Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Magdalena2002
    24. Rujan 2021. 21:29

Bojana2017

Ja sam već pisala ali evo ponoviću, Iris ide spavati između 19 i 20. najkasnije 20:30 već spava.
    Kod nas jw buđwnje recimo svaka dva sata 🙈🙉🙊
    Nekad sat i po, nekad 2 i po, ali u prosjeku svaka 2 sata i tako do jutra, uglavnom buđenje bude oko 7:30 ili 8:00. Iako se često budi bar mi ranije ide spavati pa imam malo vremena za sebe 🤣🤣🤣
    Milina, večeras u 20:15 obe spavaju 😄👍

Da Bojana, tebe sam i upamtila od neki dan!😄 
    I Veronika već spava oko prije 21h, inače zaspe oko 22 h, a Magdalena... ona još ne spava!😄

👨‍👩‍👧‍👧👭

Magdalena2002
    24. Rujan 2021. 21:31

Mallla

Magdalena moja ide spavati oko 22, 22i30 kako kad nekad se odulji do 23 ili pokrati do 21:30…al 22 je najcesce. Tako joj prvo sisanje bude oko 2:30 pa 4:30 pa 6:30…bude varijanti da nema buđenja u 2:30 nego samo ova druga dva….e sad buđenje i baš razbuđivanje nam je oko 8, 8i30 iako je par puta već bilo i 9:30. Evo šaroliko dosta.
    Inače ona meni noću sisa, a danju ima pobekad ad ponekad izdojeno + ili - sisanje….bez obzira što jela razmaci su joj isti ili slični, jede puno puta manje količinski pa dođe na slično…

I kod nas bude šarolikost što se vremena tiče, nema nekog pravila. Trudim se stavljati ju uvijek u isto vrijeme spavati, no ujutro se stvarno svakako probudi. danas je spavala samo 2× 40 min i uvečer oko 20 min, pa je već oko 20h bila više nego zrela za spavanje...

👨‍👩‍👧‍👧👭

ana0310
    24. Rujan 2021. 22:21

Vjezbanje nekad ju stavim u baby gym potrbuske, nekad ju nosim, nekad lezi na meni... ovisi o raspolozenju. Dosta dugo nisam mogla nista s njom 😅 sad bude i njoj super, pogotovo kad ju nosimo. Super drzi glavicu pa mi je opcenito postalo lako baratati njome. Babyhendling sam krenula prakticirati jer sam se zabrinula oko izvijanja nekad, djelovala mi je bas precvrsto... sad je ok. 
    Spavanje bude kod nas oko 10 navecer, obično oko 7 odemo setati il nes obavljati pa kad dodemo kuci i pojede i presvucemo ju. Budenja kolko sam skuzila ovise o tome koliko pojede kroz dan, ako fino jede prvo budenje je u 4-pola 6 pa produzi do 8-9, a ako ne jede kroz dan nes onda imamo budenje u 3 i 6. Doslovce je ko da ima alarm u guzici.

2021. M 💗

ana0310
    24. Rujan 2021. 22:22

tweetyca

Kod nas je obicno oko 22 ili 23 spavanje. Ako kaka probudi se i onda je presvucem ali isto tako nekako bude prvo hranjenje oko 4 pa onda oko 7-8. Inace meni se cice ne prepunjavaju vise. Da se brinem?
    Preko dana mi jede svako 2-3h a po noci bude 4-5h razmak pa onda 3. S tim da navecer bas visi na cicama.. ne znam mene uvijek strah s tim dojenjem nesto jer nemos znat koliko pojede i da li joj je dosta. Prosli tjedan je imala 4800g a rodjena je s 3738g. Sad ne znam koliko ima ali kad je probamo izvagat na nasoj vagi (prvo sebe pa onda s njom) ne ispada da je dobila ista 🤷🏻‍♀️

Mislim da ti se uspostavila ponuda i potraznja. Da ti vaganje bude mjerodavno moras se drzati iste vage i miiislim, al mislim da vaganje tak kak radite nije mjerodavno bas 😊

2021. M 💗

ana0310
    24. Rujan 2021. 22:28

tweetyca

Ma mislim i ja 😁 nego ko sve zene na forumu se brinem da mi nije mala gladna 😄

Skuzila bi po ponasanju bebe 😊 Kad sam ja imala probleme s dojenjem bas se vidlo na ponasanju male, cim sam uvela ad druga beba.

2021. M 💗

ana0310
    24. Rujan 2021. 22:30

tweetyca

Mislim s dohranom vidis koliko jede i koliko je normalno za tu dob. S dojenjem, pa ja eto bas ne znam sta je normalno ☹️ A vise nemam ni koga pitat nego tu na forumu dok ne odemo opet na vaganje 😅 nas u cetvrtak ceka rota virus i BCG cjepivo uff. A sebe sam narucila u ginekologa, dobila termin tel za 2tj, jos me bolucka u donjem dijelu trbuha ne znam sta je. Ne krvarim vise ali imam lagano zuckasti iscjedak bez ikakvog mirisa, pocelo zadnjih par dana

Vidis kolko jede, al ni to ti nije mjerilo jer nije svaka beba po sabloni. Mia je ad jela ono, kak bi se reklo na granici 😅 al je po popisanim pelenama, ponasanju njenom ispalo da je sve to ok.

2021. M 💗

Aneee
    24. Rujan 2021. 22:32

On je već u 20h u dubokom snu, ako slučajno se oduži sa spremanjem za krevet (zbog kupanja) onda to zna biti i pola 9...imao je jedno vrijeme bas lijepe podoje I počeo spavati po 6 sati u komadu bez buđenja za jelo...i onda zadnjih tjedan dana opet svaka 3h I eto sinoc je bilo 4h između podoja...ali uredno nastavi spavati pa oke....jedino što se budi uz plač pa ono nez...
    Tweetyca uspostavila se ponuda i potražnja 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

ana0310
    24. Rujan 2021. 22:32

ana.b.

On je već u 20h u dubokom snu, ako slučajno se oduži sa spremanjem za krevet (zbog kupanja) onda to zna biti i pola 9…imao je jedno vrijeme bas lijepe podoje I počeo spavati po 6 sati u komadu bez buđenja za jelo…i onda zadnjih tjedan dana opet svaka 3h I eto sinoc je bilo 4h između podoja…ali uredno nastavi spavati pa oke….jedino što se budi uz plač pa ono nez…
    Tweetyca uspostavila se ponuda i potražnja

Mozda se budi uz plac jer bas ogladni, tak mala moja nekad kad ima duze razmake izmedu hranjenja.

2021. M 💗

Aneee
    24. Rujan 2021. 22:37

Ali ono znao je po 6h odspavati i normalno se budionza jelo a sad nakon 3h 🤷🏼‍♀️ mislim i po danu bude nekad ako duže odspava 3h između hranjenja pa opet ne place

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

ana0310
    24. Rujan 2021. 22:40

ana.b.

Ali ono znao je po 6h odspavati i normalno se budionza jelo a sad nakon 3h 🤷🏼‍♀️ mislim i po danu bude nekad ako duže odspava 3h između hranjenja pa opet ne place

Hm, ne znam ti, ja vidim po kolicini koju pojede da kad se probudi u placu pojede vise pa zato velim 😊

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.