Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matejaa95
    21. Listopad 2021. 01:44

Hvala cure. Ispod vrata su na ojedinem . Dobili smo kremicu i sve okej. Strah je strah. Nema jos ni 3 mj. Sa prvim je najteze🤪 

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

• Dora2021
    21. Listopad 2021. 03:27

Matejaa95

Hvala cure. Ispod vrata su na ojedinem . Dobili smo kremicu i sve okej. Strah je strah. Nema jos ni 3 mj. Sa prvim je najteze🤪

Ma super 😍, nadam se da sad pajki ko vejiki 💙

• MissGraz
    21. Listopad 2021. 07:39

Mateja, drago mi je da nije nista ozbiljnije. Evo sto mozes ukoliko od kreme ne prodje. Tyrosur prasak koji smo posipali na pupak odlican je i za to (sapnula mi teta iz ljekarne). Dobro operes i posusis maksimalno (posusiti svaku kapljicu je vrlo vazno) i onda pospes praskic (pazi samo da ne prasi prema ustima i da ne udise) i crvenilo se povuce vec za pola dana. 💚
    Bebanomoje pa ne mogu vjerovati da vas je “spopala” alergijska reakcija 🤦🏼‍♀️💚

bebolinka
    21. Listopad 2021. 08:21

Curke molim vas za savjet. 
    Mala mi ima ful začepljen Nosić, tj onako hropce ima puno šlajma. I sad ja kapam onu fiziološku i vučem sa onim smećem od aspiratora ali ništa ne ide van a njoj ful smeta nemoze spavati, to nikako ni da proguta ni ništa samo hropce stalno 😩 neznam kako da to izvučem 

• MissGraz
    21. Listopad 2021. 08:32

bebolinka

Mala mi ima ful začepljen Nosić, tj onako hropce ima puno šlajma. I sad ja kapam onu fiziološku i vučem sa onim smećem od aspiratora ali ništa ne ide van a njoj ful smeta nemoze spavati, to nikako ni da proguta ni ništa samo hropce stalno 😩 neznam kako da to izvučem

Nas spasile Efedrin kapi (dala dr. na recept) i inhaliranje dva-tri puta dnevno, a fizioloskom i spricom i aspiratorom nista nije izlazilo.

Petra982
    21. Listopad 2021. 08:33

Bebolinka, treba inhalirati onda da se razvodni  taj katar koji je duboko. Ako nemaš inhalator, zapari kupaonu pa budi malo s bebom unutra. Ako je katar duboko, staviti dosta te fiziološke dok je bebi zabačena glava na iza i mrvu pričekati da djeluje, ne isti tren usisavati!
    Sudocrem krema je meni the best za ojedine.
    Bebo je lijepo spavao, al je šmizla odlučila migrirati kod nas u krevet, a muž nije razmislio otići u njen krevet, tako da sam neispavana i grintava. 

Valkris
    21. Listopad 2021. 08:58

bebolinka

Uz 3-4 inhalacije dnevno (2x moze sinomarinom) ispirati fizioloskom prije svakog obroka i spavanja. Na nacin:
    Dijete stavit na bok, u gornju nosnicu naglo ustrcati spricom 5ml fizioloske, kroz donju nosnicu ce izaci van. Podici bebu da iscuri van sto ima. Ponoviti s drugom nosnicom. I ponoviti koliko puta je potrebno. 
    Nakon toga eventualno usisati/ili aspiratorom.
    Upute sa hitne i od mog pedijatra. Radimo tako i bas puno toga izleti van

Emmie
    21. Listopad 2021. 10:42

Bebanomoje med na dudu...samo da se nasmiješ. Ne vidim niti jedan razlog da se to radi, a ima mnogo razloga protiv.
    Meni su moji pravili neku smjesu od 2 nekuhana jajeta, mlijeka i šećera i to sam pila iz bočice do skoro 5 godina. Zubići su mi bili užasni, ali ne sjećam se da sam se ikada razbolila od friških jaja, što ne znači da nisam😆.
    .
    Brata su hranili grahom sa suhim mesom i sjećam se da je se jednom skoro udavio sa tankom kosti kad mu je bilo 7 mjeseci☹.

Valkris
    21. Listopad 2021. 11:26

Emmie

Bebanomoje med na dudu…samo da se nasmiješ. Ne vidim niti jedan razlog da se to radi, a ima mnogo razloga protiv.
    Meni su moji pravili neku smjesu od 2 nekuhana jajeta, mlijeka i šećera i to sam pila iz bočice do skoro 5 godina. Zubići su mi bili užasni, ali ne sjećam se da sam se ikada razbolila od friških jaja, što ne znači da nisam😆.
    .
    Brata su hranili grahom sa suhim mesom i sjećam se da je se jednom skoro udavio sa tankom kosti kad mu je bilo 7 mjeseci☹.

😱😱😱🙈🙈 Jao hahah

zabica
    21. Listopad 2021. 12:12

Emmie

Bebanomoje med na dudu…samo da se nasmiješ. Ne vidim niti jedan razlog da se to radi, a ima mnogo razloga protiv.
    .

Emmie moja💗💗💗, ti stari narodni obicaji i nacini, ajmeee🙈 tako su mene slicno hranili, sisala sam navodno do tri mjeseca (tada nije bilo moderno dojiti, izdajati jos manje), a nakon toga su mi davali proprzeno psenicno brasno pomijesano sa kravljim mlijekom i secerom 🙈🙈🙈 🤣😂uzas! Al moram priznati da je ovo tvoje sirovo jaje jos gore😂🤣 a ja si mislim dal je rano dati joj jaje termicki obradjeno sa 7.5 mj🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.