MariLove znaci i kod vas prehlada? Inhalirat cu je i ja onda. Koliko stavis fizioloske? Joj ja sve znam sta bi ovoj od 4 godine al od 2mj imam 100 upitnika. Onda idem procitat po internetu pa procitam svasta...
Tjemenica na kraju nama kako dosla tako prosla. Isto sam mazala.uljem i prala mustelom, koji put cetkala. Al evo nakon cca 4 pranja mustelom tjemenica gotovo nestala.
url=https://lilypie.com]
Mallla pa vidim mu u nosu nakupine ali onako krute, blokiraju disni put, nije nista tekuce i ne curi van tako da nisam to prepisala prehladi, nisam bas pretjerano ni razmišljala o tome iskreno 😅 inhalacija je zakon! :))
It's a boy! 💙
Tjemenica - kako se borite s njom, ako se borite? Uzela sam Mustelu ali to tako isusi tjeme da imam osjecaj da je jos gore. Inače namazem uljem, iscetkam nakon par sati i operem ali ne vidim bas neki napredak :/
Nakon tusiranja s Mustelom, osusi kosu rucnikom i onda s cesljicem prođi kroz kosu, dakle ne s onom cetkom mekanom vec s cesljicem bas.. ne mora nužno biti onaj za bebe vec mozes i svoj neki uzeti ako imas mali s gustim iglicama.. i mozes jos prije i kupanja staviti malo budemovog ulja😊
Mallla - Mi isto dobili bjornicu naslijedili od prijatelja., e sad, zapravo smo u ducanu ovdje mogli isprobat verziju bjornice za odrasle i i jesmo jer nas je bas zanimalo cemu ta cijena. Mogu rec da mi je jasno. To su tako mirne umirujuce vibracije koje tvoji pokreti kontroliraju da je stvarno super. Ne znam da li iti jedna druga na trzistu funkcionira isto, vidila sam da i ikea ima neku sad. Izgleda slicno bjornici. Danas smo je isprobali s malenom i isto joj se svidja, iako mi je moramo ljuljat nogom 😁
Mozda da vidis na njuskalu il FB marketplace jel iko prodaje i oce poslat :)
Ma di ste probali Baby bjorn za odrasle?? Pa je super!! 😍😍 i ja bii!!
Zašto su prehlade, bolesti i slične radosti uvijek vijendom? 😳 Magdalena ti si bila pisala da je Veronika bila prehlađena? Što si sve radila? Jesi bila s njom kod pedijatra? Sutra hitno tražim pedijatra (i to me muči). Mislim da je ovo obična prehlada al aj znaj s bebom od 2mj. Aspirirali smo nos, štrcala sam fiziološku i sterimar. Imam i inhalator al ne znam mogu li bebu od 2mj s njim tretirati…skačem s jedne brige na drugu. Hana mi je bila zimska beba i ništa ovog nije bili zato sad s ljetnom ocito imam popravni.
Da Malla, bila je prehlađena sa 2 tjedna... samo fiziološka u nos, jedna i druga nosnica, pa aspiratorom izvući. Inhalirala sam isto (imamo ultrazvučni inhalator), često, koliko je ona dopustila. Prošlo je za 2- 3 dana. Samo često to sve raditi. Zvala pedijatra, rekli su mi da se kod malih beba samo to radi, ako bi kašljala ili bi baš primjetila da ide na gore, onda da dođem.
Neki se kunu, a ja nisam probala, da se luk stavi u sobi i cijeli noć to udisati...
👨👩👧👧👭
Mallla žao mi je što se borite sa prehladom, a ona tako mala, moj ponekad kašljuca, ali ničim drugim ne odaje da bi se radilo o prehladi.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Imam zaostataka, a dotad vas molim savjet, prijedloge…
Zadnja 2-3 tjedna Teo ima super noćni ritam, spava 3 ture s hranjenjima između, i oko 5 se budi od grčeva.
E sad. Zadnja 2 dana budi se ranije (dosta prije nego je vrijeme za papanje) i to uz snažno cuclanje prstiju i šakice!
Prvi put pustim ga ja, reko nije još gladan pa da vidim… Nije zaplakao ni nakon više od pola sata, ali na kraju ajde dat ćemo mu jesti. Na kraju slabo popapao i nije se klasično uspavao nakon papice nego sam ga morala uspavljivati pričanjem i tako tim.
Drugi put (jutros), evo njega opet. Sad kao znam da nije gladan, pustit ću ga pa da vidim, pogotovo zato što je jučer i preko dana uspio zaspati sam u kinderbetu nakon igre i moje priče, i uz to cuclanje prstiju! Jutros prošlo sat ipo vremena, vidim raskrivit će se ubrzo. I nisam mu dala jesti, nego nježno pjevala i nakon sat vremena uspjela ga spustiti u kinderbet, i evo ostao spavati…
Znam da cuclanje prstiju za njih znači novi korak u razvoju, otkrivanje svijeta oko sebe itd., ali što želi reći kada se s tim cuclanjem probudi u noći (bez da je gladan)? Izgleda da ga tada treba umiriti i uspavati?
Veronika je počela s tim cuclanjem šakice i prstiju prije tjedan dana. Ono što sam do sad uspjela zaključiti, to radi kad se želi sama umiriti, kada je muči probava ili kad je gladna. Ponekad dudla ručice, a ne želi jesti, dojku odbija. Kad nešto treba ili je muči onda to radi- takav je slučaj kod nas...
👨👩👧👧👭
Tweetyca kod tebe mislim da je bila pottrba za podtigivanjem ili prdenjem ili oboje. Moja je takvo ponašanje radila kad nije gladna ali ju muči nešto, uglavnom stomak. Tu ti se ona neće naviknuti da je sisa duda ako je ne budeš stavljala na sisu svaki put kad je nemirna. Kod nad tada slijedi nosanje, pjevanje i po nekad esoumisan ili nesto slicno da se isprdi i onda da bude mir.
Kod nas je isto ta faza cucanja i lizanja šakica, nekada to radi odmah nakon podoja, nekada kad joj se spava, a nekada je ipak gladna. Tada upada cuca u priču i ona za koji sekund zaspe. Al pošto sam ja sad u frci oko te gramaže prvo joj ponudim sisu, nekad hoće nekad neće. Isto mislim da se u konačnici tu krije potreba za umirenjem.
Pedijatrica pronašla sam tko će nas primiti tj. Upisala sam je! Sutra idemo na prvi pregled kod nove pedijatrice. Sad sam puuuno mirnija! Inače prehlada nam je skroz pod kontrolom, nakon redovne primjene sterimara nosić je super. Nadam se da ce i ostat tako.
url=https://lilypie.com]
Pupak kad sam vidjela patronažnu kako mu čisti pupak dobro ju nisam potjerala, ali sam rekla kako ču ja to tako pa boli ga, a ona meni.... Boli li tebe nokat kad ga sječeš..... Pa si mislim valjda žena zna, 30 godina je patronažna.
Mallla nadam se da ćeš biti zadovoljna novim pedijatrom i super što je prehlada pod kontrolom.
Negativ sve si rekla što trebaš, bebu na ciku, grijanje mašaža, ako beba ne povuče dovoljno, onda izdojit.
Mi smo dva dana bili baš često na ciki, da su mi opet mrvicu osjetljive i muči nas povremeno hvat na lijevoj, stvarno ne znam što radimo krivo.
Sinoć se momak u 22 sata sa tatom raspričao sve u 16, a spavanac ništa i odlučim se ići ga uspavat oko 23 sata. Muka i borba, kao zaspe pa se budi, pa mlati rukama, nemiran, da bi ja na kraju pomislila da mu nije vruće u onoj debljoj vreći za spavanje.... Čim sam ju skinula i rekla valjda se neće prehladit, mali se umirio i zaspao.... Do pola 4
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Cure samo da vas pozdravim..još smo na godišnjem, ali mali jako puno slini...ali bas puno jeli to normalno 🙄 mama me xak pita pa jel može biti da su sad zubi...ali to je prerano nekako nez...pa da vas pitam..puse 😘😘😘 još imam par stranica da pročitam 😅😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji