Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NeverEver
    08. Rujan 2021. 05:35

Info - Jagodice i ostale curke s momcima slicnih dimenzija kao moj (8.6kg, 68cm), 74 je vrlooo knap iz sinsaya, hlace i jakna pogotovo. Moj ce nosit 10ak dana ako i tolko.
    Beba spava, mama sovari od 3 i shoppingira. Pms 🙄

• Bebanomoje
    08. Rujan 2021. 08:35

Sinsay 74 je i nama mali, c&a takodjer 74 malo. Bas me ljute sa tim različitim dimenzijama, neki dan sam spremila toliko njene robe koju je jednom ili uopće nije obukla 🙄
    Ne znam da li ste primjetile cure koje narucujete preko eljekarna24.hr, poskupio je hipp bio combiotik. Sad je i kod njih 79,90 tako da ću ja od sada kupovati u mulleru, kad je već ista cijena da ne cekam dostavu... a taman sam sinoć htjela naručiti mjesečnu zalihu.
    Jel zna netko kada se prelazi sa hipp 1 na 2, tj općenito na veći broj hrane? To sam planirala pitati ped na pregledu u 10 mj, ali ako tu netko zna nek mi pliz pojasni 😊 na svoju ruku neću naravno nista mijenjati...

• Bebanomoje
    08. Rujan 2021. 08:40

Htjela sam napisati c&a 74 nam je odavno mali. Glavno da sam ja naručivala njoj zimske stvari 80 iz c&a, isto će biti jednom ili nijednom nošeno 😅
    A iz sinsaya imam dvije vrste bodija,  jedan se više rasteže, a drugi manje i vidi se da su ti manji, a isti broj su 😁

Elly94
    08. Rujan 2021. 09:01

Jutroo majke 🤗
    Jucer sam narucila iz Sinsaya velicinu 80 a ima preko 9kg sigurno valjda ce bit dobro. 
    Nama je c&a veci totalno suprotno..... Za koliko vam je dosao paket na adresu?? I dal ste sebi kaj narucivale? Ja sam majicu neku narucila za probu i to broj vecu za svaki slucaj. Dal ima kao about you povrat robe ili? Malo sam se kasno sjetila razmisljat o tim stvarima🙄🥴

🌺Principessa🌺
    08. Rujan 2021. 09:18

Elly94

Jutroo majke 🤗
    Jucer sam narucila iz Sinsaya velicinu 80 a ima preko 9kg sigurno valjda ce bit dobro.
    Nama je c&a veci totalno suprotno….. Za koliko vam je dosao paket na adresu?? I dal ste sebi kaj narucivale? Ja sam majicu neku narucila za probu i to broj vecu za svaki slucaj. Dal ima kao about you povrat robe ili? Malo sam se kasno sjetila razmisljat o tim stvarima🙄🥴

Imas povrat,ja sam vracala nekaj,ne sjecam se vise🤣 neke stvari za nas su vece,neke manje, neke realne🤣 sve ovisi hahha
    Ja sam bas jucer ujutro narucila.. inace mi dode kroz 3 dana..
    Mame koje imaju curice,imate jaknicu na Minnie ak nije rasprodano🤣

bebolinka
    08. Rujan 2021. 09:24

Cureeee 
    Da li su vam se bebe nekad iz sna probudile vristajuci ? 
    Zadnjih mjesec dana već 3 puta samo odjednom krene vristat bas jako, i ja je uzmem i nosam i na početku kao da je onako još u snu a ima otvorene oci. Onako kao da nije prisutna, gleda kroz mene i onda nakon par min se smiri i bude normalna 😔😔
    Šta je tooo 😩 čitala sam da se to dešava kada zubići izbijaju pa ih probudi oštra bol 😔 ja sam se uplašila kad sam je vidjela tako da čudno gleda onako kao da je budna i gleda ali nije ovdje 😔 oduzelo mi 5 godina zivota

🌺Principessa🌺
    08. Rujan 2021. 09:34

Da poskupio je Hipp Bio Combiotik,al je slicna cijena ko u Mullera?
    Posto je besplatna postarina iznad 300kn,a ja svejednk narucujem po 5-6 kutija🤣 ali ako je u mullera jeftinije, budem u sub stala dok idem u Zg🤗

• NeverEver
    08. Rujan 2021. 11:04

U mülleru je isto hipp poskupio i sad je 77,99kn. 
    Za sebe sam narucila bluzu iz sinsaya s koji inace nosim i pase mi a mozda bi pasao i xs, imaju cini mi se malo vece krojeve. Za bebu bas i ne po mom iskustvu s nextom, tam je isto na 80, neke tajice i 86 a tak cu i u sinsayu uzimat. Jednodijelne pidjamice su u nextu vece nego sve ostalo.
    Bebolinka, moj se 2 puta unazad 3 tjedna probudio preko dana vristeci i to sj bas bili dani kad se mucio sa zubicima 😭

• Bebanomoje
    08. Rujan 2021. 11:43

Ja sam zabrijala da je i u mulleru 79,90, jos bolje ako je jeftinije 😁
    I moja se u zadnjih tjedan dana zna probuditi placuci tako da kasnije i samu sebe moram smiriti koliko me ona preplaši, bas bude strašno. Muz u takvim situacijama se samo izmakne jer ju on uopće ne može smiriti... 

• NeverEver
    08. Rujan 2021. 11:46

Cure, jel koja ima iskustva sa salvit omega vitaminom d za bebe?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.