Babylove pelene koristim ja, dobila sam puno na poklon i meni su super...Ja sam koristila i sa starijim..malo se jace napuhnu al ne premoce mi ko recimo violeta.
Po noci se ne presvlacimo...tek oko 7 ujutro kad se pocne meskoljit. I to prespava dok ga presvucem 🤭🤭
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Haj haj.
Mi smo presli sa pampers pelena na babylove i odlicne su! Nijednom nisu promocile i stvarno su super a cijena nije napuhnuta ko sa pelenama pampers.
Cure, ajmo pliz, koji vitamin D i uz njega ide probiotik?? Izbacili smo Oleovit zbog grceva, sad moramo počet piti jer pedica prijeti 😂 mala mi ima 9.200 gr, 67 duga i kaze Dr:krenite na klopu.. Ako nema osip, krv u stolici i li temp, krenite na drugu namirnicu...kaj da joj uzmem od vitamina?
Mi smo i dalje na oleovitu tak da ne znam preporuciti drugi. I koristili biogaia kapi. Dora,koliko ti mala ima sad?Mislim na starost😊
Mi smo i dalje na oleovitu tak da ne znam preporuciti drugi. I koristili biogaia kapi. Dora,koliko ti mala ima sad?Mislim na starost😊
Za 2 dana bu 5 mj 💞
Hahahahhaha thera ti kao da si moju opisala. Od spavanja tj ne spavanja ,grebanja, uspavljivanja itd..kad ce u vrtic i ona vise ajhahah
Citam sad tek o oblačenju beba...
Ja svojima uvik nosim bodi doslovno dok se ne ostave pelene...sada zimi kad bude ide bodi bez rukava i majica preko (bodi im dode kao potkošulja)
Kod nad je jos toplo pa spava samo dugi bodi i tanke hlačice ili jednodijelna pidjamica bez potkošulje ispod jer je prevruce za dva komada odjeće preko leđa..preko dana smo kratki bodi samo a poslijepodne tek neke hlačice trikvarte il slicno...
Moja jos uvik sisa odbija dudu i bocu. Svaki dan sve teza ali
Jos je na 68 nesto cak 62 ovisi o modelu a nesto zaluta 74 ako je manji model takodjer...meni je next i zara home zakon za robicu..od pelena pampers i dalje🙌🏻
Mala Dora prerasla frajere! 🤩🤩🤩🤩 samo je malo starija od mog a ima 700g vise i 1cm je duza. Prava cura kako i treba biti! 😎😍
I nama je pedijatar preporucio da krenemo al ja ga ne hranim, dala sam mu da proba da iskusi okuse ali to je zlica, dvije, ne obrok. 3 dana je dobivao po zlicu/dvije tikvicu, danas sam skuhala batat. Njemu opet tek tolko da proba i onda zlica, dvije vode (na casu!) I duda s mlijekom. Iducu sub puni 5mjeseci.
Njemu je zabavno, meni savjest cista 😂 Batat na kraju sad ja jedem. Slozila sam kremicu, bez zacina i meni je to prefino!
Ni mi negdje od 3.mj.starosti ne prematamo po noci jer kaka 1-2 puta dnevno uvijek u isto vrijeme, po noci samo piski i pampersice to zadrze. OSIM ako je granican s brojem (tipa ima 8.5kg a max je 10) i lezi na boku. Onda ujutro zna bit popisan do pazuha. Osobito kad spava s nama a mama je taman zastitu za madrac skinula i jos se suši. 😑
Sortiraj odgovore
Najstariji