Thera jel tvoj mali stalno spava sa podignutim nogama? Je li mu stavis jastuk ili nesto ispod?
Moj evo cijelu noc spava sa jastukom ispod, cim mu spustim noge odmah krene da se vrpolji i izvija, cini mi se da ga vjetrovi muce. Sad sam i googlala ali nisam nasla nista o tome. Ne znam smije li tako cijelu noc spavati 🙄
I moj voli s nogama podignutim spavati, drzim mu s rukama i onda kad utone u duboki san nekim carobnjackim pokretom uspijem mu spustiti noge. Ako spustim odmah to je bacanje po kreveticu. Takoder, bude ga prdezi. Ne znam da li je dobro za to davati nesto, tipa kao za grceve ili? Jer meni prdi samo dok spava i onda ga to probudi.
Ja sam razmisljala da probamo opet sa probiotikom, ranije sam mu davala Waya probiotik. Probala sam dati Espumisan, ne pomaze. Cajevi se ne preporucuju 🙄
Probak sa Pileje probiotikom u kapima za bebe
Ne grijemo još, u stanu je od 22-24 pa je ok, samo što je mali u dugim rukavima.
Mene više muči to glupo prijelazno razdoblje, evo baš jučer bili u šetnji uz more, mali bio u dugom, ja isto u dugim hlačama, onda vidim ljude još se kupaju, a neki već u puloverima i jaknama. Na kraju malom skinuli hlače, a ja se skuhala, poslije 7 sakrilo se sunce, malog oblačili a ja se smrznula. Ne znam kak sebe obući, a gdje tek dijete.
Btw, a to kad smo mu prvi put neki dan obukli duge rukave nakon valjda dva mjeseca je bilo presmiješno, a nisam uspjeli snimiti. Znači on zbunjen gleda u svoje ruke, okreće ih, vrti, ništa mu jasno, šta mu je to odjednom na rukama 🤣🤣
Julesica,ja sam mu obukla dugi bodic s macama na rukavima pa se israo s tim. Na kraju je pokusavao ruku do lakta gurnuti u usta😂
Mi ne grijemo jos, mislim da nema potrebe. Mi smo u stanu u trenirkama i majcama kratkih rukava, mali je u dugom i carapicama. Kad idemo van mu stavimo jos i kardigen i dekicu preko al jucer je bilo toplo pa smo ga pustili kak smo i u stanu.
Uopce ne znam za zimu.. uzimam onaj skafander za cijelo tijelo ili jaknu+rukavice+kapu+sal? Kolko dugo smije bit vani beba? Mom je po ovom vremenu nosic hladan nakon 40-50ak min.
Mi kad idemo van obično ga skidamo jer je vani na suncu toplije nego u stanu. Za zimu mislim da je najbolje medo odjelce, ali neka me isprave iskusne mame. A bilo bi dobro da je beba vani bez obzira na hladnoću, dobro naravno nećemo bebe van ako je minus 15, ali mislim da šetnja od pola sata, sat bez obzira na temperaturu moze samo koristiti 🙍
Mi smo mu jucer za van obukli bodi dugih rukava,hlacice,carapice i tanji gornji dio trenirke. Ali bilo je vec kasno,mi smo isto bili u dugim rukavima
Ja stalno mislim da je njoj hladno jer i meni stopala u kuci bila ko led.
Sad sam joj obukla tajice, bodic i preko bodica majcicu tanju.
Nije mi toliko do oblacenja, koliko me muci kupanje.
A kazem taj nos stalno puni i stalno ju moram gnjaviti s tim usisavacem, bas mi jos treba prehlada na to.
Daa, kako oblaciti po zimi, to i mene muci. Iskusne mame recite nam, i koliko boraviti vani.
I molim vas kakvu preporuku za nosiljku. Od 3 mj smiju navodno. Teska mi je, a obozava se cuvati.
Taman i ja hocu da pitam sta sada obuci bebi. Je li i sada nastavljamo kupovati bodice za ispod i preko toga majicu i hlace i ostale stvari??
I koji bodi kupiti, kratkih rukava, dugih ili na bretele?
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji