Složila bih se da čak u istom dućanu neke stvari/kolekcije su veće neke manje, a tek razlika po dućanima... Mi smo uglavnom na 74. Pretežno imam H&M.
Ako nekog zanima, bilo je priče o tome... Ja sam se danas cijepila protiv korone. Išla sam sa bebanom, uredno prijavila da dojim, savjetovali mi koje cjepivo bolje uzeti i to je to 😁 malo me boli ruka za sad, ništa drugo...
Imamo krštenje u nedjelju, radujem se jako. Malom sam kupila robicu u nextu, više je jesenska nego ljetna, ne kupujem sad drugo nema šanse. Iako je toplo, nisu to više one prave vrućine, neće mu valjda biti vruće 🙈 radi se o boduju dugih rukava, tako ga ionako već neko vrijeme oblačim, samo je mrvuuu deblji materijal 🤔
Mi imamo krštenje u subotu, ja sam uzela u h&m bodić sa prslukom i leptir mašnom, kako je krenulo s temperaturama uzela sam mu deblje hlače, a sad mislim da će mu biti vruće, mi smo na moru još uvijek u kratkom, i rukavima i hlačama, osim ako nismo vani kad već zadje sunce ili rano ujutro. Barem će to imati u crkvi poslije ga lako skinem
I mi imamo u subotu krštenje. Uzele smo mu bodi kosuljicu...lagana je...laganije hlacice na tregere i cipelice. Kasnije cu ga presvuc u normalni bodi isto iz hm-a s masnom 😊😍 sretna sam sto ce bit tak ljepo toplo i ugodno. Djeca se posebno vesele jer ce bit napuhanci i parkic je tamo i veliko igraliste...ma milina...jedva cekam 😊
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Thera-mi smo nekih cca tjedan dana na babylove 4. Inace, koliko sam skuzila bolje je uvijek izabrati vece nego manje pelene. Manje beba propiski ili se pokaka po ledjima, a vece se uvijek mogu sa cickom onako nize od one trake na trbuhu zalijepiti, ako treba, ako je oko nogica sprijeda komotnije🙂
.
Bebolinka-moja isto prvi puta zapravo zaplakala na cijepljenju-bas imamo dobre bebe🥰
Thera, mi smo presli na 4 (na pampers pure smo) kad je imao cca 8.5, jednostavno mi se budio mokar, morali smo nakar na njima pise da su mogle kao do 10kg.
Btw ja ne znam kaj je s ovim sinsay hlacama, evo dosao mi danas 80 i to je isto knap! Majce su mu dobre 74, hlace ne al hlace su i 80 knap. Ne znam jel sam tak potrefila il kaj.. jednodijelna pidjama 80 velika 🙄🙄🙄
Mi imamo krštenje u subotu, ja sam uzela u h&m bodić sa prslukom i leptir mašnom, kako je krenulo s temperaturama uzela sam mu deblje hlače, a sad mislim da će mu biti vruće, mi smo na moru još uvijek u kratkom, i rukavima i hlačama, osim ako nismo vani kad već zadje sunce ili rano ujutro. Barem će to imati u crkvi poslije ga lako skinem
Tako i ja razmišljam, u crkvi je uvijek svježije... Uz to, mi smo podsljemenska zona, uvijek malo pušila, ja ga evo i danas držim i dugim rukavima i hlačama i čarapama. Ma vruće mu neće bit sigurno. Da ima kratki bodi mislila bi si jel mu treba vestica 😅
Ja sam takoder citala u grupi na fbu da se ne prelazi na veci broj dohrane nego da se ostane na 1. Jedinica je kao slicnija majcinom mlijeku, a dvica kravljem mlijeku. Zbog toga do godine dana kao da se ostaje na 1. Ali to sam ja letimicno procitala jer nisam jos u toj situaciji. I ko zna jesam li dobro objasnila Najbolje to provjeriti. Naravno ima izuzetaka od ovoga u nekim slucajevima.
.
Vec smo neko vrijeme na 4 u pelenama. Bolje su mi vece nego kad su male. Babylove koristimo par dana i nisu lose. No da sam bas zadovoljna sa bilo kojim pelenama nisam. Tako da poslije ovog paketa prelazim na pampers, one svijetlo plave Premium Care jer bijelih Pure kod nas nema. Pa cemo vidjet dokad cemo.
.
Mom - ja nisam u hr pa su moguce razlike u cjepivima. Sladak ti je taj okovratnik.
.
Ja bi voljela nabavit taj okovratnik kao majica, nesto mi se cini najsigurniji. Nadam se da ima u dmu.
.
Sutra idemo u Split, bit ce to najduza voznja oko 2-3 sata. Drzite fige 😅. Ne znam na sta ce liciti taj shopping sa mojim izdajanjem ali eto. Bit ce to veselo. Da ostajemo duze zvala bi na kavu mame koje su blizu. Drugi put nadam se
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Jel jedino meni Sinsay ne valja?😕
Nemojte me prozvati snobom ali meni to nije bas neki pamuk☹️.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Što se tiče prelaska na mlijeko br.2, evo ja sad stvarno ne razumijem.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji