Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    25. Rujan 2021. 09:37

Mi cemo na drugo jednog lijepog suncanog dana tamo negdje za 3-4-5 godina 😄 ne zuri nam se nikud, razlika u godinama nas ne opterecuje ni najmanje, vise me opterecuje to sto cu opet biti trudna i prolaziti kroz sve to... makar ne mora da ce biti tolko kaoticno s drugim djetetom 😅

2021. M 💗

Magdalena2002
    25. Rujan 2021. 09:45

chiAn

Dobro jutro, cure!
    Ee pitanjce…kako stojite sa ispadanjem kose?
    Meni je počela ispadati sa Ritina 2,5 mj…znači užaaas…imam jako puno kose, ful je gusta…nije mi problem to što mi ispada, nego što su dlake posvuda…inače mi uopće nije ispadala i nisam navikls na dlake po kuci…
    Sad usisavam nekoliko puta dnevno, četkam ju nekoliko puta dnevno isto…a najgore mi je kad vidim dlaku njoj u rukama…ajmee
    Kad prestaje to ispadanje?

Još uvijek mi jako ispada... isto je duga i ima je posvuda, a najviše se bojim da ne završi Veroniki u ustima... srećom tamna je, pa je lako uočim. Joj, meni je sa Magdalenom prestala ispadati kad sam se osisala na kratko, sad to ne planiram.😄🤣

👨‍👩‍👧‍👧👭

Aneee
    25. Rujan 2021. 10:06

Hahaha nikad dosta...vjeruj da sam trenutno u tolikoj zaljubljenosti u svoju bebu da bih odmah još jedno 🤣🙈 luda žena hahahah
    ChiAn meni je isto prije 10ak dana počelo otpadati i to baš puno...isto imam gustu kosu, ali svejedno me nervira...pogotovo kad obucem neku crnu majicu pa muž cijeli dan hoda iza mene i skida mi dlake 🙄
    I da, stalno se neka nađe kod malog u ruci 🙄
    Kad prestaje otpadati? 😅
    Ana0310 ti si tu godina kao ja...i vjerujem da ti se ne žuri, ali mene strah zbog toga što je nama godinu i pol trebalo za ovo prvo...a ne postajem mlada pa očekujem za drugo sigurno još duže...evo mallla je mojih godina dobila prvo pa evo tek sad drugo, a za treće si želi prije 35e....sto i razumijem, nekako kad si mladi sve je lakše hendlati. Ne brine ni mene razlika između djece iako bi bilo lijepo mala razlika 😄
    A ja sam volila biti trudna 🥰 ako preskočimo prva cetri mjeseca mucnine I bolnickog kreveta 🤣😂🤣
    Nadam se da ce u drugoj biti bolje 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

ana0310
    25. Rujan 2021. 11:04

ana.b.

Hahaha nikad dosta…vjeruj da sam trenutno u tolikoj zaljubljenosti u svoju bebu da bih odmah još jedno 🤣🙈 luda žena hahahah
    ChiAnmeni je isto prije 10ak dana počelo otpadati i to baš puno…isto imam gustu kosu, ali svejedno me nervira…pogotovo kad obucem neku crnu majicu pa muž cijeli dan hoda iza mene i skida mi dlake 🙄
    I da, stalno se neka nađe kod malog u ruci 🙄
    Kad prestaje otpadati? 😅
    Ana0310 ti si tu godina kao ja…i vjerujem da ti se ne žuri, ali mene strah zbog toga što je nama godinu i pol trebalo za ovo prvo…a ne postajem mlada pa očekujem za drugo sigurno još duže…evo mallla je mojih godina dobila prvo pa evo tek sad drugo, a za treće si želi prije 35e….sto i razumijem, nekako kad si mladi sve je lakše hendlati. Ne brine ni mene razlika između djece iako bi bilo lijepo mala razlika 😄
    A ja sam volila biti trudna 🥰 ako preskočimo prva cetri mjeseca mucnine I bolnickog kreveta 🤣😂🤣
    Nadam se da ce u drugoj biti bolje 😂

Ma sve mi je jasno, svako je različit i samo sam iznijela neke nase planove, nama je trebalo pola godine aktivnog pokusavanja sto realno nije drama... makar ne mora da znaci da ce iduce tako brzo, bas moram vidjeti kakva je situacija s tim mojim policistickim jajnicima, onda budem i pametnija. Makar i da je to to, mi smo (barem za sada) ok sa time.

2021. M 💗

Aneee
    25. Rujan 2021. 11:20

Slažem se...i to što kažeš I da je to to, oke sam s tim....bilo bi mi gore da nisam nikako uspijela...ovak bar jedno, pa sam se i u toj ulozi ostvarila 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    25. Rujan 2021. 12:15

Nama prvi put trebalo 2 mjeseca, čak ne ni aktivnog pokušavanja, a drugi put iz prve 😱😱😱
    Tako da mene strah slučajnog + 🤣🤣
    Želim vam svima da uspijete kad sebi poželite 🎀

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

matea1989
    25. Rujan 2021. 14:54

Ufff, nama je prvi put uspjelo odmah čim smo imali ciljane odnose.... Ja stvarno želim još jedno dijete, muž ono tako, tako on je ok s tim i da imamo samo Ritu... ali vidit ćemo svakako, ja bi pričekala da Rita ima 2 g. ( Najranije 1.5g) pa onda, tako da i ja do 35. završim s tim. 😆 Ali opet, tko zna što život nosi... Možda se i zalomi neplanski a možda ne bude ništa.... Bitno mi je da smo ovu malu zvjerkicu dobili pa šta bude .. 💗💗💗

Bojana2017
    25. Rujan 2021. 15:55

ana0310

ana.b.

Bojanaznam da si ti pislala da nećeš više….ali šteta kad lijepu djecu radas da ne bude još jedno 😄
    I ja ne presvlacim noću ako nije kakica….bzvz ga razbuditi 😅

Hahahahahaha izjava godine, treba bojani salicu s tim natpisom napraviti 😄😄😄😄😄

Hahahaha pa da se Bojana predomisli je li? 🙈🙈🙈 Pratiću vas ja, ne brinite. 
    Al bez bebe 🤣🤣🤣
    Taman me ginekologica zvala da u utorak dođem na konsultacije 🙈 stavlja Bojana spiralu 🤣 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Hedwig.Z
    25. Rujan 2021. 16:08

I ja se prijavljujem za cca godinu dana 😅
    Stalno sam si ga mislila da kad Z napuni dvije i pol godine pa polako krenuti na drugo, ali onda sam skuzila da ću imati preko 35godina❗❗❗❗❗ono wtf? Jbte mene da netko pita koliko imam godina, ja bi rekla 29, a imam 32! Boozee, čudno mi je to i napisati! 😂 Iako nam je sada uspijelo iz prve, tko zna kako će kasnije. Pa kad Z bude imala godinu i pol cca, vidjet ćemo, probati pa šta bude. Iako nam se može zalomiti i prije 😅

Mallla
    25. Rujan 2021. 17:15

Očito ćemo mi napravit grupu zalomilo se, pa eto nek nam se zalomi 😊😁

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.