu svakih 1.5h na sisi...🤣

👨‍👩‍👧‍👧👭

Magdalena2002
    24. Rujan 2021. 21:00

Znam da sam nešto zaboravila napisati...
    Vježbanje- ja se trudim da je svaki dan nekoliko puta na trbuhu, pustim je dok god ne krene negodovati. Lijepo drži glavicu i čvrsta je. Sad je postala pokretnija, no još se nije okrenula sa leda na trbuh, ponekad sa leđa na bok. Par puta se kad je bila na trbuhu okrenula na leđa, to je ionako lakša vježba... U biti ne znam da li bi trebala biti motorički naprednija već. Ali bude, sve kako će ona htjeti i moći...

👨‍👩‍👧‍👧👭

Mallla
    24. Rujan 2021. 21:07

Magdalena moja ide spavati oko 22, 22i30 kako kad nekad se odulji do 23 ili pokrati do 21:30...al 22 je najcesce. Tako joj prvo sisanje bude oko 2:30 pa 4:30 pa 6:30...bude varijanti da nema buđenja u 2:30 nego samo ova druga dva....e sad buđenje i baš razbuđivanje nam je oko 8, 8i30 iako je par puta već bilo i 9:30. Evo šaroliko dosta. 
    Inače ona meni noću sisa, a danju ima pobekad ad ponekad izdojeno + ili - sisanje....bez obzira što jela razmaci su joj isti ili slični, jede puno puta manje količinski pa dođe na slično...

url=https://lilypie.com]

Bojana2017
    24. Rujan 2021. 21:20

Ja sam već pisala ali evo ponoviću, Iris ide spavati između 19 i 20. najkasnije 20:30 već spava.
    Kod nas jw buđwnje recimo svaka dva sata 🙈🙉🙊
    Nekad sat i po, nekad 2 i po, ali u prosjeku svaka 2 sata i tako do jutra, uglavnom buđenje bude oko 7:30 ili 8:00. Iako se često budi bar mi ranije ide spavati pa imam malo vremena za sebe 🤣🤣🤣
    Milina, večeras u 20:15 obe spavaju 😄👍

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.