Joj lakše mi je kad vidim da se i kod vas dešava, znaci mora da je zbog zubića 😔
Moj muž kad se prvi put to desilo je počeo plakat skoro koliko se uplašio jer je ona stvarno mirna i doslovno prvi put da place sam je čula na cijepljenju i onda odjednom kad nas probudi vrištanje mi skoro roknuli u nesvijest hahaha užas
Bebanomoje tako sam i ja bila preplašena, slj dva sata sam je gledala dok spava sve me stezalo onako od straha
Ili još sam nešto zaboravila napisati 😅 pricale ste o podbradniku i kako je teško prati mrlje od kasica. Meni je plan kupiti ovo u ikei, to je najjeftinije što sam našla. Netko je napisao da ima u dmu, ja nisam našla pa ne znam koja je cijena tamo, ali ovo se čini bas jeftino i praktično 😊
https://www.ikea.com/hr/hr/p/kladdig-podbradnik-visebojno-80307223/
Neznam za hipp, mi smo na aptamilu, i prelazi se na 2 sa šest mjeseci.
Takodjer se budi vrišteći ponekad, već smo to komentirali i dosta mama je reklo isto, tako da mislim da nema brige 😊
Ni Val ne place, mi smo isto u panici bili prvi put, pregledali ga od glave do pete, hrana, duda 😂😂 drugi put sam ga samo uzela na ruke, stisnula mu pusu i za par sec je prestao i nastavio spavat.
Hipp isto sa 6mj br.2, al nije to na dan valjda bas.
Hvala cure...nadam se da ce put dobro proci, javit cu vam. 🙈
.
Bebolinka da nije mozda nocni teror? 🙈 kod mog sina je bilo isto tako (na srecu samo 2 ili 3 puta jer bilo je prestrasno, sreca je sto sam citala o tome pa me to nije toliko preplasilo), ja sam to povezala s nocnim terorom. Jedino se ne sjecam koliko je bio star ali izmedu 6mj i 1,5 godine. 🤔
.
Sinsey odjeca za bebe i djecu je veca ili manja..nisam svatila? 🙈
[/ url
Prelazak ma dvojku-ja sam u grupi ad na fejsu i ne preporucaju prelazak osim ako ima neki razlog za to,tipa primjetite da je dijete cesce gladno i sl. Barem do godine dana. Opcenito ne preporucaju pretjerano mijenjanje formula.
Odjeca- izgleda da je u svakoj trgovini drugacije,ovisi koja se robica kupi. Ja sam slikala neki dan bodice velicina 89 u c&a i sinsayu,i sinsay su veci. Ali valjda ovisi koji se kupuju. U c&a sam kupila one na akciji za 29 kn a u sinsayu 5 za 90 kn. Mozda ako se uzmu neki drugi i velicina varira
Meni su ako usporedim te bodice iz c&a bolji. Mozda jesu malo deblji ali su mi i mekaniji i mrvicu siri i lakse se navlace. Ovi iz sinsaya su mi uski u rukavima i muku mucimo s oblacenjem.
Plakanje u snu-i nama se to znalo dogoditi par puta. Isto sam imala osjecaj da spava svo to vrijeme i da nije svjestan. Najcesce mu je bilo vrijeme za jesti pa bi ga nahranila i smirio se. Mi smo dobili na poklon pelene gacice i…zanimljivo😊 Nisam nesto pretjerano odusevljena ali nisu ni lose. Kupila sam mu za probu babylove pelene,s njima sam odusevljena. Nista mi losije nisu od pampersa a 1 kn komad. Cure cije su bebe presle 8 kg,jeste krenule s br.4? Mi cemo morati,neki dan mi se 2 puta popisao po noci. Zadnji puta kad nam se to dogodilo smo presli na br.vece i rijesili situaciju
Hej mamasite 🥰
Mi smo jos u guzvi 🤣🤦♀️🤯
Vrtic/skola/beba/krstenje 🥴🙄
Nama je sinsay 80 na knap skroz..jedva jedva...
Moj M ima 9250 i oko 68-70cm...vidjet cemo kroz 2 i pol tj. 😊
Brblja nesto non stop...🙈😅 spavanje i hranjenje i dalje isto...🤘👌
Thera - mi prosli na cetvorku cim je dosao do 8 i pol jer se propisavao...sad je super 😊
Zubi...a grize sve redom...ja se nadam da nece bar do 6 mj 🙄🙈🙈
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Cure, gdje ste kupovale bebama one suskave sarene knjigice za igru? Moja ima 3,5 mj, jednu smo dobili s baby gymom i luda je za tim pa bi joj htjela uzeti jos koju..po ducanima ih nisam bas vidala:)
Mikica - ja imam takvih desetak, sve su sa Patpata, poštarina besplatna iznad 45$, dolazi najčešće za tjedan do desetak dana. Inače mu sve igračke tamo uzimam, osjetno jeftinije, a čine mi se kvalitetne.
Robica.- sa sinsaya nisam još ništa naručivala, čine mi se jeftino sve pa se vodim onom koliko para toliko muzike, mozda griješim 🙍 s pepco bodićima npr. nikako nisam zadovoljna, dok su hlače ok, c&a 68 mu naknap, opskrbila sam se u h&m za jesen, 68 broj, nešto mu veliko, nešto skoro malo, a sve isti broj 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji