Da se javim i ja..Ja uglavnom uvela sve Al ona nece nista 😂😂😂😂😂😂.Danas sam joj kuhala batat mrkvu krompir i brokulu..pet zlica i to je to..
Neki dan je jela krompir mrkvu i telecu koljenicu(kad kazem jela mislim skuhala sam i bacila) i tako svaki dan..ni voce nit povrce nece..nisam znala vise sta pokusat pa sam iti u novalac zamutila keksolino kao da proba ma kakvi..nece..kupila u dm bio neke žitarice Al dzaba..ona stisne usta kao da joj guram draču a ne zlicu i nema sanse
Tea moj bas odbija 🤣🤣🤣 imam jos dvoje vecih..i stvarno odbija..kazem nezz jel sa zubima povezano...al zlicu ne zeli nikako..eto..nikako otvorit usta ono kvalitetno na zlicu..on otvori ako ga prevarim 🤣🤣 il ak mu dam neki komad pa si sam uzme..🥴🙄 rekla bi da mu po okusu sve odgovara...tekstura(mora bit s komadicima...gnjeceno inace jos bolje okrene s ocima...nikako da se rijesi tog refleksa🤦♀️) ..
Mom pa sta je ovo...mi kao iskusne i tak to pa nas djeca najmlada zajeb...🤣🤣👌 mislila sam da sve znam sad...eto kako sam se prevarila 🤘🤘
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Hvala na idejama za papicu,uvest cemo polako i to..
Mi smo presle sa Hipp bio combiotik 1 na Hipp Bio 2, vec smo cca tri tjedna na njemu, cesce je na akciji i jeftiniji je😅 mijenjala sam boci pa dvije itd i odmah mi je prihvatil 🤷🏼♀️
Onda peobaj s metodom da ne jede doma. Od tete male nikako nije nista htjela, dosla bi kod mene, kod bake, reko bi da dijete nikad nije jelo, uzme sve sta joj se ponudi, trazi jos 😂
Eto moj je takav za vodu. Ni na bocu, zlicu, spricu, nema sanse. Za vikend bio kod bake, popio malo. Bili jucer, isto htio pit. Rekla mami da cu ga peljat svaki dan par puta samo da popije vode pa idem 😂😂😂
Moj jede gnjeceno, ne blendam skroz u kasicu, i dajem mu komadice da se uci npr skuham mrkvu na kockice da se skroz raspada, pa u mlau zdjelicu da si sam grabi. Treba mu malo da skuzi da je to za jest, pa onda njupa po malo. Meso recimo nemre prozvakat, al to je kuhana piletina koja je sama po sebi suha. Bili jucer na pikici, nije ni beknuo, super proslo. Ima 8440gr i ovaj put je skomentirala pedijatrica da super napreduje jer kilazu prati visina, ima 72cm. Odma se poceo okretat po onom stolu pa se bas namucila sa gledanjem usi 😁
Napomenula sam joj da hrce neki put, kaze da sad bas promatram mj dana, ako bude vise od 3x da se javim pa idemo otorincu na pregled jer moze bit problema sa 3.mandulom
Tea 🤣🙈 e moj kad vidi nesto za jest u zdjelici da moze sam uzet odmah zgrabi..s tim nema problem.....velim samo mu je zlica problem..
Super je decko 👌😊 moj je pretjerao s tezinom 🤣🤣🤣 pedijatrica kaze da je super...jer je dojena beba....al eto ja vec zvijezde vidim kad ga drzim...😑
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Mi smo presle sa Hipp bio combiotik 1 na Hipp Bio 2, vec smo cca tri tjedna na njemu, cesce je na akciji i jeftiniji je😅 mijenjala sam boci pa dvije itd i odmah mi je prihvatil 🤷🏼♀️
Kak mislis jeftiniji je 🤔🤔 bio combiotic 2? Isto kosta kao 1, oni bio kaj su mlijeko su jeftiniji. Bas cu danas opet ic u nabavku pa provjerim. Jedino je glupo kaj pakiraju 2 mala paketica u onaj veliki od 600g i meni pola toga ode u kutiju 😂😂😂😂
Btw, zaboravila napisat, ako ima koja mama bebaca na posebnoj formuli, tvojaljekarna.com ima super cijene. Dok smo bili na Novalac AC u ljekarni nasoj je 78kn, a kod njih 65kn. Redovna cijena, stvarno nije mala razlika s obzirom na kolicine koje trosimo 🤭🤭
Kak mislis jeftiniji je 🤔🤔 bio combiotic 2? Isto kosta kao 1, oni bio kaj su mlijeko su jeftiniji. Bas cu danas opet ic u nabavku pa provjerim. Jedino je glupo kaj pakiraju 2 mala paketica u onaj veliki od 600g i meni pola toga ode u kutiju 😂😂😂😂
Na Obican Bio 2 smo presle, on je jeftiniji 🤣
Da,bezveze mi je to kaj je u dva paketica po 300g,ali dobro, naviknut cemo se..
Bas je jucer bilo i mulleru 10% na sve za bebe kaj uključuje i hranu ( i 1 i 2) j u dmu zna biti jedan plus drugi u pola cijene br2. I ne znam di sam jos vidjela akciju nedavno
Kety, bravo M za posjedanje i puzanje 🎉
Znaci moja ok ak pljuje hranu van, al ona ima nagon na povracanje na jabuku! Krušku je povratila..
Ne kuzim.. Jel to gag refleks ili koji vrag, ali ona ne jede nista.. Doslovno.. 5 zlicica i povracanje..
Koliko vi date mlijeka prije spavanja da popiju? Onim bebama kaj spavaju cijelu noc?
Sortiraj odgovore
Najstariji