Pozdrav cure. Pratila vas u trudnoci i sad, mada manje od kad sam rodila (ljetna beba).
U trudnoci sam imala mirovanje zbog skracenog cerviksa da bi na kraju prenijela (indukcija zavrsila hitnim carskim), dijete mi morali reanimirat jer su dugo cekali i forsirali vaginalni porod, a otkucaji drasticno padali.
Ja dobila spinalnu koja se slabo primila, a kako je bilp hitno nisu mogli drugu i uz to poceli mi otkucaji padat pa nisu ni smijeli. Hvala Bogu dijete mi je dobro, ali da je bilo gadno bome je.
Sve u svemu tlak od trudnoce i dalje mi stoji (150/100) iako prije bila nisko tlakas i moram se pozabavit s fizickim i psihickim oporavkom. Sjecam se da je anaAn isto razvila, ali kazem kako manje stignem citat neznam tocno sto je bilo pa bi molila ako mi moze napisat odakle krenut i dal se smije terapija s dojenjem i sl. Hvala puno.
Citam vas i dalje i drago mi je da ste ostale manje vise u lijepom broju, da vam bebice lijepo napreduju❤️
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Pronasla sam objasnjenje u grupi za AD pa ako nekog zanima nek pogleda slike. Naravno svak radi kako misli da treba.
https://ibb.co/Gcx5bh6
https://ibb.co/4tXFgbs
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Elledanse hvala.. mene sad to muci malo jer sam zbog argumenata oko kasica odlucila vjerovat hippu. Ako kazu da je sigurno s 6 mj krenut na 2, trebalo bi biti. Rekle ste i same da neprestano testiraju i kontroliraju svoje proizvode. Moj se nocas budio 4 puta jest! Nije tako ni dok se rodio. Mislim da cu mu pocet davat kasice kao zamjenu za obrok jer je dijete gladno (do sad smo samo degustirali) a na hipp 2 prelazim ako vidim da ni s kasicama nije sit. Sad ce napunit 5 mjeseci, od prvog dana je gladus i veca beba i mislim da mu treba. Da ima 5,6kg i papa prosjecno, nebi vjerojatno, ali cemu ga mucit. Ako mu to mlijeko bude zasitnije a jos moze i pomoc u prevenciji anemije.. why not.
Buka/tišina za spavanje Thera ako zaspu u tišini, buka ih budi, ako zaspu uz buku, tišina će ih probuditi, simple as that. Zato se probude kad stane auto npr.
Moj je službeno propuzao ispravno, izbili zubiči također, tako da što se tiče igračaka samo da je dobro za u zube 🤣 najviše se voli igrati sa sekom, ona slaže legiće (duplo naravno) a on krade jednu po jednu i u usta, dok ona ne podivlja i ode 🤣 ne znam kako ću to riješiti kad on krene full u sjedenje a da ne kažem hodanje, mislim da ću po cijele dane bit policajac među njima 🤣 dakle moj trenutni nije od neke pametne igre, već ono, full istraživanje poda i hrane 🤣
Lidl robica vam je top! Od danas ima pidžamica na kopčanje po 30 kn komad. Mi imamo otprije, baš je u njoj, meni super pamuk i realne veličine.
Neva, sjetila sam se što moj obožava, a obožavala je i curka u toj dobi. Igrokazi! Imam plišanca u koji gurnem ruku. I onda ja brbljam, mijenjam glasove, pjevam, škakljam ga, glupiram se... Baš uživa!
Neva, sjetila sam se što moj obožava, a obožavala je i curka u toj dobi. Igrokazi! Imam plišanca u koji gurnem ruku. I onda ja brbljam, mijenjam glasove, pjevam, škakljam ga, glupiram se… Baš uživa!
MareiKate slazem se-ja sam svojoj najbolja igracka-obozava cirkusiranje i glupiranje svake vrste, gleda dok plesem, pjevam, kuham, slazem rublje, cistim, spremam-sve joj objasnjavam pa onda nju ukljucim-poskakljim, izvirujem iza ugla i javljam se i tako to, stalno se smije...naglas-grleno onako. Pa onda s njom plesem, setam ju u nosiljci i ovo sto ti kazes-igrokaz-ukljucim vise igracki pa svaka ima svoju ulogu i glas-pa hodaju po meni pa po njoj pa po puzalistu (podlogi za puzanje-ja to tako zovem😊) pa pjevaju pa mi se penju na glavu i cirkusiramo tako, uglavnom-sto ludje to bolje-ono kad si sama sebi skroz smjesna njoj je bas tada najzanimljivije!!🤣😂
Zabica, MareiKate, ja sam igrokaz po sat i pol 😅 kupila sam i one lutkice za prste pa svaka zivotinja ima drugaciji glas i glasanje, umirao mi je od smijeha na to prvih par tjedana, sad mu je tak, nuzno zlo dok ne zaspi 😂😂😂
A inace sam primarno zavrsila uciteljski i imam igrica i znanja i glupiranja za cijeli razred, al ne za ovak malog, taj dio mi fali. Danas je ok jer spava svaka 2 sata al dok mi je budan 4 u komadu, ja se sva preznojim od cirkusiranja, hranjenja, tummy time, vjezbanja, parka a on za sve brzo gubi interes. Onda zaspe pa sve ispocetka 🙈
Zabica, MareiKate, ja sam igrokaz po sat i pol 😅 kupila sam i one lutkice za prste pa svaka zivotinja ima drugaciji glas i glasanje, umirao mi je od smijeha na to prvih par tjedana, sad mu je tak, nuzno zlo dok ne zaspi 😂😂😂
A inace sam primarno zavrsila uciteljski i imam igrica i znanja i glupiranja za cijeli razred, al ne za ovak malog, taj dio mi fali. Danas je ok jer spava svaka 2 sata al dok mi je budan 4 u komadu, ja se sva preznojim od cirkusiranja, hranjenja, tummy time, vjezbanja, parka a on za sve brzo gubi interes. Onda zaspe pa sve ispocetka 🙈
Kužim, meni je super jer smo u kući i imamo veliko dvorište i to n obožava biti vani. Doslovno cvili čim kvaku primim za unutra ili ako primam iznutra zna da ide van i raspameti se, udara rukama i nogama 🤣 njima generalno dobro dođe promjena kad im dosadi, odeš u drugu sobu, van, unutra... Ja u svakoj sobi nađem nešto za napravit dok se on zabavi s nečim što si sam nađe i stvarno mi brzo prođe vrijeme...
Kužim, meni je super jer smo u kući i imamo veliko dvorište i to n obožava biti vani. Doslovno cvili čim kvaku primim za unutra ili ako primam iznutra zna da ide van i raspameti se, udara rukama i nogama 🤣 njima generalno dobro dođe promjena kad im dosadi, odeš u drugu sobu, van, unutra… Ja u svakoj sobi nađem nešto za napravit dok se on zabavi s nečim što si sam nađe i stvarno mi brzo prođe vrijeme…
NevaEva morati ces onda pricekati dok beba poraste za te ozbiljnije igrice😊barem ces onda imati sto ideja😀ste vi u stanu ili? Kao što kažeš MareiKate tako i moja obožava ići van-to nam je redovno i bas lijepo tako razbijemo ovu rutinu zatvorenog prostora. Mi smo isto u kući i imamo ooogromno dvorište i ooogromni vrt-mi dok to sve samo prošetamo-padam s nogu... i još uz to puno životinja svake vrste. 😄 kada prohoda vec vidim da ce je biti svugdje🤣😂
Mislim da je grad i stan namijenjen/idealan za one koji soliraju i/ili parove, za djecu to nije idealno, ali Boze moj, budes gdje volis/mozes.😀 zato malo u parkove i na djecja igralista.. a mozda NevaEva jednostavno imas takvu bebu koja malo brze gubi interes, mislim da ce brzo trebati bracu ili seku, sto kazes?😉
Cure bok! Mi danas ujutro bili na pregledu i cijepljenju - 2.doza obveznih cijepiva💉imamo 7800g ⚖ i 70cm smo dugacki ↕️
Kaze doktorica da bude visok, mislim naravno da bude, noge mu vire vec odavno van s one prostirke za prematanje 😅 a nije uopce debeo.
.
Zasad nema niti temp niti je nervozan. Spava zadnjih par dana citavu noc 😴💤
.
Inace nastavljamo sa kasicama, dajemo sada osim caja i malo prokuhane i ohladjene vodice, na 1kg ide 10ml, tako on sa skoro 8kg pijucka 80ml.
.
Jucer sam bila s frendicom na kavi, povele smo bebice, moj sinak u kolicima lijepo gleda okolo, smije se konobarima, guguce i igra vrecicom secera 😅 a nije rekao ☺
.
Stvarno uzivamo u njemu i s njim, za pozeljet je🥰🤗
.
Zelimo iskoristiti sto vise ovo lijepo vrijeme 🌞tako kasnije opet picimo van. Inace smo stalno na podu skoro, igramo se, vjezbamo, citamo, pjevamo, jako smo znatizeljni☺ kupila sam outfit za krstitke. Njemu. Sebi jos ne🙊🙈🙉
.
Uzivajte mame i bebice 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji