Mislim s dohranom vidis koliko jede i koliko je normalno za tu dob. S dojenjem, pa ja eto bas ne znam sta je normalno ☹️ A vise nemam ni koga pitat nego tu na forumu dok ne odemo opet na vaganje 😅 nas u cetvrtak ceka rota virus i BCG cjepivo uff. A sebe sam narucila u ginekologa, dobila termin tel za 2tj, jos me bolucka u donjem dijelu trbuha ne znam sta je. Ne krvarim vise ali imam lagano zuckasti iscjedak bez ikakvog mirisa, pocelo zadnjih par dana
Taj žučkasti iscjedak je normalan. Ja sam ga baš dosta dugo još imala, do nekih 10.tjedana od poroda. Pitala sam ginekologa, rekao ne da je to normalno.
Što se tiče dojenja i da li je beba sita, da, baš ne moraš znati koliko pojede, a ja se još uvijek orijentiram na broj popišanih pelena, pa i pokakanih.
Mada, meni sad Veronika kaka svaki drugi dan, ali onda to bude lom 🤣🤣
👨👩👧👧👭
To s mobitelom ista stvar 🙈😅
Nego ChiAn i mallla vi ste rekle ubrzo na još jedno ići...mi planiramo odmah početkom iduće godine...možda čak i ranije ako gin potvrdi da je sve oke i da nema nikakvih prepreka . Kad vi planirate? Hoćemo opet skupa 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mislim s dohranom vidis koliko jede i koliko je normalno za tu dob. S dojenjem, pa ja eto bas ne znam sta je normalno ☹️ A vise nemam ni koga pitat nego tu na forumu dok ne odemo opet na vaganje 😅 nas u cetvrtak ceka rota virus i BCG cjepivo uff. A sebe sam narucila u ginekologa, dobila termin tel za 2tj, jos me bolucka u donjem dijelu trbuha ne znam sta je. Ne krvarim vise ali imam lagano zuckasti iscjedak bez ikakvog mirisa, pocelo zadnjih par dana
Taj žučkasti iscjedak je normalan. Ja sam ga baš dosta dugo još imala, do nekih 10.tjedana od poroda. Pitala sam ginekologa, rekao ne da je to normalno.
Što se tiče dojenja i da li je beba sita, da, baš ne moraš znati koliko pojede, a ja se još uvijek orijentiram na broj popišanih pelena, pa i pokakanih.
Mada, meni sad Veronika kaka svaki drugi dan, ali onda to bude lom 🤣🤣
Ja još uvijek imam taj iscjedak 😳
Cak sam možda i mengu dobila prije koji dan...nisam sigurna..jer je krvarenje bilo kolicinaki jako slabo
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Nema me pol dana a hrpa toga za pročitati.
.
Bojana ove čarapice su mi top, nadam se da ću si rodit curku jednom 🤭🤭🤭
.
Buđenje cca između 21 i 22 pokušavamo da bude u krevetiću. Prvo buđenje oko 4 drugo od 6 do 7 i onda svakih satak.
.
Sisanje na desnu mi baš ne ide poslije nje uvijek mora na lijevu. I baš kao ti ChiAn imam osjećaj da u njima nema ništa. Jedini problem mi je sad što mislim da je prije izdržavao duže, a sad preko dana moramo češče hraniti se. Ma ubiti ne znam ni sama kasno je, sutra ću razmišljati, već sam zaboravila što trebam napisati 😅🤦
🙅♀️30, 🙋♂️29
Nego ChiAn i mallla vi ste rekle ubrzo na još jedno ići…mi planiramo odmah početkom iduće godine…možda čak i ranije ako gin potvrdi da je sve oke i da nema nikakvih prepreka . Kad vi planirate? Hoćemo opet skupa 😂
Ja da želim još jedno (za sad), ali ne baš sad odmah. Sigurno ću čekati da prođe godina dana, a onda odlučiti jel odmah startamo ili još čekamo. Kod nas ovisi i kad će se uhvatiti a možda nas iznenadi jer ne pazimo se (do sad nismo bili te.sreće).
url=https://lilypie.com]
Nego ChiAn i mallla vi ste rekle ubrzo na još jedno ići…mi planiramo odmah početkom iduće godine…možda čak i ranije ako gin potvrdi da je sve oke i da nema nikakvih prepreka . Kad vi planirate? Hoćemo opet skupa 😂
Hahaha...ajmo skupa 😁😁
Ja mislim da cemo docekati njen prvi rođendan pa poslije toga početi...samo se nadam da nam nece opet trebati preko godinu dana 😩
Da se nadovežem, mi idemo spavati oko pola 8, 8 ali dok se on najede ponekad dođemo i do 9... obavezno prije spavanja sisa pola sata na jednoj, pa onda nakon desetak min traži još pa ga stavim na drugu, zato mi i je bilo čudno zašto se često budi jer se očito najede za noć.. ali evo od onda kad sam pisala budi se sad oko 3 ujutro i oko 6, pojede pa još malo odmori, najviše do 7, pola 8
Mi isto planiramo kad beba napuni godinu dana na drugo da nam ne bude velika razlika i dok smo još friški 🤗
Znači nastavlja ista ekipa. Prijavljujem se isto za jedno godinu dana ✌️
.
Noćno presvlačenje ako idu spavat tako do 10 sati presvučeni i najedeni, kada ih presvlačite?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Haha a jeste lude, ma ja bum do 2. godine sigurno pričekala pa onda laganini. Samo s obzirom na probleme koje sam imala s amenorejom otvorila bum šampanjac kad dobijem mengu. I nadam se da bude drugo išlo lakše jer su se baš neke stvari loše posložile pa smo na ivf na kraju morali ići. Srećom iz prve smo uspjeli 😀
Spavanje-zaspi oko 21, 22h Nekad se zna oko 23h probuditi ovisi kad je jeo jer njegovo uspavljivanje je koma 🙈 Al to brzinski pojede pa onda opet između 2,3 i u 6,7. Dobar je po noći jer većinom to obavimo u 10 min i nazad u krevet. Mame koje dojite ležečki, skidam kapu. Ja sam antitalent za to haha.
Sortiraj odgovore
Najstariji