Aaa Kiflice zao mi je da moras i to proci, bas sranje da prostis! Nego vazno da je na vrijeme otkriveno pa ce sve biti u redu!
Aha taj stroj je ajmo kavu meni i mliko maloj…tip tip…bas fora!
Lumile jel ti se da malo mi opisati situaciju s drugom malom, to kad je dobila 500g?
Negativ potpuno dijelim ovaj vrtlog osjećaja grozno mi je vs. Predivno mi je! Prođen to kroz dan više puta s tim da grozno mi je caruje navečer, a predivno mi je ujutru 😁
Sara je rođena s 3450 i 49cm, a porođajna težina vraćena za tjedan dana. Prvi mjesec je dobila 940g i 7cm, a drugi mjesec 510g i 3cm, da bi nakon tog pregleda za 5 dana ponovno vagana i mjerena kad je dobila još 190g i 1.5 cm. Oba dva pedijatra slažu se da ona ima manju kilažu usporedno s dužinom tj. Da je mršava. Druga pedijatrica mi je to pojasnila da bi ona mogla/trebala imati još 200g obzirom na porođajnu težinu i sadašnju dužinu ali da nije to ništa zabrinjavajuće jer je samo dojena i vjerojatno je njen tempo drugačiji. A ja mislim da malo previše brinem al se ne uspjevam opustiti.
Oh Bojana sve te skrpalo odjednom, al slazem se da je najgore da smo mi bolesne tko ce onda sve!
Da da cjepljenje je na 2,4,6…mj nekad od 3 al iznimno!
Da, meni je stroj spas, pogotovo sad kad sam sama kuci vecinu dana i za nocna hranjenja 😅 vjerujem da se mogu spraksati da imam toplu vodu u termosici i prah u dozerima pripremljen, ali zasto si ne olaksati ako mogu. 😊 bojala sam se dal ce pravilno dozirati, al zasad je precizniji od mene 😅
2021. M 💗
https://ibb.co/VQQfz6S
Stigla i baš me veseli🥰🥰🥰
Da i meni je super, lako nadem odgovor na vecinu stvari koje me znaju muciti 😅
Sad na sve odgovaram jer je muz dosao kuci hvala svemiru, kavica i forum u tisini hehehehehe
2021. M 💗
Mallla mjerila sam pod rukucim jer je toliko plakao da ga nisam mogla ni spustit negdje da bi mjerila.
Vjerojatno bi to neki doktor ili neka iskusnija mama napravili ali ja nisam mogla.
Kiflice… Ja sam se strašno bojala kiretaže, ali na kraju uz opću anesteziju sve prođe da ni ne znaš. Ja nisam imala nikakve nuspojave anestezije. I mislim da možeš isti dan kući, za taj dio nisam 100% sigurna jer sam ja uglavnom provodila do 5 dana, ali se sjećam da je jedna žena čak tražila da izađe na vlastitu odgovornost zbog djece.
Mene ništa poslije nije bolilo, samo treba pratit da ne dobiješ temperaturu, onda se čini mi se moraš javit.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Orhideja, Malla - hvala na podrsci! 🤗❤
Da, potvrdili su mi i u poliklinici da je ostao dio posteljice i da moram na kiretazu. Rekli su da ide pod opcom anesteziom, desetsk minuta, da me ujutro zsprimaju u bolnicu, a popodne mogu doma. Prije toga moram vadit krv, nspravit kovid test, ici kod endokrinologa i anesteziologa...
Orhideja, smirils si me malo, bojim se boli i komplikacija - drago mi je cuti da tebe nije bolilo i da je sve proslo ok.❤🤗
https://ibb.co/PDbJq1m
Orhideja hvala na ideji 😅🤭
A kako samo njega veseli njegovih 1 mj🥰🥰🥰🥰🥰
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Orhideja, Malla - hvala na podrsci! 🤗❤
Da, potvrdili su mi i u poliklinici da je ostao dio posteljice i da moram na kiretazu. Rekli su da ide pod opcom anesteziom, desetsk minuta, da me ujutro zsprimaju u bolnicu, a popodne mogu doma. Prije toga moram vadit krv, nspravit kovid test, ici kod endokrinologa i anesteziologa…
Orhideja, smirils si me malo, bojim se boli i komplikacija - drago mi je cuti da tebe nije bolilo i da je sve proslo ok.❤🤗
Nadam se da će ti biti tako..... 🤞
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Mara presladak, on se smije kakvu je mama jedinicu napravila 😁
Orhideja pitam samo jer opcenito do 37.5 se tolerira, a vecinom normalna u guzi je 37.5 nista bitno. Vazno da si uspjela izmjeriti pa kako god.
Kiflica jesi imala ikakve simptome zaostale posteljice, postoje li uopce simptomi ili se samo na pregledu vidi?
Ana0310 meni je taj stroj vrh i vjerujem da se isplati imati ga i ne cekati da se hladi voda, da ovo da ono...u 21 stoljecu pritisnes dugme i voila!
Situacija od danas/veceras - mozda vas malo pilim nasim hranjenjem al prije se nisam susretala s ovakvim problemom niti se zanimala za ovakvu vrstu poteskoca pa nista ni neznam i dosta sam nesigurna. Dakle, danas je cura imala 2 duga spavanja i 1 kratko, nakon ta dva duga je sisala i sve ok. S tim da sam je pustila da pokaze glad, tada je sisala punim oba dvije dojke cini mi se duze nego inace. Nakon kraceg spavanja doslo je vrijeme za spremanje u krevet, sredila sam je i dala joj jesti i ovaj put obadvije dojke. Ona zaista je lijena vuci jer eto kod mene je od pocetka curilo na najmanji podrazaj pa je tako i naucila tako da je negodovala kad je popustila jedna dojka tj. Pritisak pa joj dala drugu...činilo se da je zadovoljna...pokušam je uspavat a ona plače i plače, dam je mužu a ja brzinski 40ml izdojim. Ona to hoce nece, pljuca, povuce pa zivcani i tako nekako jedva popije ona to al uz sve muke. Ponovo je uspavljujem ma ne ide...racunam vruce joj, ajde skinem debelo obucem tanko nista se promijenilo nije. Onda sam joj dala sirup za grceve kontam to je....eto nje mirna 5minuta kad opet plač a ja pojma nemam šta je...probam ponovo joj dat sisu krene vuć a onda plač, ljuta, uzmem bočicu u njoj još 2 guca mog mlijeka ma ne ludi na to...ja zbunjena uzimam AD i zamutim 60ml. Pazite sad krene vuc, stane i capka kao sta je ovo i onda uhvati onu bocu i doslovno s guštom smaže 30ml iza toga podrignula i zaspala u roku 2 minute. Evo meni iskreno nije jasno...ona je stvarno gladna bila a cini se da joj je ukusnije AD nego moje...s ovim se slazem...moje mlijeko je slatkasto ali po malo oporo, a AD je onako mljac, lagano me ppdsjeca na mlijeko plus maslac...ajde mi slobodno recite da sam luda i da pretjerujem al ispada da je bila gladna al da joj moje mlijeko nije bilo dovoljno bez obzira sto ga kolicinski ima...jel to uopce moguce 🤷♀️
url=https://lilypie.com]
Mara divan je ❤️❤️❤️ i srećno vam prvih mjesec dana.
Kiflice držim fige da prođe sve bezbolno i da brzo budeš kući 🤞😘
Mallla nemam pojma šta da mislim i šta bih ti rekla. Na par mjesta (dr, babice) sam čula da ne postoji "loše mlijeko" i da je svako majčino mlijeko najbolje za bebu, a opet ne znam baš koliko je to tačno. Možda je samo ulovila nervoza i u trenutku kad je uzela AD tad je malo popustilo. Iris ima momente tolikog vrištanja da bi čovjek pomislio da umire od gladi i onda joj pomaže da se smiri jedino da ihvati moj pogled, da je mazim i onda bukvalno ide iz vriska u osmijeh. Možda joj treba blizina a ti misliš da je glad? Evo sad lupam, ali mi smo u toj fazi, da vrišti, baš bih rekla onaj plač gladi a ona neće sisu, krene, pa mlati glavom i na kraju se smiri kad je uzmem i mazim.
Nego jedno pitanje žene, vidite kod Iris kako je lijevo oko malo više zatvoreno. Po vama, trebam se brinuti? Svakako ću vidjeti sa pedijatricom ali idemo tek 05.10. na kontrolu 🤷🏼♀️
https://ibb.co/4m9mKbC
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ma Bojana ja samo primjecujem koliko je slatka ❤ Gle uvjek joj mozes kapnut svoga mlijeka malo ako mislis da su kanalici zacepljeni, al meni se to sve cini ok!
A ova moja situacija i to sto kazes mozda je samo u tom trenutku nervoza popustila pa se poklopilo ili sam ja danas pojela nesto cega se okus nije svidio frajerici! Nadam se sutra staloženijem danu!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji