Mom_of_4 evo meeee
.
Ad 2 ...malena je prešla na ad2 jer ad2 ima više željeza od ad1 (100mg/100ml umjesto 53mg/100ml).
.

Jagodice super 🤩🤩🤩🤩
MareiKate i Zabica, idem svaki dan s njim u park koji je odmah ispred zgrade makar smo na 5.katu, nemamo lift i ja imam 58kg a on 8.8 😂 Lijepo mu je vani pa ga ne zelim zakinut. Nece u nosiljku. 🙄 Ali imamo 2 velika balkona, jedan ima skoro 9m2, puno za zg i kao sto je Kety nekad rekla, ako je i hladno ujutro bar na 15 min idemo na balkon i tako najmanje 3 puta u danu. I muz i ja smo iz kuce u malom gradu u podravini i znamo da bi malom bilo ljepse na travi u dvoristu al jbg. Ici ce za vikende. Generalno volimo zivot u gradu, s malim je sad prilagodba.
.
Mi punimo 5 mjeseci u sub, malog smo jucer vagnuli. Ima 8 kila i 850grama, visina je izmedju 68 i 70. Jako je cvrst i svi govore da bude velik al ja ne mislim da bude jer nema na koga, pretpostavljam da ce ga u jednom trenu drugi presisat. Jednostavno je savrsen i fakat uzivamo. Svaki dan smo na kavici, papa, spava, igra se. Jedino je nocas fakat bila teska noc. Htio je 4 puta jest i stalno si je stavljao saku cijelu u usta. Kod nas kulminiraju zubici. Nakon gela je lakse. Naraslo mu je brdo kose preko noci! A meni ispada u pramenovima.
Voda - Jagodice, to za kolicinu vode ti je pedijatrica rekla? Ne nalazim na netu (osim preporuke da se ne daje do 6mj) na nikakve informacije. Moj degustira kasicu svaki dan u 14h i nakon toga mu dam vode. Danas je bas bio zedan, popio je svih 30ml sto sam mu dala. Znaci smijem vise?
Draga, i meni ispada za poludit, Dr. mi rekla da smijem samo elemama, jer dojim... A tablete su ogromne 😂🙈
Emmie draga moja🥰😘😊😊🥰😘😘😘🥰!!! Jako mi nedostajes.
Napokon da si nam se javila! Jesi krenula raditi onih 20 sati?? Ja mislim da ti i ja od svih ovdje na forumu najvise radoholicarimo...do poroda stalno i poslije poroda stalno...ja sam doduse zaposlila zamjenu, ali znas kako je sa zamjenama-opet moram sve prekontrolirati prije nego ide van pa bi bila 10x brza da sam sama sve napravila 🙈
Jagodice super 🤩🤩🤩🤩
MareiKate i Zabica, idem svaki dan s njim u park koji je odmah ispred zgrade makar smo na 5.katu, nemamo lift i ja imam 58kg a on 8.8 😂 Lijepo mu je vani pa ga ne zelim zakinut. Nece u nosiljku. 🙄 Ali imamo 2 velika balkona, jedan ima skoro 9m2, puno za zg i kao sto je Kety nekad rekla, ako je i hladno ujutro bar na 15 min idemo na balkon i tako najmanje 3 puta u danu. I muz i ja smo iz kuce u malom gradu u podravini i znamo da bi malom bilo ljepse na travi u dvoristu al jbg. Ici ce za vikende. Generalno volimo zivot u gradu, s malim je sad prilagodba.
.
Mi punimo 5 mjeseci u sub, malog smo jucer vagnuli. Ima 8 kila i 850grama, visina je izmedju 68 i 70. Jako je cvrst i svi govore da bude velik al ja ne mislim da bude jer nema na koga, pretpostavljam da ce ga u jednom trenu drugi presisat. Jednostavno je savrsen i fakat uzivamo. Svaki dan smo na kavici, papa, spava, igra se. Jedino je nocas fakat bila teska noc. Htio je 4 puta jest i stalno si je stavljao saku cijelu u usta. Kod nas kulminiraju zubici. Nakon gela je lakse. Naraslo mu je brdo kose preko noci! A meni ispada u pramenovima.
Voda - Jagodice, to za kolicinu vode ti je pedijatrica rekla? Ne nalazim na netu (osim preporuke da se ne daje do 6mj) na nikakve informacije. Moj degustira kasicu svaki dan u 14h i nakon toga mu dam vode. Danas je bas bio zedan, popio je svih 30ml sto sam mu dala. Znaci smijem vise?
NevaEva 5.kat bez lifta+nece nosiljku+ti 58 kg, a on 9 kg??? Zeno, kapa ti do poda!!!😊 Balkoni su isto super-moja spava na balkonu svaki dan, ja sam u blizini, zastitim ju odhladnoce, sunca, vjetra, muha i mala uziva-ne smetaju ju ni traktori ni kosilice i trimeri sto okolo kose...a probudi se samo ako netko prica-valjda misli da se to odnosi na nju pa eto odmah otvara oci🤣😂
Jagodice super 🤩🤩🤩🤩
.
NevaEva 5.kat bez lifta+nece nosiljku+ti 58 kg, a on 9 kg??? Zeno, kapa ti do poda!!!😊 Balkoni su isto super-moja spava na balkonu svaki dan, ja sam u blizini, zastitim ju odhladnoce, sunca, vjetra, muha i mala uziva-ne smetaju ju ni traktori ni kosilice i trimeri sto okolo kose…a probudi se samo ako netko prica-valjda misli da se to odnosi na nju pa eto odmah otvara oci🤣😂
Moja obozava kosilicu hahahah nebi vjerovale.. mi kosiml a ona u kolicima vani spava ko top🤣
Bili neki dan tu u gradu dok je bila jedna manifestacija, pucali su iz topa triput,taman smo prosli kraj tog i ona se cimne i nastavi spavat🤷🏼♀️

NeverEver i Principessa - da, pedijatrica mi je to za vodu rekla, ali moram napomenut da misli pri tom na vodu iz case. Znaci ne onu na flasicu ✋🛑 mi kad pijemo vodu, vise zavrsi po nama nego u njemu🤣 caja sam tokom citavog ljeta tokom vrucina davala sto cesce.
.
Ali to je kazem rekla nasa pedijatrica nama, vi se svakako savjetujete aa svojim doktroricama 😉
.
Mi idemo sutra na jedan OPG na svadu, svi su cakum pakum skockani, samo ja sad jurim u shopping centar🤣 mali je istao doma sa svojom bakom 🧡🧡🧡
Jagodice super 🤩🤩🤩🤩
.
NevaEva 5.kat bez lifta+nece nosiljku+ti 58 kg, a on 9 kg??? Zeno, kapa ti do poda!!!😊 Balkoni su isto super-moja spava na balkonu svaki dan, ja sam u blizini, zastitim ju odhladnoce, sunca, vjetra, muha i mala uziva-ne smetaju ju ni traktori ni kosilice i trimeri sto okolo kose…a probudi se samo ako netko prica-valjda misli da se to odnosi na nju pa eto odmah otvara oci🤣😂
Ma nije to nista 🤣🤣🤣🤣🤣
NevaEva bome svaka čast! 💪
Jagodice, koja je razlika ako pije vodu iz boce ili čaše? Nije mi to baš najjasnije. Znam da si i prije pisala da ne daješ vodu iz bočice zbog zagriza ili nečega... Kako to može biti problem ako beba samo popije vodu kratko i pusti? Pitam jer to nisam još čula 🤔 mislim ja svoje od početka isto zlim na čašu, ali za jaslice mora bit kljun ili nešto jer se tete ljute ako to igdje curi... Dobru zabavu za vikend želim! ☺️

Mali se evo neda sa sise pa imam vremena još napisati, što se tiče vode, opet moram ponoviti koliko su se preporuke unutar dvije godine od mog prvog djeteta promijenile...
Ja sam s prvom a tkao ću i sada, od 6 mjeseci, nudim vodu iz pipe, na čašu ili kljun ovisno što mi je pri ruci, bez mjerenja i opterećenja. Ako je žedan popit će, ako nije neće. Ne bojim se da će se prepit vode 😅

Cure koje se kuzite u hranu i cure iz Dalmacije, imam jedno hitno pitanjce-znam da blitva ne smije stajati, ali ne znam je li se to odnosi samo na pripremljenu blitvu ili i na svjezu (znam i da se voda od kuhanja blitve ne smije koristiti nego baciti)?
Htjela sam za prilog danas za rucak napraviti blitvu (kuhanu) s krumpirom, blitvu sam ubrala prekjucer navecer i stoji mi u hladnjaku, a ne u zamrzivacu.. Ne znam da li to smijem dati maloj ili ne, smijemo li mi veliki to jesti-da ne pripremam bezveze...jednostavno nisam tu vecer stigla i sada sam u nedoumici..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji