Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nadi_
    31. Kolovoz 2021. 15:07

thera

Moj spava u bodiju dugih rukava i mekanim hlacicama dolje,bez carapica. Pokriven je dekicom. Ima netko mozda ideju gdje ima za kupiti onih jednodjelnih pidjama s dugim rukavima ali da nemaju nogavice?

Ja sam uzimala u sinsayu, onaj model gdje su stopala otvorena, ako na to mislis. Imaju pakovanja od 2 ili 3 komada.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

zabica
    31. Kolovoz 2021. 15:10

Cure, bodiji su zakon za ispod, dok god ima broja jer svaki puta kada ih uzmete, potkosulja i majica su vani i mora se ugurati natrag.. ja nemam vremena/zivaca za to.. a i volim da su im bubrezi pokriveni-stara skola hahaha

zabica
    31. Kolovoz 2021. 15:14

Emmie-preslatka je tvoja mala curica dok namiguje, a kakvu kosicuuuu imaaa😍 znam da sam vidjela to, ali nikako isk9mentirati, evo i sada zurim dalje pa cu se jos vratiti komentirati ostalo kad uzmognem

• julesica
    31. Kolovoz 2021. 15:23

Ja svog više ni ne pokušavam pokriti, spava samo tako u pidjami, kad zahladi stavit ću ga u vreću

kety992
    31. Kolovoz 2021. 15:23

Mi jos ne grijemo....a spava u bodi dugi rukav i hlacice one iz lidla sa sirokom pasicom gore da ga ne stisne na trbuscic...il bodi i jednodijelna pidzama.  Nije hladno...vecinom je oko 23 u kuci.  
    Etheral ima odlicne te kao "vrece " za spavanje...ja cu sad koji dan narucit.. 
    Izlazak van po zimi...svaki dan barem 2x. Ako puse hladan vjetar ne...ili ako pada i magla je ne...sve ostalo da.vecinom sam pola h dok prosetamo svoju rutu i onda u kucu. 
    Nosiljka ja sam uzela ergobaby omni 360 i pre zadovoljna sam. Voli se nosit...a kad zaspi ..spavao bi i 2h u njoj samo da ja mogu 🤦‍♀️ Jucer vagan, 9kg 🙄 robica 74/80 kako koja 🙄 dude i flasice su i dalje big no...i tak ,guramo dan po dan 😅🤭 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

kety992
    31. Kolovoz 2021. 15:25

zabica

Cure, bodiji su zakon za ispod, dok god ima broja jer svaki puta kada ih uzmete, potkosulja i majica su vani i mora se ugurati natrag.. ja nemam vremena/zivaca za to.. a i volim da su im bubrezi pokriveni-stara skola hahaha

Ja isto...bodi dok god moze nosit...barem sam sigurna da nema gola leda...a i dok nosi pelenu ljepse mi je da nesto drzi tu pelenu kak treba. 

kety992
    31. Kolovoz 2021. 15:26

Pidzamice sa otvorenim nogavicama...imam iz h&m i sinsay....i super su...koliko ih oni nose i brzo prerastu odlicne su 😊

• julesica
    31. Kolovoz 2021. 16:49

kety992

Pidzamice sa otvorenim nogavicama…imam iz h&m i sinsay….i super su…koliko ih oni nose i brzo prerastu odlicne su 😊

Kakvi su brojevi sinsaya u odnosu na h&m? Mi smo sve ljetne nosili 62 iz h&m, sad sam za jesen naručila sve 68, koji bi onda to bio u sinsayu, mozda 74🤔

• NeverEver
    31. Kolovoz 2021. 18:29

Thera, evo ja narucila iz nexta 3 komada, ne znam koje je ljepse. Nemaju nogavice da se stopala luftaju i kopcaju se od glave do pete da ne moram gumbe kopcat, 3kom su bila 180kn.
    Meni se moj hoce otet iz ruke u parku, da ne gura sve u usta tocno bi ga na zemlju stavila

🌺Principessa🌺
    31. Kolovoz 2021. 18:36

Ne znam za Usporedit Sinsay i H&m bas,mogu slikati npe bodic iz Sinsaya 74 i iz H&m,pa da pogledate
    Meni je Sinsay super, prosli tjedan sam narucila za 600kn,opremila ju da ima
    Od bodica do pidzamica.. tajice sam joj uzela u Lidlu dok su bile jer joj pasu tak sa sirokom pasicom,ne volim kad vidim da ju stisne to😣
    Cim prakticnije i lakse da joj je i udobnije naravno🙈 
    Ali sinsay mi je zakon,peri deri.. ima bodica koji su los pamuk pa pazim koje uzimam, uzmem one druge pamucne mekane.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.