Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    07. Rujan 2021. 11:47

Robica-i ja sam uzela u sinsayu i ok mi je osim sto sam fulala za broj😂 Naime,iz c&a nosi robicu 80 i taman mu je. Vjerojatno bi stao i u 74 ali voli da mu je udobno pa malo podfrcemo rukavice. U sinsayu su brojevi nesto veci. Bodice dugih rukava moze nositi ali jednodijelne pidjamice cu morati uzeti broj manje,ooogromne su. Evo usporedbe 80 u c&a i sinsayu.
    https://ibb.co/YX4Hftg

• thera
    07. Rujan 2021. 11:47

Zabice,bravo,imamo prvu puzacicu🥰

• thera
    07. Rujan 2021. 11:50

Cure,jel vi pustate svoje bebe da spavaju normalno na trbuhu,i po noci? Ja se jos uvijek bojim a kuzim da mu odgovara i da mirnije spava i ne rostilja se ko kad je na ledjima ili boku. Kroz dan spava a po noci ga mama okrece🤦‍♀️

mom_of_4
    07. Rujan 2021. 11:55

Moja ne spava na trbuhu uopce nekad se samo igra tako ali kratko..Isto tako ne voli mrak niti biti vani po noci...Doduse ne voli nista ahahhaha
    Ali cjepivo nije 6u1? Jucer mi je ped tako rekla....🙈🤭
    Bdw ovaj mi je najsladiiii ikad  i ne propusta nista moze se brisati...
    https://ibb.co/hBnrTyW

• NeverEver
    07. Rujan 2021. 13:15

Mom premedeno 😍😍😍
    Zabice kolko ti je curka stara? Bravo beba i bravo nemajka 😍😍😍😍😍
    Ja ne znam vise kak da svog drzim i kam da ga stavim, hoce mi iz svega pobjec, dize torzo, nece bit polezecki, na trbuhu uopce ne spava a kad smo u tummy time dize ruke u laktovima, hoce na dlanove a mene strah da je prerano i da nest ne strga. Za vikend puni 5mj.
    Lonmi carapice iz sinsaya ne stezu tolko! 
    Robica nakon kasice - jucer mu dala da rukama jede ciklu 😂😂

• Ridja21
    07. Rujan 2021. 13:53

Žabicee ajme super, meni je Jan jučer vojnički propuzao, već duže se pomiće i gmizi ali jučer je napravio cijeli krug po boravku, zainteresiramo ga za jednu stvar i onda je pomicemo a on puzi za njom 🪀🪀
    Neznam jel postoji kakav video converter da uplodam video 😄. On će za 9 dana 6 mjeseci 🥳
    Izašla nam je i desna jedinica, sad imamo par na donjoj čeljusti ☝
    Što se robice tiće, on je sada preko 70 cm ali mu je u nogama 74 taman ali gore je na 80. Ovisi koja je stvar iz kojeg dućana.
    Put, mi smo kretali ujutro nakon prvog buđenja koje mu je oko pola7/7 pa bi ga pustili 2h da se igra, jede, izmori jer onda opet ide spavat pa zaspi u AS kad krenemo.
    Ali zaustavljanje nakon max 2h za protegnut se, takve su i preporuke, ali da spava, nebi ga budila, makar on ne spava duže od 1h u autu.
    Palonkice jako mi je drago da si se javila, bas mi je drago da je mališa dobro ☺
    Moj muž je isto nekako pobrao norovirus, 2 dana je kurio temperaturu i povracao uz neprestane odlaske na wc, wc je potrajao jos 3 dana. Danas je napokon okej, ali malog i mene srecom nije ništa ulovilo 🙌

zabica
    07. Rujan 2021. 15:22

Hvalaa cure💜 
    NevaEva moja malena je propuzala sa 6 mj + cca 10ak dana.🙂
    Thera-moja je samo jednu noc spavala na trbuhu i to prvi dio noci pa sam ju okrenula-to je bila prva noc u vreci.🙂
    Ridja-odlicno za Jana-bravo!🤗🥰😊
    .
    Evo danas se prvi puta okrenula s trbuha na ledja. Moram priznati da me zatekla sa tim puzanjem jer sam cekala jos da ce se prvo rolati i s trbuha na ledja, a ona prvo propuzala, a evo danas tek ovo usvojila. Skuzi mene-ja k'o zimska sluzba kad ih iznenadi snijeg🙈
    Kad puza lijepo mice rukice i nogicu po nogicu onako savija u koljenu i dize guzu i jednu po jednu odguruje i rukicama grabi naprijed. Prije puzanja je znala vrtiti se u krug i znala je klizati unazad i okrenuti se sa ledja na trbuh i dizati torzo i guzu.

zabica
    07. Rujan 2021. 15:43

I jos nesto-jucer se prvi puta uplasila sjene. Ja nju nosim i kako smo brzo hodale, sjena se stvorila na zidu, a ona je skuzila da je to netko i onako brzo rasirila rukice jer se uplasila😯

pupetta
    07. Rujan 2021. 21:01

Zabice ajme, super za puzanje!  Moj mali gmizi i pomice se po podu, cesto se i podigne na koljena, ali nema jos dovoljno snage u rukama da bi puzao.
    Thera moj spava na trbuhu vec skoro 2 mjeseca i danju i nocu. Otkad se poceo sam okretati jednostavno ne zeli nikako drugacije. Ja ga uvijek spustim na leda, ali odmah zavrsi na boku ili trbuhu. Ne opterecujem se s time jer se sam okrece, pa ne mogu dezurati cijelu noc i stalno ga vracati. Preporuke su danas da ih se spusti na leda do godine dane, a kako zavrse to nije bitno sve dok se samostalno mogu okrenuti i dok je krevetic siguran.

Baby P 03/21 💙

• thera
    07. Rujan 2021. 21:39

Pupetta,hvala😘 Sad sam malo mirnija. Nekako si mislim da nije valjda toliko bedast da ne digne glavu s madraca. Znam da ju moze

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.