Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Magdalena2002
    25. Rujan 2021. 08:23

Noću vise ne presvlačim, osim ako se ukaka, a to je sad bas rijetko. I njoj je ujutro baš pelena slabo napunjena, po noći malo piški, vjerojatno jer manje doji. Po danu često. Sad joj se prorijedilo kakanje na svaki drugi dan, ali onda je to drugi dan ludnica. Evo jučer, bilo je doslovno da izrežem bodi 🤣🤣🤣
    I ja je najčešće hranim ležeći, ali sad sam se ispraksirala da ju nosim, a to je najčešće kad je trebam uspavati, a jako je nervozna...
    Svima koji planiraju drugo, treće dijete želim da uspije odmah, odnosno iz prvog pokušaja 😄
    Kao što sam rekla, htjela sam troje, ali za sada nope!!
    Možda me ponovno uhvati velika želja kad Veronika malo odraste. Ono što zaista obožavam i volim je biti trudna, nositi život u sebi, to mi je najljepša stvar ❤

👨‍👩‍👧‍👧👭

Tia12
    25. Rujan 2021. 08:41

E da, koliko vama bebe puta kakaju dnevno... mi po noći obavezno bar jednom, a onda ujutro i tijekom dana sigurno još 4,5 puta 😆

Aneee
    25. Rujan 2021. 08:48

Ma ja ne želim predugo čekati...jer ni sad nije uspijelo tako brzo. 🤷🏼‍♀️
    Pa ono strah me da će opet potrajati, a ako se i primi brzo, super...😁
    Bit će opet ista ekipa 💪🏽
    Bas bi bilo fora da opet skupa sve i u trudnice odemo hahhaha 😄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    25. Rujan 2021. 08:49

Tia12

E da, koliko vama bebe puta kakaju dnevno… mi po noći obavezno bar jednom, a onda ujutro i tijekom dana sigurno još 4,5 puta 😆

Nama je bilo 3-6 puta dnevno...ali sad se prorijedilo pa je damo jedan put dnevno....ali kolicinski skoro kao ona 3 puta 🤣🤣🤣 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Bojana2017
    25. Rujan 2021. 08:51

Hahahaha ja sam već nekoliko puta pisala, od mene dosta 😊😊 dvije i tačka.
    Neki dan mi tata od drugarice govori sad jednog dečkića, reko neka hvala, od mene dosta, ako muž hoće sina nek traži ko će mu roditi, ja više ni biti trudna, ni rađati, ni odgajati 🤣🤣🤣
    Ja Iris ne presvlačim noću, osim ako se ukaka. Jer nakon presvlačenja ona je budna, tako da, no way.
    Ako ne moram, ne diram.
    Kaka jednom dnevno ili svaki drugi dan, uglavnom jednom dnevno. Juče je ukakala haljinicu bodi sa foto sešna, doslovno sam ga umalo izrezala. I nije se opralo, znači upilo fino 🤣🤣🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    25. Rujan 2021. 09:00

Bojana znam da si ti pislala da nećeš više....ali šteta kad lijepu djecu radas da ne bude još jedno 😄
    I ja ne presvlacim noću ako nije kakica....bzvz ga razbuditi 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Mallla
    25. Rujan 2021. 09:01

Ana.b., Magdalena da bar uspije odmah 😊 Ovako je neko moje razmišljanje....prvi put nam je trebalo 10mj ciljanih odnosa, a onda drugi put 2 godine ciljanih odnosa, čak sam već imala uputnicu za obradu i baš taj mjesec stigao +. E sad, najlakše bi bilo kad bi me iznenadilo onda bi išla pod parolom snađi se druže, al ne očekujem baš tako lako. Ne bi sad birala da sam unutar ove prve godine trudna, a iza kad bude. Opet ne bi htjela da se odvuče daleko, bilo bi ideala da do 35 završim s rađanjem. Trenutno se ježim zapravo samo trudnoće...trudnoće su mi praćene mučninama i još sam pod dojmom svih trudničkih tegoba, a npr. Predivno mi je prisjećati se ultrazvuka i bebice koja partija u trbuhu. Duboko vjerujem u slogan "prve 3 su najvažnije" i s jedne strane bi htjela biti Sari posvećena te 3 godine, ali opet me strah da će se odvući i da će potrajati, a nije mi sad baš ideja čekati ovakvu razliku koju sad imam 4.5 godine. Super je to razlila u smislu da je starije dijete samostalno i ne treba toliko moju pažnju, može mi pomoći i razumije sve...ali meni kao mami se čini ssda lakše odraditi nespavanja i početne brige u jednoj turi, za redom nego se opet naviknuti na laganini pa se vratit na početak. Kao i uvijek kod mene zbrka s mislima 🤣 Da rezimiram, sve u svemu muž i ja se slažemo s idejom da želimo još jedno pa kad bilo, ako se dogodi sad do prve godine dobro se dogodi, čak imam ideju prepustit se pa ako se ikad dogodi super, ako se ne dogodi ok! Sara mi je stvarno dobra beba pa valjda zato tako lako razmišljam o bebi br 3 🤭 Imam dojam da ako duže budem čekala da ću se teže odlučiti (iako u konačnici ja skoro ni ne odlučujem već kad se sve poklopi višom silom).

url=https://lilypie.com]

chiAn
    25. Rujan 2021. 09:03

Dobro jutro, cure!
    Ee pitanjce...kako stojite sa ispadanjem kose?
    Meni je počela ispadati sa Ritina 2,5 mj...znači užaaas...imam jako puno kose, ful je gusta...nije mi problem to što mi ispada, nego što su dlake posvuda...inače mi uopće nije ispadala i nisam navikls na dlake po kuci...
    Sad usisavam nekoliko puta dnevno, četkam ju nekoliko puta dnevno isto...a najgore mi je kad vidim dlaku njoj u rukama...ajmee
    Kad prestaje to ispadanje?

Mallla
    25. Rujan 2021. 09:04

ana.b.

Bojanaznam da si ti pislala da nećeš više….ali šteta kad lijepu djecu radas da ne bude još jedno 😄
    I ja ne presvlacim noću ako nije kakica….bzvz ga razbuditi 😅

Hahah eto te ko jedna moja kolegica...kaže pa znaš rađaš lijepu djecu, a dokazano lijepi ljudi bolje prolaze u životu, baš šteta da ne rodiš još koje....ja je gledam, reko ženo sačekaj malo pa nisam tiskara da ih štancam 🤣😊
    Ja se nadam da ako budem imala treće da ću osjetit da je to to 🤭🤣 da ne bi bilo "nikad dosta" 😳

ana0310
    25. Rujan 2021. 09:33

ana.b.

Bojanaznam da si ti pislala da nećeš više….ali šteta kad lijepu djecu radas da ne bude još jedno 😄
    I ja ne presvlacim noću ako nije kakica….bzvz ga razbuditi 😅

Hahahahahaha izjava godine, treba bojani salicu s tim natpisom napraviti 😄😄😄😄😄

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.