Btw, a to kad smo mu prvi put neki dan obukli duge rukave nakon valjda dva mjeseca je bilo presmiješno, a nisam uspjeli snimiti. Znači on zbunjen gleda u svoje ruke, okreće ih, vrti, ništa mu jasno, šta mu je to odjednom na rukama 🤣🤣
Julesica,ja sam mu obukla dugi bodic s macama na rukavima pa se israo s tim. Na kraju je pokusavao ruku do lakta gurnuti u usta😂
Mi ne grijemo jos, mislim da nema potrebe. Mi smo u stanu u trenirkama i majcama kratkih rukava, mali je u dugom i carapicama. Kad idemo van mu stavimo jos i kardigen i dekicu preko al jucer je bilo toplo pa smo ga pustili kak smo i u stanu.
Uopce ne znam za zimu.. uzimam onaj skafander za cijelo tijelo ili jaknu+rukavice+kapu+sal? Kolko dugo smije bit vani beba? Mom je po ovom vremenu nosic hladan nakon 40-50ak min.
Mi kad idemo van obično ga skidamo jer je vani na suncu toplije nego u stanu. Za zimu mislim da je najbolje medo odjelce, ali neka me isprave iskusne mame. A bilo bi dobro da je beba vani bez obzira na hladnoću, dobro naravno nećemo bebe van ako je minus 15, ali mislim da šetnja od pola sata, sat bez obzira na temperaturu moze samo koristiti 🙍
Mi smo mu jucer za van obukli bodi dugih rukava,hlacice,carapice i tanji gornji dio trenirke. Ali bilo je vec kasno,mi smo isto bili u dugim rukavima
Ja stalno mislim da je njoj hladno jer i meni stopala u kuci bila ko led.
Sad sam joj obukla tajice, bodic i preko bodica majcicu tanju.
Nije mi toliko do oblacenja, koliko me muci kupanje.
A kazem taj nos stalno puni i stalno ju moram gnjaviti s tim usisavacem, bas mi jos treba prehlada na to.
Daa, kako oblaciti po zimi, to i mene muci. Iskusne mame recite nam, i koliko boraviti vani.

I molim vas kakvu preporuku za nosiljku. Od 3 mj smiju navodno. Teska mi je, a obozava se cuvati.

Taman i ja hocu da pitam sta sada obuci bebi. Je li i sada nastavljamo kupovati bodice za ispod i preko toga majicu i hlace i ostale stvari??
I koji bodi kupiti, kratkih rukava, dugih ili na bretele?
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Nekako sam mislila da se bodici vise ne nose, ali mi se cini da su ipak potrebni. Ipak je hladno. Dobili smo dosta poklona dugih rukava, ali nismo bodice.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Zene moje, ja sam skupila koronu nazalost. Nije bas lako uz malu bebu, nadam se da ce cim prije proci 🙏
Moj je trenutno u bodiju bez rukava i u jednodijelnoj pidzami. Bio je cijeli smrznut bez bodija pa sam ipak i to obukla. U stanu nam je 23°.
Inace sad kad budu malo veci mislim da ne treba bodi dugih rukava ispod majice dugih rukava, vec bez rukava ili s kratkim rukavima - nesto sto ce biti kao potkosulja Ja cu mu za zimu uzeti deblju jaknu. Mislim da ce vec biti prevelik za medo odjelce, ne znam. Neka nas iskusne mame savjetuju
Baby P 03/21 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji