Lussi niski tlak…imam od 16g 😑 rijetko kad iznad 110/60 u trudnoci je bio 80/40 🤦♀️ pojacaj tekucinu,najbolje voda, slano, i provjeri zeljezo.
To zovem doktoricu da mi posalje uputnicu? Da si odma kks napravim sam mislila
Da da,definitivno. Opce prakse da 😊
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Lussi niski tlak…imam od 16g 😑 rijetko kad iznad 110/60 u trudnoci je bio 80/40 🤦♀️ pojacaj tekucinu,najbolje voda, slano, i provjeri zeljezo.
To zovem doktoricu da mi posalje uputnicu? Da si odma kks napravim sam mislila
Da da,definitivno. Opce prakse da 😊
Super,hvala ti! 💓
A pas m*** i ja sam dobila zelenu traku a pitam se odakle jer stalno narucujem i cekam ogradicu i dalje, nisam ni povezala!
Pelene - active baby s tim da smo na 4 do 9.5kg bili i sad prelazimo na 5. Na njima pise od 11kg ali to ovisi o gradji i svasta nesto..
Imunitet - pijem multivita iz dm-a za 30kn, c+d+cink. Muz pije betaglukane dok se sjeti. Nismo bili bolesni skoro 3 godine..
Ja za imunitet- vit c -acerola, povremeno magnezij, od dodataka sad uz dojenje kalcij s vit d ,one ele mama i solgarovo zeljezo. Nisam imala gripu ni tezih viroza vec godinama...pokupila prije 3 g noro virus od male...al to je pola skole pokupilo..koma bas bilo. Koronu sam prosla s temp 1 cijeli dan i bolovima u kostima...nakon toga par dana vrtoglavica malo...bez mirisa i okusa mj dana. Rekla bi blagi simptomi.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
. Mi smo sa sinom koristili pampers 1 i 2,trojku happy, cetvorku neke mullerove, pa za par mjeseci cetvorku pampers.
Stvar je u tome da se njihov oblik tijela mijenja, a i ne odgovaraju svim guzama iste kilaze i iste pelene. Neke pelene su uze neke sire itd.
Lussi, skuzis tako da se urezuju ili promacaju ili se bas čine male
Ajme cure baka mi ima koronu, sreća je da nismo bili s njom ovaj tjedan. Živi preko puta. I u nedjelju su joj bili stric i sestrična (koja dodje 2put godisnje) I od utorka je kao prehlađena i večeras smo vidjeli da nije upalila tv niti svijetlo i zovemo ju, a ona nešto bunca. Jedva je otkljucala vrata i tata je iso k njoj (s maskom ) I imala je temperaturu. Zvao je hitnu (jedva su došli, kao tražili su ju na telefon, a ona ne zna za sebe). Ostala je doma, jer kao nije za bolnicu, sad joj je pala temp. Ne sjeća se da je bila hitna. E sad je mene strah tata je ipak bio tamo, on je cijepljenje ali još u 2.mj. Još ju je stric sad htio ostavit samu. Ma uzas. Sad sam luda do kraja. I bebac mi je zaspao tek u 23.30. Skužio je da se nešto dogadja
Avama,drzite se i cuvajte. Pretpostavljam da je baka sama i da ce se netko morat brinuti o njoj? Ako da,probajte sto krace boraviti kod nje,uz otvorene prozore,masku na licu,dezinficirat sve kasnije. Kod nas na zalost ni to nije pomoglo i znam trenutno jako puno ljudi koji su cijepljeni i zarazeni,ali srecom nemaju jake simptome. A opet ne mora biti,moji su bili s nama i hvala bogu nisu se zarazili.
Zene moje...meni vise nije dobro....ima 10’dana mala mi je nemoguca.Ne spava ni danju ni nocu..128 puta nocu se probudi i trazi sisu,danju zaspe 4 puta po 5 minuta..meni se place..pocela sam s jabukom i kruškom ... ali ona pojede par žličica doslovno a ostatak dana samo sisa...ako vam nije problem i ako se kome da ocete mi reci prvi obrok koji ste dali svojoj bebi jer sam zaboravila odprilike ,ja cu njoj pocet sve jer ja vise nezz sta da radim i zasto ne spava..peče me sisa...zivci su mi na izmaku..
Uopce se ne sicam sta sam procitala sad kod vas jer mi je koncentracija nula bodova.
Sortiraj odgovore
Najstariji