Malla, nisam se susretala sa time, no moguće da se desilo ono što je Bojana rekla, da se jednostavno u tom trenutku malo umirila pa je popila AD bez negodovanja. Ne znam, Veronika zna imati te epizode plača uvečer, pa ju pokušam umiriti cicom, ako ne ide, nosimo se i tako u krug dok je ne slomi. Stvarno ti ne mogu puno pomoći, no ne vjerujem da ju je tako smetalo tvoje mlijeko. Jedino, da nisi nešto jela što je izmijenilo okus mlijeka, pa joj je bila promjena...? Ali zaista, bebe imaju tako neobične promjene ponašanja, ne znam. Sad neće cicati, za 5 min hoće, pa opet plače i tako...🤷♀️
Bojana- ne znam je li do kuta slikanja, čini se malo zatvorenije, no ne mislim da bi bilo nešto. Je li to oduvijek tako ili odnedavno?
.
👨👩👧👧👭
Uh Kiflice, baš mi je žao što ti se to dogodilo...želim ti bezbolnu operaciju i oporavak što brži...🙏🏻🤗
Orhideja, čestitam na prvih mjesec dana! Preesladak je! Neka se zauvijek tako sretno smije 🥰
Bojana, ne smatram da je to sa okom nešto zabrinjavajuće...još im se razvijaju svi ti kanalići...možda je nešto samo blago otečeno...ali nije neka velika razlika...
Ja za sebe smatram da imam na jednom oku spušten kapak, to se zove lazy eye...i to na slikama primijetim...dok drugi nitko to ne vidi i kada i ukažem na to, ljudi kažu da ne primijete...
Mallla, moja sestra krenula u prvi razred sa 16 kila...pisali joj 20 da ju mogu upisati..i dan danas ima 45 kila...a rodila 2 djece...
A kad je bila beba, bila deblja i od moje Rite 😁😁
Dok god ona ne vrišti od gladi, znaci da je sve u redu...a AD uvijek možeš dati kad zafali i nema problema...bit ce to sve dobro...
.
Cure koje ste kupile knjigu, javite dojmove 😁
url=https://lilypie.com]
Bojana malo malo se vidi, kao da je kapak natečeniji ali ja nisam od nikakve pomoći🤷 jeli možda danas više provela na toj strani. Primijetila sam kod mog mališe koji voli isključivo ležat na desnoj strani da mu se to oko malo duže vraća. Sporije ga otvara. Ali kad nadođe onda su jednako otvorene.
.
Malla prvo ne govori da pilaš, jer tu smo da se čitamo slušamo tipkamo... Evo moje situacije takve.
Gladan je, jedna sisa pa druga pa zabijanje u sisu pa nervoza pa plač, opet nudim vuče pa plače pa se zabija i već iznemogla u suzama kažem mužu da smiksa ad, mali odmah prihvati bočicu i doslovno dva puta povuče to nije moglo biti ni 5 ml i smiri se i zaspe kao ukomirana 😅 ja nekako ne vjerujem da je u pitanju glad niti da joj se ne sviđa tvoje mlijeko.. Više vjerujem da su to neke faze, super mi je koliko mlijeka imaš i šteta baš da uvodiš ad.
.
Ana0310 kod mene bradavice znaju pobjeliti na vrhu, ali ja od početka vodim borbu sa krivim hvatom i bolovima i svime 😅
.
Meni se desna sisa ne puni kao lijeva, uvijek je kao praznija i imam osjećaj da se od nje ne najede 😅😂 žene majke i ludosti! Sam nek su oni siti i veseli 💪
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutro žene, hvala na odgovorima. Pretpostavljam da se radi o nekom "manjem problemu" jer vidim i ja da nije ogromna razlika, ali joj je tako odavno. Nisam primjetila da li od prvog dana, ali od par dana sigurno. I više leži na desnoj strani nego na lijevoj, tako da nije od ležanja. Svakako ću pratiti i pitati pedijatra, ako treba nešto poduzeti da na vrijeme reagujemo.
Kako je prošlo u vrtiću Magdalena, Mallla?
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Jutro žene, hvala na odgovorima. Pretpostavljam da se radi o nekom "manjem problemu" jer vidim i ja da nije ogromna razlika, ali joj je tako odavno. Nisam primjetila da li od prvog dana, ali od par dana sigurno. I više leži na desnoj strani nego na lijevoj, tako da nije od ležanja. Svakako ću pratiti i pitati pedijatra, ako treba nešto poduzeti da na vrijeme reagujemo.
U vrtiću je prvi dan bilo super, no sad je trenutno proces prilagodbe obzirom da ide prvi puta u vrtić, pa će još danas i sutra boraviti po 2 h tamo, od idućeg tjedna duže. Nadam se da će biti sve dobro, ja sam više pod stresom nego što bih trebala i previše brinem ..😅
👨👩👧👧👭
U vrtiću je prvi dan bilo super, no sad je trenutno proces prilagodbe obzirom da ide prvi puta u vrtić, pa će još danas i sutra boraviti po 2 h tamo, od idućeg tjedna duže. Nadam se da će biti sve dobro, ja sam više pod stresom nego što bih trebala i previše brinem ..😅
U potpunosti te razumijem, samo polako i budi sigurna da je nama to puno "teže" nego njima. Brzo će se ona prilagoditi i biće joj super tamo sa djecom. Ipak im je tako dan zanimljiviji i ispunjeniji, nego da su konstantno kući sa nama i bebama 😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
U potpunosti te razumijem, samo polako i budi sigurna da je nama to puno "teže" nego njima. Brzo će se ona prilagoditi i biće joj super tamo sa djecom. Ipak im je tako dan zanimljiviji i ispunjeniji, nego da su konstantno kući sa nama i bebama 😊
Vjerujem da joj je sigurno zanimljivije nego cijeli dan u kući sa nama!😀 Sve su to promjene, ali pozitivne.
Naše bebe isto rastu, dan po dan, mjesec prođe samo tako!
Samo neka su oni nama zdravi!💗
👨👩👧👧👭
Hvala cure na podršci! Tko će znati što je njoj bilo jučer 🤷♀️ al danas je novi dan!
Mara baš dobar naslov za knjigu Žene, majke i ludosti 😊🤣 predobro!
Tweetyca da mozda je i tvoj brat dudlio sam prvo vodenasto mlijeko kao i moja frajerica, al sad se za taj problem nude nova rjesenja nego su naravno prije 30+ godina.
Bojana meni je Hana jedno oko imalan"drugacije" al je bila stvar u kanalićima koji još nisu bili skroz ocisceni od poroda, pa mozda je to.
Chian tebi hvala sto si pisala o zamrzavanju voca i povrca meni to nije bilo ni na kraj pameti pa sam sad pocela. Jabuke su riješene, danas nabredu smokve u butternut tikve, a onda ce dozrijeti šipci i grožđe 😁 Spremamo zimnicu!
Vrtić prošao odlično, ona je bila prezadovoljna i jutros je veselo otišla. Tete kažu da se dosta promijenila, da je odraslija, stalno nešto priča i pita (što prošle godine nije bio slučaj). Odmah sam i ja mirnija i stvarno ovaj odlazak u vrtić dođe ko naručen. Ma platila bi ga i više 😊 jer tamo se oni s njom bave, ima strukturiran dan, znam da će jesti više puta a onda doma joj doslovno više ne treba ništa nego da smo zajedno.
To je normalno, svi smo to prošli. Ja sam prošle godine Hanu ostavljala i plakala do posla a ona dok bi ja preko vrata i zabiravila da sam ja tu! 😁 Bit ce to sve dobro samo dok se naviknete!
Knjigu sam pročitala, ok je! Većina unutra je što već sve znamo a neki dijelovi me iskreno posebo ni ne zanimaju pa nisam pažljivo čitala. Super su mi vježbe za mame, za bebe i onaj dio o pružanju prve pomoći tj. Oživljavanje, mislim da je to super znati. Knjiga je super za čitati jer dosta ohrabri.
Ako netko želi šaljem na posudbu pa procjeni sam hoce kupiti ili ne nakon citanja!
Sortiraj odgovore
Najstariji