Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    17. Prosinac 2021. 12:25

Mislim da ne treba pretjerivati oko domaceg, pouzdanog, kupovnog. Sve prolazi neke kontrole. I nema potrebe ni kuhati piletinu satima da ne postane guma. 

Valkris
    17. Prosinac 2021. 12:28

Otisao post prije nego sam dovršila.
    *da ne postane guma, jer kad se duze kuha u biti se dobije kontraefekt i postane tvrda
    Ja vjerujem Vindiji i ima u njihovim ducanima sirova piletina i puretina, ili u konzumu uzmem. Vjerujem da prolaze kontrole.
    Cak vjerujem da su stroze kontrole njima mego nekim "domacima". 

bebolinka
    17. Prosinac 2021. 12:58

Slažem se sa Valkris, ja isto tako kupujem sve normalno. Gledam da uzmem povrće i voce sa tržnice i tjt iako i tamo muljaju tako da na kraju dođe sve na isto.. 

• Dora2021
    17. Prosinac 2021. 13:01

NeverEver

Ninica, mozda se spremaju zubici. Smeta im taj mehanizam sisanja dok izlaze zubi, moj je isto brljavio s bocicom a kod iducih zubica sa 6.5mj je vec jeo kasice i prestao je jesti 🤷‍♀️ To je sve privremeno i popravit ce se. Kod nekih se beba popravi za 1 dan, kod nekih traje vise tjedana. Dobila sam savjet svaki dan ponudit i nekad bude prihvatio i tak je i bilo.
    Ako si prije imala neredovite menge mozda ti se sve vratilo na staro, ja sam imala bolne i evo prosli mj prva da sam morala popit tabletu, dakle vraca se polako na staro, mislim da mi je 5.bila. Neredovitost kao i bolovi obicno upucuje na policisticne jajnike pa mozda da procekiras i popijes duphastone. A moze bit i sto drugih razloga, stres je jedan od cescih.
    .
    Zenice, gdje nabavljate puretinu i teletinu domacu? Ako to doooooobro skuham, tipa satima i stavim malo (uvodim) jel mogu dat "obicnu" iz mesnice? Nemam pouzdane domace dobavljace.
    .
    Dora, jel mala dobila jos koji zub? 😂 Palonkica, kak tvoje malo srce?
    .
    Mi ovaj vikend kitimo sve i bas sam uzbudjena. Sve ce mi strgat al ja cu ipak probat. Svima vam saljemo osuncane pozdrave 😘😘

😂😂😂😂 Hvala Valu i mami kaj nas se sjete 😍😍 dosta je 8 kom zasad al ženska se diže na sve, kauc, stolic, znaci sama!!! Od jucer kad se digne, onda kao pleše pa ide gore dole, savija se  koljenima 🙈🙈🤣🤣 ludaraaaaa!!Veli Dr da bu brzo prohodala, prije ročkasa 😎😫 Sunce, kad uvadjam krumpir, jel ga solo uvedem ili sa vec komb namirnicama od prije? I kak sa blitvom i špinatom? Znam da moram stabiljke maknut...

Lonmi
    17. Prosinac 2021. 13:30

NeverEver kupi meso i ostalo normalno u ducanu i pripremaj. Ne mozemo svi imati sve domace i organsko, mnoga djeca papaju samo iz supermarketa i sve super.
    Najbolje je ono sto sam uzgojis slazem se, ali ok je i ovo iz supermarketa. Ok su i gotove kasice, ali opet nisu ona super opcija.
    Ja ako imam domace pripremim tako, to mi je uvijek bolja opcija, ako nemam kupim i sve super. 
    Ne brini. 
    Bit ce Val zdrav i super decko kako god okrenes, bitno da papa 🥰

mom_of_4
    17. Prosinac 2021. 18:58

Zenske ,mozda ste pisale a nisam vidila sad me zanima pa
    Ako se kome da ponoviti mi ..koje autosjedalice ste uzele Alo ste vec uzimale?? Ja planiram kupiti sad njoj jer je u jajetu sva naguzvana i grbava

• MissGraz
    17. Prosinac 2021. 19:05

Mom, mi smo uzeli Recaro young sport hero! Odlicna! Ja odusevljena. Lagana za postaviti, nije teska generalno, sta se tice sigurnosnih znacajki oooooodlicna… a cijena sasvim pristupacna! Narucila je navecer na stranici HEPI kids, ujutro u 7 me zvao postar da ima paket, ja ostala u soku! 

• Dora2021
    17. Prosinac 2021. 19:06

mom_of_4

Ako se kome da ponoviti mi ..koje autosjedalice ste uzele Alo ste vec uzimale?? Ja planiram kupiti sad njoj jer je u jajetu sva naguzvana i grbava

Ja ti imam 4baby rodos, uguglqj si.. 

• Dora2021
    17. Prosinac 2021. 19:07

Dora2021

mom_of_4

Al imam auto iz 99,nemam isofix, pa zato ta.. 

• Tea2807
    17. Prosinac 2021. 20:15

Dora2021

Dora2021

mom_of_4

Al imam auto iz 99,nemam isofix, pa zato ta..

Ja sam tako gledala loreli aviator, al nemam top tether 😩
    Dobili neku kinderkraft koja gleda naprijed al ta mi je bas za silu, ima prastare standarde 🤷🤦

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.