Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NeverEver
    26. Kolovoz 2021. 10:08

Ja mislim da ce ti svaki pedijatar reci drugacije jer zasto ne 🤣🤣 Ja sam svog zvala da velim da bi htjela odgodit rotu za 3 dana jer me strah da dobije sve 3 stvari odjednom pa je rekao da je i ovako kasno jer je mali imao 4 mj i 10 dana i da mora primit drugu dozu. Za prvu dozu rote je rekao da se ne moze kasnije od 3.mj. a drugu najkasnije s 4, da nema efekta inace. Pretpostavljam da drugi pedijatri kazu drugacije. 
    Mom je ok kupanje u morskoj vodi, da jedu s 4 mj krutu hranu, da sjedne ako zeli i cvrst je.. 30 godina iskustva, stara skola. Ja sam ipak opreznija malo tako da nist od ovog nismo prakticirali tako rano, samo kazem da ti to ovisi o pedijatru nekad jer je ta medicina u podrucju ginekologije i pedijatrije ocito fleksibilna.

Lonmi
    26. Kolovoz 2021. 11:21

Ruzice hvala ti, idem po njih 😂. Pitala sam samo jer dojim pa da ne bi bilo, znas da je tu cijela polemika oko da-ne stvari.
    Thera meni frizerka rekla da nece uopce dirati moju kosu sad s obzirom na ispadanje nek pricekam jos 3 mj bar. Imam koju sijedu ali nije strasno 😂😂😂😂

• Dora2021
    26. Kolovoz 2021. 11:24

NeverEver

Ja mislim da ce ti svaki pedijatar reci drugacije jer zasto ne 🤣🤣 Ja sam svog zvala da velim da bi htjela odgodit rotu za 3 dana jer me strah da dobije sve 3 stvari odjednom pa je rekao da je i ovako kasno jer je mali imao 4 mj i 10 dana i da mora primit drugu dozu. Za prvu dozu rote je rekao da se ne moze kasnije od 3.mj. a drugu najkasnije s 4, da nema efekta inace. Pretpostavljam da drugi pedijatri kazu drugacije.
    Mom je ok kupanje u morskoj vodi, da jedu s 4 mj krutu hranu, da sjedne ako zeli i cvrst je.. 30 godina iskustva, stara skola. Ja sam ipak opreznija malo tako da nist od ovog nismo prakticirali tako rano, samo kazem da ti to ovisi o pedijatru nekad jer je ta medicina u podrucju ginekologije i pedijatrije ocito fleksibilna.

A Dora dobila rotu sa 3 mj i sad sa 5 ce dobit drugu 🙈 super razmak 🤔

• ružica
    26. Kolovoz 2021. 11:27

Ja se nikako ne slažem ne šišati kosu ako ispada, pa šišanje spasi stvar, samo da ne ispdaju tajo duge vlasi, a i sve skupa popravi stvar...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• thera
    26. Kolovoz 2021. 11:31

Mozda je Lonmi mislila na farbanje. I ja se slazem za sisanje,nema sta biti. Ali riskirat cu i staviti povrsinski samo par pramenova jer se ne mogu vise gledati ovakvu🤦‍♀️

Girl1234
    26. Kolovoz 2021. 13:09

Dobar dan, mame. Kod nas jučer cijeli dan frka. Muž završio u bolnici noćas, hitna dolazila po njega. Katastrofa dan. Jučer je cijeli dan imao proljev i povraćao, dotad nismo radili paniku. Međutim, kad se počelo cijelo tijelo grči čt, zvala sam hitnu da bi došli nakon 2 sata! Nije mogao hodati, prsti mu poplavili. Užas! Kad su napokon došli, počeo se tresti, ja ušla u kupaonu, on se cijeli zgrčio, mislila sam da ima moždani jer su mu se usta ukočila, prsti. Ja u plač! Tada je pao u nesvijest i onda su ga oni prebacili u krevet pa je pomalo došao k sebi. Odveli ga u Dubravu, ondje dobio 3 infuzije i oni ga bez točne dijagnoze oko 4 ujutro pustili doma, a on jedva stoji na nogama. Baš sam ostala bez riječi. Kažu ili bakterija ili virus. Ujutro nosi uzorak stolice na analizu. Raste mu temperatura, trenutno je 38.1. Dala sam mu lupocet. Nadam se da se mali i ja nećemo zarazit. U odvojenim su prostorijama, ali letam oko jednog i drugog. Iako perem ruke, sve je moguće... Premorena sam. Nadam se da ce sve biti dobro i da će brzo proći.
    Šaljem pozdrav svima. 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Lonmi
    26. Kolovoz 2021. 13:17

Ruzice, thera na farbanje sam mislila 😊. Nisam napisala.
    Sisati je ok 😊

🌺Principessa🌺
    26. Kolovoz 2021. 13:42

Girl draga,drzite se! Nadam se da bude sve okej i da ce cim prije biti bolje❤️🤗
    .
    Curke,kak da provjerim rok na sjedalici? Imam onu vecu od 6 mj na tavanu, kak to ide? Koliko traje? Koliko dugo se smije koristit?

Emmie
    26. Kolovoz 2021. 14:30

Girl1234 draga...žao mi je što prolazite kroz to i nadam se da će sve biti u redu. 

• avama
    26. Kolovoz 2021. 14:59

🌺Principessa🌺

Girl draga,drzite se! Nadam se da bude sve okej i da ce cim prije biti bolje❤️🤗
    .
    Curke,kak da provjerim rok na sjedalici? Imam onu vecu od 6 mj na tavanu, kak to ide? Koliko traje? Koliko dugo se smije koristit?

Ima ispod kruzice s datumom proizvodnje i ovisi moja je onda treba vidjet sto kaze proizvodjac za rok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.