Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebanomoje
    17. Prosinac 2021. 20:56

Mi smo uzeli Cybex Sirona S2 I Size, do 18 kg ili 105 cm ide, rotira se za 360 što nam olaksava kad ju stavljamo i vadimo. Užasno mi je teško bilo odabrati... Planirala sam uzeti Britax Romer, ali te koje sam ja gledala nisu mogle u smjeru suprotnom od vožnje tako da je izbor opet pao na Cybex. Imali smo njihovo jaje, njihova kolica 3 u 1 i dalje vozimo i prezadovoljni smo 😊

🌺Principessa🌺
    17. Prosinac 2021. 21:05

Ja imam lorelli aviator i samo na isofix,ne znam jja je tt 🤣

🌺Principessa🌺
    17. Prosinac 2021. 21:06

Ahaa top tether,ja ju nisam tak kopcala...djetetu prek glave..
    Nego pojas sa strane , slicno ko na jaju i dolje na isofix spojila....

• Bebanomoje
    17. Prosinac 2021. 21:19

MissGraz

Mom, mi smo uzeli Recaro young sport hero! Odlicna! Ja odusevljena. Lagana za postaviti, nije teska generalno, sta se tice sigurnosnih znacajki oooooodlicna… a cijena sasvim pristupacna! Narucila je navecer na stranici HEPI kids, ujutro u 7 me zvao postar da ima paket, ja ostala u soku!

Jel ona ide u smjeru suprotnom od vožnje? Pitam jer koliko vidim ta je 9-36 kg, a ja sam htjela uzeti Britax 9 do 36 kg ali su rekli da takve odmah idu naprijed. Tak pišu i u grupi na fejsu pa su mi te od 9 do 36 odmah otpale kao izbor.

bebolinka
    17. Prosinac 2021. 21:41

Ja imam Gb vaya 2 size, top je. Isto može 360 to mi je bilo bitno. Bila je 3000 kn

Valkris
    17. Prosinac 2021. 21:47

Mi imamo za malog joie i spin grow. Ide u oba smjera, od 0 do 25 kg je i okrece se za 360 sto mi je bilo jako bitno. 

• Tea2807
    17. Prosinac 2021. 23:17

🌺Principessa🌺

Ahaa top tether,ja ju nisam tak kopcala…djetetu prek glave..
    Nego pojas sa strane , slicno ko na jaju i dolje na isofix spojila….

Znaci moze se prikopcat sve sigurno 100% i bez top tethera? Izbjegli dok je bila na black friday samo zbog toga, inace trazimo i dalje sjedalicu koja je poslije jaja, al odustali samo zbog tog. 2 dana istrazivala jel nam auto ima tt ili nema, skuzili da nema. Bitno mi je da je fiksiran i bez toga, pa bi onda tu as koju smo dobili ostavili mojim starcima za nuzdu

• Tea2807
    17. Prosinac 2021. 23:19

Brise mi komentar uslijed pisanja. Onda bi tu as koju smo dobili pstavili starcima za nuzdu, a mi bi kupili neku za svaki dan

• NeverEver
    18. Prosinac 2021. 11:26

Cure hvala za meso, meni to isto djeluje kao da je otislo predaleko, ali rekoh bolje da pitam, mozda ima nesto sto ja ne znam jer inace kupujem u ducanu i nisam bas iskreno bila prebio 😅 za malog sve sto mogu, a sad tako i za nas, kupujem bio, eko, bez antibiotika itd. Junetinu ce probat iz mesnice 💪💪 nek se celici 😂
    .
    Ujedno hvala i za sjedalice jer i mi bas gledamo. 😘😘
    .
    Dora, 8 je bome velika brojka 🔝🔝 Curki se zuri prohodat da moze dotrcat na igranje k Valu 😊 Ja sam krumpir uvela sam, napravila sam mu pire kao s malo njegovog mlijeka. Nije htio ni blizu. Onda sam drugi dan sa tikvicom koju sam uvela ranije i to je vec bolje islo. Al najbolje ide uz piletinu ahahaha 😂😂 i to dok je krumpir u tragovima. Jbg.. takav je. Uglavnom, samog ga nece 🤷‍♀️

• Dora2021
    18. Prosinac 2021. 11:35

NeverEver

Cure hvala za meso, meni to isto djeluje kao da je otislo predaleko, ali rekoh bolje da pitam, mozda ima nesto sto ja ne znam jer inace kupujem u ducanu i nisam bas iskreno bila prebio 😅 za malog sve sto mogu, a sad tako i za nas, kupujem bio, eko, bez antibiotika itd. Junetinu ce probat iz mesnice 💪💪 nek se celici 😂
    .
    Ujedno hvala i za sjedalice jer i mi bas gledamo. 😘😘
    .
    Dora, 8 je bome velika brojka 🔝🔝 Curki se zuri prohodat da moze dotrcat na igranje k Valu 😊 Ja sam krumpir uvela sam, napravila sam mu pire kao s malo njegovog mlijeka. Nije htio ni blizu. Onda sam drugi dan sa tikvicom koju sam uvela ranije i to je vec bolje islo. Al najbolje ide uz piletinu ahahaha 😂😂 i to dok je krumpir u tragovima. Jbg.. takav je. Uglavnom, samog ga nece 🤷‍♀️

Onda bum i Dori tak dala, fala🥰🥰
    😂😂😂 Ah Dora moja 😂😂😂 zbog korone se ne druzimo baš, nadam se da bu sve okej u jaslicama, drugi ljudi, djeca 😎😎 mislim da cu morat svih 4 tjedna starog godisnjeg iskoristit 🤣🤣🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.