Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MareiKate
    22. Listopad 2021. 08:47

Bez da sam išta pročitala zadnjih par strana samo se ubacujem sa info za ograde koje je možda nekoliko nas ovdje naručilo sa stranice el copitas. Prevara žešća, odmah mi je bilo kasno čim sam naručila ali prsti bili brži od pameti. Mi smo već prije 2 tjedna slali mail vlasniku kartice da nam vrati novce, pa nas je prodavatelj uvjeravao da je sve ok, pa smo mu dali još jednu šansu i na kraju ipak tražimo povrat i pošaljemo kartičnoj kući prepisku, a meni danas od el copitas stigne zelena velika guma, koja je glumila pošiljku i ogradu. Nisu veliki novci ali ovakvu prevaru još nisam doživjela, da si čak daju truda i pošalju neko sranje da misliš da je sve ok. Ugl ne naručujte, a ako jeste probajte vratit novce preko banke…

pupetta
    22. Listopad 2021. 11:17

Hvala na odgovorima ❤ Sad me jos pliz prosvijetlite jer nisam nikad koristila Pampers, vidim da imaju obicne pelene gacice i premium care. Koje da uzmem? Nisam inace njihov fan jer mi jako smrde, al eto isprobat cemo u ocaju 
    MissGraz mi imamo Violeta cotton pelene, al evo u zadnje vrijeme su nas izdale. I to mu redovito od naprijed propuste jer on najcesce spava na trbuhu. 🤷🏻‍♀️

Baby P 03/21 💙

pupetta
    22. Listopad 2021. 11:18

Palonkice doci ce i do toga pa ces se sjetiti ovog tvog posta sa smijehom. Samo hrabro 💪❤

Baby P 03/21 💙

zabica
    22. Listopad 2021. 11:36

MareiKate

Bez da sam išta pročitala zadnjih par strana samo se ubacujem sa info za ograde koje je možda nekoliko nas ovdje naručilo sa stranice el copitas. Prevara žešća, odmah mi je bilo kasno čim sam naručila ali prsti bili brži od pameti. Mi smo već prije 2 tjedna slali mail vlasniku kartice da nam vrati novce, pa nas je prodavatelj uvjeravao da je sve ok, pa smo mu dali još jednu šansu i na kraju ipak tražimo povrat i pošaljemo kartičnoj kući prepisku, a meni danas od el copitas stigne zelena velika guma, koja je glumila pošiljku i ogradu. Nisu veliki novci ali ovakvu prevaru još nisam doživjela, da si čak daju truda i pošalju neko sranje da misliš da je sve ok. Ugl ne naručujte, a ako jeste probajte vratit novce preko banke…

MareiKate😔 ja narucila i neki dan mi poslali tracking broj, kada sam vidjela da ide iz Kine palo mi napamet da tko zna koliko se to dugo ceka i da sam znala ne bi narucila jer ce mi do tada beba  prohodat🤣😂 inace mi je to prva inozemna narudzba on- line 🙈🙈🙈pa sam tudum i nemam pojma ni o cemu, do sada sam tako narucivala samo iz HR.. Puno hvala na info, cisto sumnjam da bi banka vratila novce-pa nije banka kriva kaj ja ne mislim glavom, ili ipak je pa bi se vrijedilo zalit? Ne znam ni sama🤔😔🤭

🌺Principessa🌺
    22. Listopad 2021. 11:47

pupetta

Hvala na odgovorima ❤ Sad me jos pliz prosvijetlite jer nisam nikad koristila Pampers, vidim da imaju obicne pelene gacice i premium care. Koje da uzmem? Nisam inace njihov fan jer mi jako smrde, al eto isprobat cemo u ocajuMissGraz mi imamo Violeta cotton pelene, al evo u zadnje vrijeme su nas izdale. I to mu redovito od naprijed propuste jer on najcesce spava na trbuhu. 🤷🏻‍♀️

Ja imam obicne pampers pelene gace i ove nove  night pants :)

MareiKate
    22. Listopad 2021. 11:54

zabica

MareiKate

MareiKate😔 ja narucila i neki dan mi poslali tracking broj, kada sam vidjela da ide iz Kine palo mi napamet da tko zna koliko se to dugo ceka i da sam znala ne bi narucila jer ce mi do tada beba prohodat🤣😂 inace mi je to prva inozemna narudzba on- line 🙈🙈🙈pa sam tudum i nemam pojma ni o cemu, do sada sam tako narucivala samo iz HR.. Puno hvala na info, cisto sumnjam da bi banka vratila novce-pa nije banka kriva kaj ja ne mislim glavom, ili ipak je pa bi se vrijedilo zalit? Ne znam ni sama🤔😔🤭

Joj žao mi je da nisam prije pisala pa da ne naručiš. Mi smo pisali PBZ cardu reklamaciju i vjerojatno ćemo dobit povrat. Tracking broj je fake, kupuju vrijeme s tim. Odmah reklamiraj. Ja sam isto prvo dobila neki broj koji nije valjao, onda sam dobila drugi i isto bilo kao ide iz Kine brodom a za tjedan dana stiglo ko fol u RH. Na kraju mi stiglo to gumeno sr** i to iz Litve 🤔 i pazi drskosti, jutros nam piše el copitas da vide da je naša banka zatražila chargeback ali mole da povučemo to jer eto korona je pa malo kasne ali po tracking broju se vidi da je u HR (nisu znali da nam je već stigao lažni paket) užas. Mrzim kad varaju na dječjim stvarima. I to tako si daju truda...

zabica
    22. Listopad 2021. 11:56

Inace, htjela sam reci kako mi je jaaako drago🥰🥰🥰🥰 sto se javlja puno nasih cura sa trudnickog foruma...i htjela sam ohrabriti i njih i ostale koje mozda jos nisu, da nam se jave kad god stignu, bez obaveze, ne morate citati sve, samo nek ste s nama kad god stignete💟💟💟 ja npr uopce nisam upratila ni jedan porod, a eto opet sam tu..jer sad opet mogu biti tu..😊

zabica
    22. Listopad 2021. 12:03

MareiKate

zabica

MareiKate

MareiKate😔 ja narucila i neki dan mi poslali tracking broj, kada sam vidjela da ide iz Kine palo mi napamet da tko zna koliko se to dugo ceka i da sam znala ne bi narucila jer ce mi do tada beba prohodat🤣😂 inace mi je to prva inozemna narudzba on- line 🙈🙈🙈pa sam tudum i nemam pojma ni o cemu, do sada sam tako narucivala samo iz HR.. Puno hvala na info, cisto sumnjam da bi banka vratila novce-pa nije banka kriva kaj ja ne mislim glavom, ili ipak je pa bi se vrijedilo zalit? Ne znam ni sama🤔😔🤭

Joj žao mi je da nisam prije pisala pa da ne naručiš. Mi smo pisali PBZ cardu reklamaciju i vjerojatno ćemo dobit povrat. Tracking broj je fake, kupuju vrijeme s tim. Odmah reklamiraj. Ja sam isto prvo dobila neki broj koji nije valjao, onda sam dobila drugi i isto bilo kao ide iz Kine brodom a za tjedan dana stiglo ko fol u RH. Na kraju mi stiglo to gumeno sr** i to iz Litve 🤔 i pazi drskosti, jutros nam piše el copitas da vide da je naša banka zatražila chargeback ali mole da povučemo to jer eto korona je pa malo kasne ali po tracking broju se vidi da je u HR (nisu znali da nam je već stigao lažni paket) užas. Mrzim kad varaju na dječjim stvarima. I to tako si daju truda…

MareiKate sad si me ohrabrila🤗, bas cu reklamirati i traziti povrat novca. I bas to, varati na djecjim stvarima....uzas! 😱Ma odmah je meni to kod narucivanja kao proslo kroz glavu da ne riskiram, a onda sam si mislila pa i ako me prevare za 200 kn, nek im bude.🙄 Bas treba vjerovati intuiciji.

MareiKate
    22. Listopad 2021. 12:09

Reklamiraj pa vidi što će ti reći. Nama su rekli da mora proći bar 15 dana od kupnje i da ih moramo bar pokušati kontaktirati. Dovoljan im je bio mail gdje mi pišemo el copitasu da još nismo dobili, da track ne radi i da smo im napisali mail da hoćemo povrat novca. Da, svi tako mislimo, kao 200 kn pa ajde. Ali nedam im, ako je ikako moguće, vratit ću novce...

🌺Principessa🌺
    22. Listopad 2021. 12:10

Nego,htjela sam pitat jel pijete kaj za jacanje imuniteta? Imam osjecaj da sam se taak zapustila, inace imam problema s promjenom vremena,a sad jos gore.. ovih par dana mi je koma,ko da imam 100 godina, a strah me da se ne razbolim.. nisam dosad jos uzimala nis za imunitet,a mislim da bi mogla pocet🥴🥴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.