Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    01. Rujan 2021. 09:34

NeverEver onda se i ja moram pohvaliti, također sam na staroj kilaži 🤸‍♂️🤸🤸‍♀️
    Izbacila zadnjih 2 tj slatko i kruh i otislo onih 2kg viska, mrvica koze se vidi, ali skoro neprimjetno. Traperice su suuuuper 😊

• thera
    01. Rujan 2021. 09:49

I ja sam uzela jaknicu😊 I pidjame i bodije i onda procitala komentar da su uzi. Rastegnut cemo ih😂
    Kile-ne vazem se,odlucila sam prvo malo pripazit na prehranu. Cemu kolaci koje pecem u zadnje vrijeme bas ne pomazu😏

zabica
    01. Rujan 2021. 10:43

NeverEver

Moj mali je spavao 12 sati nocas uz 3 kratka budjenja za jelo, na prvom smo jos bili budni tako da u biti 2 dizanja. 🔝
    Ja sam jucer online uzela jaknice u sinsayu u vise velicina jer su po 50kn 😳😳😳 ✅ Btw komentar za bucke vidim tek sad tak da mu bodiji mozda budu mali 🤔😐
    Ja sam na staroj kilazi, ravno 58 ✔ Koza na trbuhu i dalje malo visi, strija posvud ali je dosla krema sto je Miss otkrila i odusevljena sam mirisom 🤩🤩 pa se nadam da ce s vremenom to sve skupa izgledat bolje. Za sad pupak tuznjikavo izgleda jos 😄

Joj NevaEva meni isto jucer stigla krema od MissGraz.. ooodlicna. Podsjeca me na onaj Afroditin gel za tusiranje od zelenog caja koji obozavam, al ga nema bas u svim trgovinama pa ga ne mogu stalno koristiti. Cek, cek pa mogu-naruciti cu ga skupa s pelenama iz dm-a kao ovu kremicu sada, jooj mozak mi tak slabo radi🤣😂Ja kupila i onaj tonik oodlican od MissGraz i one tablete za kosu od Ruzice, za njih jos ne znam jer sam tek jednu popila.😊
    Cure puno vam hvala na tim preporukama za kremice tako da i ja sebe malo dotjeram. Ej, btw. jucer sam osisala svoju duuugu-skoro do dupeta kosu... preporodila sam se, svi mi kazu da izgledam duplo mladje hahaha, sada imam onako skroz ravno malkoc ispod ramena taman tako da mogu svezati rep.. i bas je lijepo poskocila, onako je bujnija jer nema onu tezinu vise. Vrhovi su bili koma, suha je bila totalno i ja lijepo tj frizerka 🤣😂 to sveee odrezala...
    Ljubim vas sve😘

🌺Principessa🌺
    01. Rujan 2021. 11:10

Lonmi ja prek noci ne mjenjam pelenu ak nije pokakana,za noc koristim Pampers Pants i izdrze mi cijelu noc, znaci  od 20-21-22h,kak koju vecer se presvlacimo pa do 7-8-9.. jos nije promocila.. i onda ju presvucem i hranim i zacas se pokaka u cisto🤣 nece madam u mokru pelenu hahah a za prek dana koristim Pampers Active Baby 😣

🌺Principessa🌺
    01. Rujan 2021. 11:12

Poslalo mi je a nisam zavrsila🤣
    Prek dana presvlacim po potrebi, kad vidim da treba ili dok se pokaka,uzela sam si sa Bazzara godisnji plan od Pampersa pa mi budu dolazile na Adresu.. zasad joj pasu Pampersice
    Cure,jel komplicirano nariktat sjedalicu sa isofixom? 🤣 Danas nam dolazi😅

• avama
    01. Rujan 2021. 11:14

Bas super na preporukama za kremice i tako te sitnice. Meni se uzasno lice masti i imam neke sitne kao mitesere. Bas to nikad nisam imala. 
    Pelene ne mijenjam preko noci, osima kao se pokaka.
    I moj bebac po danu spava ili jednom 2 sata (negdje od 13) ili ide spavat u 11 i oko 16,17 ali onda spava pola sata, sat. 
    Skuzil  ako navecer ide spavat oko 21 onda se budi po noci, a ako ide kasnije onda ne.

• thera
    01. Rujan 2021. 11:24

Ja sam isto narucila one tablete koje je Ruzica preporucila i pocela ih piti,moram onda i tu kremu kad ju svi toliko hvalite😊
    Koristi netko mozda babylove pelene? Vidjela sam u nekoj grupi na fejsu da ih svi fale i kazu da su neusporedivo bolje od pampersica i violetinih a nisam ih nikad probala.
    Grebanje po licu- moj svako jutro izgleda kao da se s trojicom borio cijelu noc😅 Ogrebotina puna glava,kraste,sad zadnjih par dana je to jako blizu ociju,na kapcima bas. Ima li nacin kako to sprijeciti osim da mu vezem ruke?😂 Noktice mu uredno rezem ali kad bas stisne s njima oni su jos uvijek ostri,a on je bome jak i grub prema sebi po noci. 

• thera
    01. Rujan 2021. 11:26

I ja sam u ponedjeljak bila na pramenovima i skratila sam kosu na bob,toliki da mogu napraviti skroz mali repic. I preporodila sam se. Ili kosa ne pada vise toliko,ili je kraca pa ju toliko ne kuzim. Ne znam zasto sam uopce cekala do sad😊

• avama
    01. Rujan 2021. 11:52

thera

Ja sam isto narucila one tablete koje je Ruzica preporucila i pocela ih piti,moram onda i tu kremu kad ju svi toliko hvalite😊
    Koristi netko mozda babylove pelene? Vidjela sam u nekoj grupi na fejsu da ih svi fale i kazu da su neusporedivo bolje od pampersica i violetinih a nisam ih nikad probala.
    Grebanjepolicu- moj svako jutro izgleda kao da se s trojicom borio cijelu noc😅 Ogrebotina puna glava,kraste,sad zadnjih par dana je to jako blizu ociju,na kapcima bas. Ima li nacin kako to sprijeciti osim da mu vezem ruke?😂 Noktice mu uredno rezem ali kad bas stisne s njima oni su jos uvijek ostri,a on je bome jak i grub prema sebi po noci.

Meni babylove ne valjaju, mislim upijaju one, ali se dosta napuhni kad se napune i budu teske. Isto mi je i s violeta pelenama.

Principessa lako je namjestit sjedalicu s isofixom

Nadi_
    01. Rujan 2021. 11:52

thera

Lonmi,ja mijenjam jer sam skuzila da se smiri kad mu promijeni pelenu. Ali ne nosim ga na previjalicu nego preskinem u kreveticu i nadam se svaki puta da mi se nece popiskiti😂 Najcesce kad vidim da se vrpolji promijenim pelenu i dam mu jesti.
    Kod nas je zadnjih par dana borba sa spavanjem. Trudim se uspavati ga kroz dan otprilike svakih 2 sata kad primjetim da je nervozan. Ali ta borba zna potrajati i po sat a onda mi odspava pola sata,ako i toliko. Po noci su novi momenti da se sam probudi oko 11(zaspi oko 8) i onda place i jedino kako ga mozemo smiriti je s hranom. Pa ista stvar oko pola 4 ujutro. I onda izdrzi do 6,pola 7 uvrh glave. Tako da sam malo cesce jedemo😏
    Zna se isto tako cesto probuditi jer se u snu okrene na trbuh pa mu ostane rukica ispod i onda ga to probudi. A kroz dan cuje apsolutno sve kad spava. Ja ne smijem udahnuti malo glasnije,budi se. Najdulje spava ako lezim kraj njega i drzim ga za rukicu.Dal je to regresija ili ne ne znam ali nije bas za pozeljeti😅

Nama se to isto desava vec 15ak dana, po danu posteno odspava samo ako ja spavam s njim, bit ce da je regresija. Navecer isto cesce trazi da jede i stomak ga muci

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.