Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    22. Listopad 2021. 20:46

🌺Principessa🌺

kety992

Lussi niski tlak…imam od 16g 😑 rijetko kad iznad 110/60 u trudnoci je bio 80/40 🤦‍♀️ pojacaj tekucinu,najbolje voda, slano, i provjeri zeljezo.

To zovem doktoricu da mi posalje uputnicu? Da si odma kks napravim sam mislila

Da da,definitivno. Opce prakse da 😊

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

🌺Principessa🌺
    22. Listopad 2021. 21:16

kety992

🌺Principessa🌺

kety992

Lussi niski tlak…imam od 16g 😑 rijetko kad iznad 110/60 u trudnoci je bio 80/40 🤦‍♀️ pojacaj tekucinu,najbolje voda, slano, i provjeri zeljezo.

To zovem doktoricu da mi posalje uputnicu? Da si odma kks napravim sam mislila

Da da,definitivno. Opce prakse da 😊

Super,hvala ti! 💓

• NeverEver
    22. Listopad 2021. 21:44

A pas m*** i ja sam dobila zelenu traku a pitam se odakle jer stalno narucujem i cekam ogradicu i dalje, nisam ni povezala! 

• NeverEver
    22. Listopad 2021. 21:45

Pelene - active baby s tim da smo na 4 do 9.5kg bili i sad prelazimo na 5. Na njima pise od 11kg ali to ovisi o gradji i svasta nesto.. 

• NeverEver
    22. Listopad 2021. 21:46

Imunitet - pijem multivita iz dm-a za 30kn, c+d+cink. Muz pije betaglukane dok se sjeti. Nismo bili bolesni skoro 3 godine..

kety992
    22. Listopad 2021. 22:02

Ja za imunitet- vit c -acerola, povremeno magnezij, od dodataka sad uz dojenje kalcij s vit d ,one ele mama i solgarovo zeljezo. Nisam imala gripu ni tezih viroza vec godinama...pokupila prije 3 g noro virus od male...al to je pola skole pokupilo..koma bas bilo. Koronu sam prosla s temp 1 cijeli dan i bolovima u kostima...nakon toga par dana vrtoglavica malo...bez mirisa i okusa mj dana. Rekla bi blagi simptomi. 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Valkris
    22. Listopad 2021. 22:25

. Mi smo sa sinom koristili pampers 1 i 2,trojku happy, cetvorku neke mullerove, pa za par mjeseci cetvorku pampers. 
    Stvar je u tome da se njihov oblik tijela mijenja, a i ne odgovaraju svim guzama iste kilaze i iste pelene. Neke pelene su uze neke sire itd. 
    Lussi, skuzis tako da se urezuju ili promacaju ili se bas čine male

• avama
    23. Listopad 2021. 00:56

Ajme cure baka mi ima koronu, sreća je da nismo bili s njom ovaj tjedan. Živi preko puta. I u nedjelju su joj bili stric i sestrična (koja dodje 2put godisnje) I od utorka je kao prehlađena i večeras  smo vidjeli da nije upalila tv niti svijetlo i zovemo ju, a ona nešto bunca. Jedva je otkljucala vrata i tata je iso k njoj (s maskom ) I imala je temperaturu. Zvao je hitnu (jedva su došli, kao tražili su ju na telefon, a ona ne zna za sebe). Ostala je doma, jer kao nije za  bolnicu, sad joj je pala temp. Ne sjeća se da je bila hitna. E sad je mene strah tata je ipak bio tamo, on je cijepljenje ali još u 2.mj. Još ju je stric sad htio ostavit samu.  Ma uzas. Sad sam luda do kraja. I bebac mi je zaspao tek u 23.30. Skužio je da se nešto dogadja

• thera
    23. Listopad 2021. 07:38

Avama,drzite se i cuvajte. Pretpostavljam da je baka sama i da ce se netko morat brinuti o njoj? Ako da,probajte sto krace boraviti kod nje,uz otvorene prozore,masku na licu,dezinficirat sve kasnije. Kod nas na zalost ni to nije pomoglo i znam trenutno jako puno ljudi koji su cijepljeni i zarazeni,ali srecom nemaju jake simptome. A opet ne mora biti,moji su bili s nama i hvala bogu nisu se zarazili. 

mom_of_4
    23. Listopad 2021. 08:55

Zene moje...meni vise nije dobro....ima 10’dana mala mi je nemoguca.Ne spava ni danju ni nocu..128 puta nocu se probudi i trazi sisu,danju zaspe 4 puta po 5 minuta..meni se place..pocela sam s jabukom i kruškom ... ali ona pojede par žličica doslovno a ostatak dana samo sisa...ako vam nije problem i ako se kome da ocete mi reci prvi obrok koji ste dali svojoj bebi jer sam zaboravila odprilike ,ja cu njoj pocet sve jer ja vise nezz sta da radim i zasto ne spava..peče me sisa...zivci su mi na izmaku..
    Uopce se ne sicam sta sam procitala sad kod vas jer mi je koncentracija nula bodova.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.