Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    01. Rujan 2021. 14:32

Meni su Pampersice Premium sveee propustile na leđima i to pokakane. Sad koristim Activ baby i super su mi.
    Ja nikako po te vitamine za kosu, meni zao sisati sad je duga do pol leđa, samo padaaaa 😣

• Dora2021
    01. Rujan 2021. 14:38

NeverEver

Mala Dora prerasla frajere! 🤩🤩🤩🤩 samo je malo starija od mog a ima 700g vise i 1cm je duza. Prava cura kako i treba biti! 😎😍
    I nama je pedijatar preporucio da krenemo al ja ga ne hranim, dala sam mu da proba da iskusi okuse ali to je zlica, dvije, ne obrok. 3 dana je dobivao po zlicu/dvije tikvicu, danas sam skuhala batat. Njemu opet tek tolko da proba i onda zlica, dvije vode (na casu!) I duda s mlijekom. Iducu sub puni 5mjeseci.
    Njemu je zabavno, meni savjest cista 😂 Batat na kraju sad ja jedem. Slozila sam kremicu, bez zacina i meni je to prefino!

😂😂😂 Veli pedica da ima kila ko za pred školu 😂😂😂😂😂 kaj dajes Valu od vitamina?? 

• Dora2021
    01. Rujan 2021. 14:40

Dora2021

NeverEver

Mala Dora prerasla frajere! 🤩🤩🤩🤩 samo je malo starija od mog a ima 700g vise i 1cm je duza. Prava cura kako i treba biti! 😎😍
    I nama je pedijatar preporucio da krenemo al ja ga ne hranim, dala sam mu da proba da iskusi okuse ali to je zlica, dvije, ne obrok. 3 dana je dobivao po zlicu/dvije tikvicu, danas sam skuhala batat. Njemu opet tek tolko da proba i onda zlica, dvije vode (na casu!) I duda s mlijekom. Iducu sub puni 5mjeseci.
    Njemu je zabavno, meni savjest cista 😂 Batat na kraju sad ja jedem. Slozila sam kremicu, bez zacina i meni je to prefino!

E da, dobila drugu rotu i dvije pikice... Dr joj gleda zubiće jer su izbili a ona u dernjavu, rotu progutalq u dernjavi a kad joj je spičila dvije pikice naglo prestala dernjava 😂😂😂😂 čudna žemska 🥰🥰🥰🥰

• NeverEver
    01. Rujan 2021. 15:11

Dora2021

Dora2021

NeverEver

E da, dobila drugu rotu i dvije pikice… Dr joj gleda zubiće jer su izbili a ona u dernjavu, rotu progutalq u dernjavi a kad joj je spičila dvije pikice naglo prestala dernjava 😂😂😂😂 čudna žemska 🥰🥰🥰🥰

Mozda je prestala jer je mislila da je pikica kazna za dernjavu 😅 da nebi bilo jos 😂 Ja ti tu i tam dajem oleovit al ne cesto jer hipp combiotic s kojim ga hranim ima u sebi dovoljnu dozu d vitamina. 
    U koje ce dora jaslice? 

• NeverEver
    01. Rujan 2021. 15:11

Mi se za jaslice na kraju nismo predbiljezili, voljela bih privatno al me lokacije muce.

• thera
    01. Rujan 2021. 15:13

Cure,hoce vasi muzevi/decki koristiti ona 2 mjeseca na koja imaju pravo? I ako da,koja je tu procedura?

• Dora2021
    01. Rujan 2021. 15:25

NeverEver

Mi se za jaslice na kraju nismo predbiljezili, voljela bih privatno al me lokacije muce.

😂😂 Dobro veliš!! I ja joj dam 2-3 dohrane al eto, nije dovoljno za vitamine... Jel imaju manje grceva sad kad su veći od kapi? Imam doma Oleovit... Vrtic... Kaj da kazem.. Odbili nas jer nema 1 god, gmmm, privatnika ima malo, mi smo u maksimiru, radim u centru, nemogu je uvalit nigdje a sami smo... Čuvalice su bome pokupile od kad sam ja to bila 😂

• Dora2021
    01. Rujan 2021. 15:26

thera

Cure,hoce vasi muzevi/decki koristiti ona 2 mjeseca na koja imaju pravo? I ako da,koja je tu procedura?

Moj nema šanse, nebi mu ni dala 😂😂😂😂😂😂 sorry, bilo je jace od mene 😂😂😂

• NeverEver
    01. Rujan 2021. 15:29

Dora2021

NeverEver

😂😂 Dobro veliš!! I ja joj dam 2-3 dohrane al eto, nije dovoljno za vitamine… Jel imaju manje grceva sad kad su veći od kapi? Imam doma Oleovit… Vrtic… Kaj da kazem.. Odbili nas jer nema 1 god, gmmm, privatnika ima malo, mi smo u maksimiru, radim u centru, nemogu je uvalit nigdje a sami smo… Čuvalice su bome pokupile od kad sam ja to bila 😂

Tak i mi, ne znam sta cu. Thera, moj muz ce koristit sl ne znam jos kak to ide. Ja cu koristit 11, a on 3 mj.

• thera
    01. Rujan 2021. 15:32

Dora,nisam sigurna jesmo se dobro skuzile,nisam mislila na 2 mjeseca umjesto nas nego nakon sto se mi moramo vratiti na posao. Ako si mislila na to,sve pet😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.