Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    22. Listopad 2021. 12:11

pupetta

Hvala na odgovorima ❤ Sad me jos pliz prosvijetlite jer nisam nikad koristila Pampers, vidim da imaju obicne pelene gacice i premium care. Koje da uzmem? Nisam inace njihov fan jer mi jako smrde, al eto isprobat cemo u ocajuMissGraz mi imamo Violeta cotton pelene, al evo u zadnje vrijeme su nas izdale. I to mu redovito od naprijed propuste jer on najcesce spava na trbuhu. 🤷🏻‍♀️

Da nisu premale? Mi koristimo happy (bauerfeind) broj 4 i izdrze cijelu noc bez problema. Isto se vrti non stop i spava i na trbuhu i boku i jutros meni pod nogama 🙈🙈 slag me strefio. 

🌺Principessa🌺
    22. Listopad 2021. 12:13

MareiKate

Reklamiraj pa vidi što će ti reći. Nama su rekli da mora proći bar 15 dana od kupnje i da ih moramo bar pokušati kontaktirati. Dovoljan im je bio mail gdje mi pišemo el copitasu da još nismo dobili, da track ne radi i da smo im napisali mail da hoćemo povrat novca. Da, svi tako mislimo, kao 200 kn pa ajde. Ali nedam im, ako je ikako moguće, vratit ću novce…

Draga ubuduce,imas na fejsu grupu crna lista, posaljes tamo upit i u komentar link stranice i provjeris, uvijek provjere stranice i daju savijet naruciti ili ne,na nekima se ne vidi da je prevara,ali dok istraze shvate da je.. tak da nebi bilo nismo znali
    I sve cure,ak sumnjate na stranicu,uvijek bolje pitat,nista ne kosta,nego izgubit novceke❤️

🌺Principessa🌺
    22. Listopad 2021. 12:14

Valkris

pupetta

Hvala na odgovorima ❤ Sad me jos pliz prosvijetlite jer nisam nikad koristila Pampers, vidim da imaju obicne pelene gacice i premium care. Koje da uzmem? Nisam inace njihov fan jer mi jako smrde, al eto isprobat cemo u ocajuMissGraz mi imamo Violeta cotton pelene, al evo u zadnje vrijeme su nas izdale. I to mu redovito od naprijed propuste jer on najcesce spava na trbuhu. 🤷🏻‍♀️

Da nisu premale? Mi koristimo happy (bauerfeind) broj 4 i izdrze cijelu noc bez problema. Isto se vrti non stop i spava i na trbuhu i boku i jutros meni pod nogama 🙈🙈 slag me strefio.

E a kak znate jesu premale il ne🙈 nama po kilazi npr jos pasu 3,alii smo na 4 jer sam vidjela da ju 3 stisne dosta i ostane joj crveno

zabica
    22. Listopad 2021. 12:45

🌺Principessa🌺

MareiKate

Reklamiraj pa vidi što će ti reći. Nama su rekli da mora proći bar 15 dana od kupnje i da ih moramo bar pokušati kontaktirati. Dovoljan im je bio mail gdje mi pišemo el copitasu da još nismo dobili, da track ne radi i da smo im napisali mail da hoćemo povrat novca. Da, svi tako mislimo, kao 200 kn pa ajde. Ali nedam im, ako je ikako moguće, vratit ću novce…

Draga ubuduce,imas na fejsu grupu crna lista, posaljes tamo upit i u komentar link stranice i provjeris, uvijek provjere stranice i daju savijet naruciti ili ne,na nekima se ne vidi da je prevara,ali dok istraze shvate da je.. tak da nebi bilo nismo znali
    I sve cure,ak sumnjate na stranicu,uvijek bolje pitat,nista ne kosta,nego izgubit novceke❤️

Lussi sve je to ok i hvala na savjetu🤗 al ja ti od tipa drustvenih mreza koristim samo ovaj forum i doslovno nista vise. Nemam vremena za te stvari pa me to onda eto vidis nekad i kosta🙈

🌺Principessa🌺
    22. Listopad 2021. 12:49

zabica

🌺Principessa🌺

MareiKate

Lussi sve je to ok i hvala na savjetu🤗 al ja ti od tipa drustvenih mreza koristim samo ovaj forum i doslovno nista vise. Nemam vremena za te stvari pa me to onda eto vidis nekad i kosta🙈

Ajojj Zabice, steta da, bas mi je zao kaj te sad to kostalo😓 iskreno se nadam da ces uspjet doc do novcica❤️ 

pupetta
    22. Listopad 2021. 12:54

Valkris

pupetta

To sam prvo pomislila pa smo presli s 3 na 4, ali i dalje se isto dogada. A moj malac ima oko 8 kila, tako da skoro pa i ne spada u ovu skupinu za broj 4. Nisam pametna 🤷🏻‍♀️

Baby P 03/21 💙

zabica
    22. Listopad 2021. 12:57

🌺Principessa🌺

zabica

🌺Principessa🌺

MareiKate

Ajojj Zabice, steta da, bas mi je zao kaj te sad to kostalo😓 iskreno se nadam da ces uspjet doc do novcica❤️

A kak bu, bu.🤭
    Vi moderne mlade mame sigurno otkidate od smijeha na ove moje eskapade...🤣😂🤣😂 I na ono "prva inozemna narudzba", pa ono "nemam drustvene mreze, koristim samo ovaj forum"🤣😂🤣😂😎😎😎😎😎😎😎😎

• EmEn9
    22. Listopad 2021. 13:53

Evo  da se i ja nadovežem na pelene. Znači pisala sam bila ovdje još i dok je bio manji da nam stalno promoči pelena i to svaku noć od kad se rodio i to ne zbog toga da pelena ne može izdržat nego ili gore sastrane ili na bokovima ili na trbuhu jer je on strašno živahna beba i po noći se stalno vrti znači svaku noć mjenjanje posteljine i presvlačenje i ovdje sam pročitala od vas za pelene gaćice i reko ajde idem probat iako ih za cure uopće nisam nikad koristila to mi bilo nespretno i nisam ih volila i kupim ja jedan paket pelena gaćica za probu od babylove uz dm-a i potrošim paket samo za noć sam ih koristila evo sad sam na pampers pants night i ne mogu vjerovat znači i jedne i druge evo preko 20 dana nam nije promočilo od kad njih koristim za noć. Znači očito je do toga što te pelene gaćice  lijepo gore stisnu kad su bebe jako  živahne i onda to spriječava da promoči. I sad sam na bazzaru bila naručila 2 paketa one special edition. Tako da hvala curama na savjetu za te pelene ne moram više mjenjat posteljinu svaku noć. 😊😊😉

• EmEn9
    22. Listopad 2021. 13:56

Zabica ma ne smijemo se što bi se smijale, a ja pa stalno npr kupujem preko svakakvih webshopa i iz hrvatske i iz vana  i nemam nikakvih problema s tim znači stalno mi dolaze paketi sram me poštara i dostavljača 🤣🤣 , a ono na drugu stranu. nisam znala što su te zobene i neke žitarice itd a 3 djece 🙈🙈🙈🙉🙉🙉 zato smo tu da se ne smijemo nego pomognemo jedna drugoj kako možemo i djelimo iskustva da nam bude lakše. 😊😊😊🤩😍

• EmEn9
    22. Listopad 2021. 13:59

Kad smo već kod naručivanja htjela bi naručit onu sjedalicu za u kadu za kupanje jer mi je to bilo super sa curama da m9gu same sjedit u kadi i vidjela sam jednu u dućanu kretex koja bi mi se svidjela jer se može otkopčati da ga lakše staviš u njuni poslije izvadiš 200kn dođe. Dali netko zna je imaju oni kada kakva sniženja i jeste naručivala kada nešto od njih jer ja nisam a poslala sam im poruku pred 3 dana i uopce ne odgovaraju?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.