Ethereal super su im vrece za spavanje s nogavicama. Ja sam.narucila pne premium od 2 materijala. To su kao ljetne, ali nekako mislim ako mu ipsod obucem pidjamicu da bude dosta i po zimi, jer mi grijemo i po noci. A ima i debele zimske s nogavicama. Ja sam ih isla vidjeti u ducan i cinile su mi se debele (ali onda je jos bilo vruce, pa se sve cini predebelo haha).
Super su te vrece, mogu se okretat i kad se pocnu dizat mogu se dignut i hodat u njima.
https://ibb.co/jTgLKjr
Evo jedna pidzamica iz sinsaya, to je bio posljednji pokusaj oblacenja 74, prelazimo na 80 ili cak 86 zbog sirine.
😍😍 da da..mi smo na ovoj 80 plaavoj sto sam stavila sliku jer u 74 vise ne stane...al velim i hm mu je 74 vec malen...pa mi je to tu negdje. Al cijena im je 🔝 tak ce mi brzo prerast...a ono imaju za 70kn 3 komada tih pidzamica. Bodija sam narucila..starijim klincima svojim ...bebicama u obitelji...doslovno peri deri.
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Nadi meni to s fiziološkom nista ne pali. Ima puni nos onako zasusenih smrkljica i smeta ju to, cuje se da ne dise onako lijepo, fino. To tocno moram izvuci. Imam i sprej koji su mi dale u ljekarni, bez izvlačenja kao, a nek samo nasprejam onda tek ne moze disati nego to samo povlaci.
Svaki dan bar jednom izvucemo i ponekad se opet skupe.
.
Gledala sam neke Kinderkraftove nosiljke, mislim da cu naruciti, neke su trenutno na bazzaru po 330kn ako koga zanima. Volim ju cuvati, pa bi rado da su mi ruke slobodne ponekad, a da bude uz mene 😊.
.
Moja spava pokrivena s laganim poploncicem u jednodjelnoj pidzami, a oko 1h ce papati i onda ce sa mnom dalje u krevetu, same smo trenutno 😊
Gledala sam neke Kinderkraftove nosiljke, mislim da cu naruciti, neke su trenutno na bazzaru po 330kn ako koga zanima. Volim ju cuvati, pa bi rado da su mi ruke slobodne ponekad, a da bude uz mene 😊.
Samo pazi da je nosiljka ergonomski ispravna i da podrzava pravilan polozaj. Ima na faceu grupa nosiljke, pa mozes tamo pitati prije kupnje.
Uf evo mi obavili prvo budjenje i papanke, to je ono kad zaspi u 21,30. I naravno da ce se probudit 2 puta (barem) nocu. Bilo mi je bolje kad je zaspao kasnije oko 22,23 h. Barem je spavao do jutra.
Pupetta brz oporavak. Nadam se da nisu neki jaki simptomi.
Avama gledam i eto kao i za sve drugo svasta pisu, tesko se odluciti.
.
Cure jel vi mijenjate pelenu kroz noc? Popisanu mislim, kakanu obavezno.
Moja beba spava i u snu jede, meni je grozno nju nositi na previjalicu, buditi i svlaciti.
Pampers pise i do 12h da drzi.
Lonmi,ja mijenjam jer sam skuzila da se smiri kad mu promijeni pelenu. Ali ne nosim ga na previjalicu nego preskinem u kreveticu i nadam se svaki puta da mi se nece popiskiti😂 Najcesce kad vidim da se vrpolji promijenim pelenu i dam mu jesti.
Kod nas je zadnjih par dana borba sa spavanjem. Trudim se uspavati ga kroz dan otprilike svakih 2 sata kad primjetim da je nervozan. Ali ta borba zna potrajati i po sat a onda mi odspava pola sata,ako i toliko. Po noci su novi momenti da se sam probudi oko 11(zaspi oko 8) i onda place i jedino kako ga mozemo smiriti je s hranom. Pa ista stvar oko pola 4 ujutro. I onda izdrzi do 6,pola 7 uvrh glave. Tako da sam malo cesce jedemo😏
Zna se isto tako cesto probuditi jer se u snu okrene na trbuh pa mu ostane rukica ispod i onda ga to probudi. A kroz dan cuje apsolutno sve kad spava. Ja ne smijem udahnuti malo glasnije,budi se. Najdulje spava ako lezim kraj njega i drzim ga za rukicu.Dal je to regresija ili ne ne znam ali nije bas za pozeljeti😅
Moj mali je spavao 12 sati nocas uz 3 kratka budjenja za jelo, na prvom smo jos bili budni tako da u biti 2 dizanja. 🔝
Ja sam jucer online uzela jaknice u sinsayu u vise velicina jer su po 50kn 😳😳😳 ✅ Btw komentar za bucke vidim tek sad tak da mu bodiji mozda budu mali 🤔😐
Ja sam na staroj kilazi, ravno 58 ✔ Koza na trbuhu i dalje malo visi, strija posvud ali je dosla krema sto je Miss otkrila i odusevljena sam mirisom 🤩🤩 pa se nadam da ce s vremenom to sve skupa izgledat bolje. Za sad pupak tuznjikavo izgleda jos 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji