NevaEva moj mali isto ima taj "pristic", ali kod donjih jedinica. Nisam to smatrala opasnim. Inace ga zadnjih dana strasno muce zubici, kenjkav je po cijeli dan i ponekad neutjesno place. Ovako to izgleda https://ibb.co/5j4wnSY
Emmie pozvala sam te u grupu, valjda ce sad sve biti ok
Hranilica - imamo Peg perego Prima papa follow me i zasad sam jako zadovoljna iako jos ne papamo Koristimo je u lezecem polozaju pa je mali s nama za stolom dok mi rucamo
Baby P 03/21 💙
Moja već skoro sjedi sama.
..
NevaEva nemogu u grupu, nemam fb 🤣🤣 makla društvene mreže još u srednjoj školi
..
Ja imam hranilicu Mima Moon i meni je vrhunska, ali imamo dosta mjesta pa ne smeta. Nemoze se sklopiti.
Mi smo danas za rucak papali raštiku i malo krumpririca, a maloprije malo banane. Banana kao i kod odraslih zatvara pa je ne dajem cesto ☝️
.
Taman se vratili iz setnje i eto kise 🌧☔ malac zaspao u kolicima, sad spavamac od cca pol ure i budimo se 😇
.
Ja svoga hranim u ljulji, samo ima noge koje se izvucu pa se vise ne ljulja nego se u 4 polozaja moze lezat tj kao sjedat. Kasnije je za sjedanje, do 19kg pise 🤔 ali da, polegnem ga unutra, stavim slincek i vec zna kaj slijedi 🍽😉
.
Bome je zahladilo brrrrr
Ja ovu tablicu isto imam samo da imam ideju kaj od povrca i voca sljedece🤣 ovog ostalog se ne drzim.
Hvala vam na lijepim zeljama❤️❤️ moram pohvaliti malenu,bila je za pozeljeti. U crkvi se smijala i pricala sa velecasnim,doma je imala vrijeme kad je budna,pa jede,pa se smije i prica pa spavanje i tako u krug. Svi su gledali i cudili se kak je tak dobra.
Skrinam si za sjedalice ovo, zacas ce nam trebati🙈
Raste ko gljiva🥰 preksinoc se prvi puta smijala na glas🤩 bas uzivamo u njoj..
Pratim vas svakodnevno,ali ne pisem🙈
Nadi bilo je odlicno. Koliko sam se bojala da ce plakat i da cemo u toku vecere vec sibnut doma...ugodno sam se iznenadila. On spavao...kad se probudio ,otisla u sobu u restacu...pocickao...zaspao mi na rukama i spavao u kolicima pa skoro cijelo vrijeme. 👌👌 za dob od 3 mjeseca ja zadovoljna. Jedino sto bi mu kupila sad...one slusalice koje smanje zvuk...jer je vise puta reagirao na ono bubnjanje...a bili smo kod izlaza i stvarno daleko od zvucnika. Ono cisto da sam mu stavila dok je spavao...nebi ni skuzio da nesto svira oko njega 🤣🙈
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Lussi čestitke draga 😍🥰🥰 svu srecu vam zelim i puno puno prekrasnih godina u braku 😊👌🥰
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Nadi bilo je odlicno. Koliko sam se bojala da ce plakat i da cemo u toku vecere vec sibnut doma…ugodno sam se iznenadila. On spavao…kad se probudio ,otisla u sobu u restacu…pocickao…zaspao mi na rukama i spavao u kolicima pa skoro cijelo vrijeme. 👌👌 za dob od 3 mjeseca ja zadovoljna. Jedino sto bi mu kupila sad…one slusalice koje smanje zvuk…jer je vise puta reagirao na ono bubnjanje…a bili smo kod izlaza i stvarno daleko od zvucnika. Ono cisto da sam mu stavila dok je spavao…nebi ni skuzio da nesto svira oko njega 🤣🙈
Odlicna ideja, potrazit cu to. Bas sam brinula kako ce spavati zbog glasne muzike.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Lussi draga cestitam, sve najljepse u braku
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Sortiraj odgovore
Najstariji