Mi smo uzeli Cybex Sirona S2 I Size, do 18 kg ili 105 cm ide, rotira se za 360 što nam olaksava kad ju stavljamo i vadimo. Užasno mi je teško bilo odabrati... Planirala sam uzeti Britax Romer, ali te koje sam ja gledala nisu mogle u smjeru suprotnom od vožnje tako da je izbor opet pao na Cybex. Imali smo njihovo jaje, njihova kolica 3 u 1 i dalje vozimo i prezadovoljni smo 😊
Ahaa top tether,ja ju nisam tak kopcala...djetetu prek glave..
Nego pojas sa strane , slicno ko na jaju i dolje na isofix spojila....
Mom, mi smo uzeli Recaro young sport hero! Odlicna! Ja odusevljena. Lagana za postaviti, nije teska generalno, sta se tice sigurnosnih znacajki oooooodlicna… a cijena sasvim pristupacna! Narucila je navecer na stranici HEPI kids, ujutro u 7 me zvao postar da ima paket, ja ostala u soku!
Jel ona ide u smjeru suprotnom od vožnje? Pitam jer koliko vidim ta je 9-36 kg, a ja sam htjela uzeti Britax 9 do 36 kg ali su rekli da takve odmah idu naprijed. Tak pišu i u grupi na fejsu pa su mi te od 9 do 36 odmah otpale kao izbor.
Ja imam Gb vaya 2 size, top je. Isto može 360 to mi je bilo bitno. Bila je 3000 kn
Mi imamo za malog joie i spin grow. Ide u oba smjera, od 0 do 25 kg je i okrece se za 360 sto mi je bilo jako bitno.
Ahaa top tether,ja ju nisam tak kopcala…djetetu prek glave..
Nego pojas sa strane , slicno ko na jaju i dolje na isofix spojila….
Znaci moze se prikopcat sve sigurno 100% i bez top tethera? Izbjegli dok je bila na black friday samo zbog toga, inace trazimo i dalje sjedalicu koja je poslije jaja, al odustali samo zbog tog. 2 dana istrazivala jel nam auto ima tt ili nema, skuzili da nema. Bitno mi je da je fiksiran i bez toga, pa bi onda tu as koju smo dobili ostavili mojim starcima za nuzdu
Brise mi komentar uslijed pisanja. Onda bi tu as koju smo dobili pstavili starcima za nuzdu, a mi bi kupili neku za svaki dan
Cure hvala za meso, meni to isto djeluje kao da je otislo predaleko, ali rekoh bolje da pitam, mozda ima nesto sto ja ne znam jer inace kupujem u ducanu i nisam bas iskreno bila prebio 😅 za malog sve sto mogu, a sad tako i za nas, kupujem bio, eko, bez antibiotika itd. Junetinu ce probat iz mesnice 💪💪 nek se celici 😂
.
Ujedno hvala i za sjedalice jer i mi bas gledamo. 😘😘
.
Dora, 8 je bome velika brojka 🔝🔝 Curki se zuri prohodat da moze dotrcat na igranje k Valu 😊 Ja sam krumpir uvela sam, napravila sam mu pire kao s malo njegovog mlijeka. Nije htio ni blizu. Onda sam drugi dan sa tikvicom koju sam uvela ranije i to je vec bolje islo. Al najbolje ide uz piletinu ahahaha 😂😂 i to dok je krumpir u tragovima. Jbg.. takav je. Uglavnom, samog ga nece 🤷♀️
Cure hvala za meso, meni to isto djeluje kao da je otislo predaleko, ali rekoh bolje da pitam, mozda ima nesto sto ja ne znam jer inace kupujem u ducanu i nisam bas iskreno bila prebio 😅 za malog sve sto mogu, a sad tako i za nas, kupujem bio, eko, bez antibiotika itd. Junetinu ce probat iz mesnice 💪💪 nek se celici 😂
.
Ujedno hvala i za sjedalice jer i mi bas gledamo. 😘😘
.
Dora, 8 je bome velika brojka 🔝🔝 Curki se zuri prohodat da moze dotrcat na igranje k Valu 😊 Ja sam krumpir uvela sam, napravila sam mu pire kao s malo njegovog mlijeka. Nije htio ni blizu. Onda sam drugi dan sa tikvicom koju sam uvela ranije i to je vec bolje islo. Al najbolje ide uz piletinu ahahaha 😂😂 i to dok je krumpir u tragovima. Jbg.. takav je. Uglavnom, samog ga nece 🤷♀️
Onda bum i Dori tak dala, fala🥰🥰
😂😂😂 Ah Dora moja 😂😂😂 zbog korone se ne druzimo baš, nadam se da bu sve okej u jaslicama, drugi ljudi, djeca 😎😎 mislim da cu morat svih 4 tjedna starog godisnjeg iskoristit 🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji