Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    08. Rujan 2021. 20:51

NeverEver

Btw ja ne znam kaj je s ovim sinsay hlacama, evo dosao mi danas 80 i to je isto knap! Majce su mu dobre 74, hlace ne al hlace su i 80 knap. Ne znam jel sam tak potrefila il kaj.. jednodijelna pidjama 80 velika 🙄🙄🙄

Ovisi i od kolekcije...ja sam uzela jednodijelne 80 i male su mu ..pa jedva ga uguram unutra...a imam neke 86...te su mu ono prevelike..tek ce za par mj u njih 🙈 dok bodi imam 80 i super mu je...hlacice br vece obavezno..

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• thera
    08. Rujan 2021. 20:57

Ja ne kuzim sljedece. Kad smo sami reagira na svaki sum dok zaspi. Muku mucimo nekad navecer da ga uspavamo. Sad mi bile frendice,dijete ko iz snova. Budan,smije se,prati sto pricamo,bez problema je legao u istoj prostoriji s nama i zaspao zacas. Mi smo normalno pricale,ni trznuo nije. Jel se i vama to dogadja?
    Robica- znaci stvaaarno nema pravila. Mislila mu uzeti broj manje u sinsayu,sad me sve strah da to ne bude jos vece😅

• thera
    08. Rujan 2021. 21:00

Ruzice,nisam ni ja nesto odusevljena sa sinsayom. Nisam bas pobornik toga da dam 200 kn za nesto sto ce nositi tjedna ali definitivno sam spremna dati malo vise za nesto sto mu je udobno. Dobila sam robice od frendica,neke stvari su toliko krute(a nije od pranja) da ja to ne bi nikada obukla djetetu koliko god lijepo izgledalo. Ma ne bi ni sebi😂

Elledanse
    08. Rujan 2021. 21:18

Moja reagira na zvukove. Danas sam se iznenada nasmijala glasno (a bio je mir) i ona je tako trznula, sva se prepala. Inace joj treba tisina da zaspne. Ali zna se dogoditi kad su gosti da moze zaspati. Bit ce vidi i ona da su neki nepoznati ljudi pa se prilagodi.. 
    .
    Ja isto gledam da je odjeca po mogucnosti udobna. Ne volim je muciti. 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

• avama
    08. Rujan 2021. 21:43

Evo u dm-u kosuljica za papanje
    https://www.dm.hr/babylove-podbradnik-s-rukavima-vise-vrsta-p4058172790935.html 
     isto 39 kn. Izgleda kao ova iz Ikee, nije kruta nego mekana suskava.

Sinsay neke hlacice 80 su male, a neke 74 velike, ne znam zasto. 
    A bodia ima razlicitih materijala. Kao sto je neko napisao nek isi nerastezljivi i me mogu se obuci, a neki su onaj fini pamuk lijepo mekani, i rastezljivi. Bas sam bila u Zcentru u ducanu i tamo sam pogledala kakvi su. Uglavnom nisi svi isti. 
    Namaje stigla jaknica iz Sinsaya. Bas mi ke slatka. 
    Da li cete vi svojim bebama za zimu kupovati skafander ili ono medo odjelce? Ili nesto drugo? Za setnju i izlaske van. 

• Mikica5
    08. Rujan 2021. 21:44

Hvala puno Julesica 🥰 narucit cu te knjigice s patpata
    Ako ce nekome pomoci... moja curka ima 6,7 kg (64cm).. u lidla nam je broj 62/68 taman, pepco i c&a 74.. kad sam narucivala u sinsaya uzela sam broj veci, 80 i sve joj je veliko... pa smo isli po br 74 i taman joj je :) 

• NeverEver
    08. Rujan 2021. 22:23

Ja sam do sad uvijek u nextu kupovala i sad sam uzela u sinsayu prvi put, svidjaju mi se bodiji i to bas jako, mekano i super se pegla ali sam fulala broj, treba mu vece a ostalo sve nisam zadovoljna i ne budem vise uzimala. Nisu mi jasni brojevi i pidjame su mi previse skliske, nije pamuk.  Iz pepca ne uzimam robicu iz istog razloga ali sam odusevljena s njihovim tetricama. Uglavnom, ja ostajem na nextu, c&a i h&m-u, ali cu uzimat bodije iz sinsaya i malo prestat kupovat online 😂😂😂 Ovo nikam ne vodi 😅 samo u bankrot.
    .
    Kakve igracke imate za malce sad? Tipa za 5, 6mjeseci. Imamo slikovnice koje sviraju klasicnu glazbu, koje suskaju, taktilne, one od skolske knjige, bajke, zvecke, instrumente da svira sam i plisance. Ne znam uopce kaj bi mu sad bilo zanimljivo i korisno. Internet kaze da se skrivaca treba igrat al mom to dosadi nakon 1 min. Grimase isto nakon par min. Igram se s njim na podlozi, vjezbamo i ogledalo mu je fora ali to sve skupa ne traje bas dugo a on je sad budan po 3, 4 sata u komadu. Htjela bi da mu bude zabavno i da uci istovremeno. Ako imate ideje i preporuke.. hvala. 🤗

• Mikica5
    08. Rujan 2021. 22:35

I ja sam znala uzeti bodije u nextu i odlicni su im 👌
    Kod njih uzimam carapice jer su mi nekako najbolje..kad sam uzela u pepcu imala sam osjecaj da ju onaj gornji dio prejako stegne 😃 
    Moze preporuke i za igracke za bebu od 3,4 mj 😃 za tjedan dana cemo 4 

• thera
    08. Rujan 2021. 22:43

Kod mog od igracaka najbolje prolazi ono sto suska i zvecka. Ne voli igracke koje sviraju. Navise od svega zapravo voli promatrati i pricati sa sarenim podlogama. Imamo ogradicu na kinderbetu i jastucic od tog materijala i to nam je zakon. Kad mora zaspati legnem s njim i gledamo u taj jastucic i pricamo. I tako zaspi. Zapravo i nisam dala neki koristan savjet jer ispada da moj vise voli stvari koje nemaju puno veze sa igrackama. Npr kutija od vlaznih maramica je zaaaakon,to moze drzati u rukama i proucavati cijeli dan valjda

• thera
    08. Rujan 2021. 22:47

Sto se tice trgovina,ja sam upikla par super stvarcica u baby centru. Iz lidla imam samo posudjene bodice,nikako da mi bude usput ali isto ih voli nositi i mekani su. Probala sam od ovih jeftinijih i pepco,i kik,i ok su mi bile stvarcice koje sam kupila. Next je super od prvog dana. Izgleda da sve ovisi na sta naletim. Svugdje ima i ok stvarcica a i onih koje nam budu promasaj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.