Mame i bebe ljetnice 2021.❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MariLove12
    31. Kolovoz 2021. 14:27

Ajme ali ova faza slinjenja i ruke i palca u ustima... 😂 Kaj ce tek biti kada krenu zubi za stvarno

It's a boy! 💙

mara5
    31. Kolovoz 2021. 17:28

tweetyca

Jel itko tu imao problem sa soor-om? Meni se cini da smo ga uhvatili, malena ima dvije bijele tockice u ustima na vrhu gore. Ja nemam nikakvih simptoma…
    A evo kako je to u njenim ustima (nisam mogla bolje slikt, morala sam je rasplakat da dobijem i ovu sliku 😭)
    https://ibb.co/GMF0ZXd

Možda joj je to samo ostatak od bljuckanja? Jel si tek primijetila ili naslaga stoji na tom mjestu duže vrijeme?
    . Moj zna imati tako komadiće koji odu, patronažna je rekla da je to usireni komadić iz zeludca.
    .
    Danas ga pedijatrice pregledala rekla sve ok, ako se pojavi  naslaga u ustima da samo nazovemo da nam pusti antibiotik. 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    31. Kolovoz 2021. 17:42

Puni mjesec 🤭
    .
    4600, 57 cm.. Znači u plusu smo 1kg i 4 cm :)
    Mama zadovoljna. 💪
    .
    Preko dana i mi malo spavamo.. Baš danas sam se u pustila u avanturu pranja kose i taman za vrijeme drugog šamponiranja je krenula dernjava 😅
    .
    Super mi spava u kolicima. Ali n emogu baš cijele dane provest vani. 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

sassy
    31. Kolovoz 2021. 17:42

Bojana drzi se s tom virozom, ja sam je kupila u trudnoci al kod mene je proliv bio.
    Tweetyca mislim da nije, meni je patronazna rekla da to obicno se pojavi i na ustima, a obzirom da moja mala stalno papa, kod nie su usta uvijek bijela od mlijeka ili bljuckanja.
    .
    Zene ja sam napokon malo bolje, jos ne sjedimo nit mogu puno hodst ali sam pokretnija i imam manje bolove. Savovi jos nisu svi ispali i hemoroidi su tu ali ne bole kao prije tako da sam jako sretna radi toga☺️.
    .
    Iz nekog razloga moja mala ne spava nocu, danju i hoce ali nocu je bas budna od 12 do 5, ako zaspi to je na meni, cim je maknem odmah se budi. Imate li savjet za to? Nije klasican nespavac nego samo nocna ptica

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Orhideja1
    31. Kolovoz 2021. 18:16

Je li kome beba jako, ali jako plakala nakon cijepljenja????
    Mi smo preplakali u komadu dva sata, dala sam mu 2.0ml lupeta iako je pola završilo posvuda. Stvarno ne znam da li ga bole nogice ili su neki grčići, ali ja sam već bila spremna za hitnu kad se smirio. Uspjeli smo jesti i malo se zabavljali i sad opet zaplače, ali je brzo zaspao na meni.... Ja sad ni makac

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

mara5
    31. Kolovoz 2021. 18:51

Toliko puta krenem pisat, pa ostavim mob pa mi se sve obriše hahahah kad bi bar mogla prebaciti samo misli u mobitel 😂
    .
    Ja još nisam stigla do cijepljenja pa stvarno ne znam.
    .
    Mallla i ostale koje kombiniraju d3 k1 i Biogaju, jel to odmah zajedno strpate u usta ili radite razmak? I ako vam bljucnu 15tak minuta nakon toga jel im ponovo sipate ili ne? 🤷

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

MariLove12
    31. Kolovoz 2021. 19:59

Sassy meni to zvuci kao da je zamjenila dan za noc, nesto sam citala po netu o tome ali ne znam kako ispraviti 😁
    Ne znam nazalost za kapi, a niti za soor...
    Mene pak muce bijele bradavice nakon dojenja - dojenje me ne boli, ali mi satima iza dojenja bradavica zna biti bijela bijela, onako utrnuta. Znate li sta o tome? 

It's a boy! 💙

Mallla
    01. Rujan 2021. 00:18

Bojana kako ste ti i cure? Joj uz tandem tempo još i viroza! Želim ti da brzo prođe pa da opet budeš full energična mama ❤
    Spavanje - inače se na spavanje ne mogu žaliti. U 22h, najdalje 23:30 Sara spava dugo noćno spavanje. Ako u to vrijeme vec nije spremno sve za spavanac počinje velika nervoza i teže onda zaspe. Tako spava od početka, cijelu noć. Nekad je prvo meškoljenje u 2, nekad u 4, tada sve odradimo kroz san. Dnevna spavanja su šarolika. Volim dane kad ima fine blokove sna, izlude me dani kad ne spava nikako ili spava kratko i lagano. A ima dana kao danas kad ona spava ja sam posvećena starijoj, a tek iza 23h sebi pa onda turbo umorna pokušavam učinit nešto za sebe, npr. Oprat kosu prije odmora.
    Kiflica ovaj dio za AD me zanima još kad podojiš i onda nadodaješ još AD, jel ona to onak9 uzme bez beda i pocuci? Meni je taj dio tako intrigantan, u smislu jel bebe to onako željno i voljno prihvate i smažu? Pitanje se odnosi na sve koji kombiniraju!
    Mahdalena, sretno sutra Magdaleni, početak će možda malo biti težak ali će uskoro vrtić bit užitak. Sutra ti izdrži, ako je ti vodiš...općenito vrijeme prilagodbe ti izdrži...teže je nama nego njima. Moja isto sutra ide u vrtić, jedva čekam!

url=https://lilypie.com]

mara5
    01. Rujan 2021. 00:27

Moj prihvati AD bez problema, mislim kod mene je to možda jednom do dva puta tjedno ali kad je nakon dvije sisice i dalje nervozan i zabija se glavom  i kad ja već poludim nastupa AD.  Pojede koliko mu treba. Mislim da i za njih vrijedi pravilo "glad ne pita" 😂koristim dr. Brown bočicu. 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Mallla
    01. Rujan 2021. 00:28

Mara i Orhideja odlicno su malci nabrali cm i kg...bravisimo mamasite...rastu naše male točkice 💖❤
    Mara dam odma jedno za drugim. Ne dam skupa samo jer joj je onda lakše ispljunit to vani jer se ona još uvijek gadi na ta ulja 😊🤣 ako ispljune ne sipam ponovo, sta je ostalo dobro je ostalo. Jedva se cekam rjesit malo tih kapljica!
    Orhideja jel se smirio nakon sirupa? Slobodno daj sirup kad tako jako plače. A i obloge stavljaj na ubode (namoci gazu vodom i stavi na nogice).
    Tweetyca mislim da je soor više tvrdokornijih naslaga. Probaj namočenom gazom skinuti. Inače u početku je Sari nepce i jezik bilo bijelo a nije bio soor nego od mlijeka.
    Sassy drago mi je da si bolje. Ici ce to sad sve bolje i bolje! A ova nocna budnost je je zamjena dan za noc. Oni jos ne znaju razliku dana noci, zato je dobro uvođenje rutine i spavanje u zamračenom samo po noći. Vjerujem da će proći samo od sebe ali možeš probati da preko dana bude buka i svjetlost, ako vam je inače mir u kući da barem radi tv ili radio, a na večer spremanje za krevet (presvlačenje, njega, hrwnjenje i zamračivanje, bez puno buke). Mozes probati to.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.