Ajme kak oni rastu, zacas cemp se stvarno o vjencanjima dopisivati 😍👌😁 Hvala svima na misljenjima i savjetima, nadam se da necemo nista zeznuti.. slazem se da treba pazit i da istovremeno treba gledat sto zapravo beba vec moze i dat joj hrabrosti da pokusava. Nas je zadatak da ispravimo/prekinemo kad je too much.
.
Pitanje - kako ih kupate sad ovako vece? Kadica nam je premala, tesko ga je drzat, osobito jer pliva pa se zamase rukama i nogama i skliski je 😂 Ako imate savjete.. osobito iskusnije mame..
NevaEva kupam je u svojem krilu. Znaci prvo se okupam ja i onda viknem ekipi da mi ju donesu. Sjedim u kadi i stavim njena ledja na svoje noge, okrenuta je orema meni, polozaj joj je kao u jajetu, a gleda me u lice. Poslije ju umotam u rucnik i opet viknem ekipi da ju preuzmu, kad izidjem van, sredjujem ju...
Ajme cure, citam vas i sad mislim, moja ima 3 mjeseca i podize se, nece sjesti jos naravno, nije se uspjela do kraja ni s ledja na trbuh okrenuti nego se zapikne nosom u madrac i onda mase s nogama dok se ne okrene i ne zna iscupati ruke 😂, ali podize torzo prema napred, pogotovo u nosiljci i jajetu. I sta da sad po tome radim. U autu se nonstop naginje napred u jajetu kao da ce pobjeci.😂 Pa necu ju sad u autu brzo na pod staviti da to ne radi, radila je to po cijelom putu na more, mogla sam ju jedino drzati s rukom priljubljenu uz jaje. Isto tako mi se naginje i kad ju cuvam onako ledima oslonjenu na sebe.
Moja pedijatrica je starija zena, ima puno iskustva i rekla mi je samo da me moli nek ne ispravljam sve zivo kod djeteta, nisam nikad nista komentirala, to je bilo onako, upozoravajuce 😂
Nek su oni nama zivi i zdravi.
Djecak od NeveEve je divan, velik i zdrav i vjerujem da sve sta on radi i isprobava nece ostaviti nikakvi trag ni problem. I moja isto svasta smislja, poludjela bi da ju stalno pratim i ispravljam i bit ce lijepa i zdrava i potpuno ispravna kao i sva vasa djecica.
Nemojte me sad napadati, nisam mislila bas nista lose, samo sam svoje misljenje podijelila s vama.
Da postoji neki problem, vidjeti cemo ga.
Uzivajte s bebicama 😊❤️
Lonmi, u potpunosti se slazem s tobom😘
Mi inace prerasli kadicu odavno, jucer sam odvojila i stol za previjanje jer je izgubio funkciju, sada se previjamo na krevetu, na debelij prostirci jer se vrti na sve strane...
MissGraz pozdrav tebi i tvojoj bebi, mi u cetvrtak punimo 6 mj😘
Zabice ♥️
Thera, ja imam naslon i prezadovoljna sam. Kod mene je ta “navlaka” na naslonu zapravo rucnik i ne klizi s njega. Prezadovoljna sam.
Ja svoju kupam u kadici sama..ruku
Ispod vrata joj stavim i ona lezi u vodi s glavom iznad vode naravno,hahahah a drugom rukom je kupam uvik je netko tu da mi na ruku doda pjene za kosu il rucnik kad je gotova da je umotam ali i kad nema niko nije mi greda jer iman utakmica u nogama🙈😂😂😂🙈 kupam je svaku vecer prije spavanja,voli se kupati a i doslovno
Kupanjac traje pet min tako da se da prezivit..uspila sam je pribaciti
Na spavanje u 20:30-21:00 s onog u ponoc napokoooon..doslovno funkcionira ono “pravilo” svaka dva sata nakon ustajanja ona opet mora ici
Spavati..danas je spavala od 14:30-18:00 i u 20:00 je vec bila razdražljiva morala se je spremati na spavanac..tako da za sad ostajem vjerna tom načinu i funkcioniranju ... plac i ono grintanje se smanjilo za 80% nadam se da je ipak bila faza ne ponovila seee🙏🏻
Mi inace prerasli kadicu odavno, jucer sam odvojila i stol za previjanje jer je izgubio funkciju, sada se previjamo na krevetu, na debelij prostirci jer se vrti na sve strane…
MissGraz pozdrav tebi i tvojoj bebi, mi u cetvrtak punimo 6 mj😘
Tak i mi sad. Primi se sa strane i hoce se bacit s komode 😂😂 a sve nam postaje malo.
Hvala za savjete za kupanje, muz i ja isto uvijek skupa kupamo pa on drzi, nisam ga jos sama kupala ali se mali poceo tolko mlatarat okolo i sve je tak skuceno da moramo mijenjat strategiju 😅
Ajme kak oni rastu, zacas cemp se stvarno o vjencanjima dopisivati 😍👌😁 Hvala svima na misljenjima i savjetima, nadam se da necemo nista zeznuti.. slazem se da treba pazit i da istovremeno treba gledat sto zapravo beba vec moze i dat joj hrabrosti da pokusava. Nas je zadatak da ispravimo/prekinemo kad je too much.
.
Pitanje - kako ih kupate sad ovako vece? Kadica nam je premala, tesko ga je drzat, osobito jer pliva pa se zamase rukama i nogama i skliski je 😂 Ako imate savjete.. osobito iskusnije mame..
Mi imamo nekog kupka, kao neka podloga za kupanje, meni izgleda kao zenska stikla, ispod ima one vakume koji se pricvrste za plocice/kadu. Kod nas je tursko kupatilo, to zalijepimo za plocice, njega ubacimo u to i kupamo se tusem. Super nam je to. Chicho ima stolicu za kupanje koja ide i u polulezeci polozaj, visoka je pa se ne mora saginjati ali je skuplja.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Inace sam vidjela da postoje one podloge za kadicu za bebe gdje ih onda ne treba drzati. Bas sam danas o tome pricala s frendicom. Ako koja mama ima voljela bi cuti iskustva.
Ja imam to al sklize mi s toga, ima vise vrsta.. Meni muž pomogne, on ispruzi ruke, njena guza u njegove ruke, oni se zabavljaju a ja je operem 😂
Mi stavimo tetru preko pa ne klizi, a i on je krupan, jedva mu torzo stane u onaj dio koji je sužen za taj dio
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Ja imam vecu kadicu i podlogu za kupanje punjenu stiroporom i malo mu pridrzavam glavicu da nije u vodi, jer sad stavimo vise vode i uziva.
Drage mame,
Samo da Vas sve pozdravim i nadam se da ste dobro i da spavate bolje od nas.
Ja ne znam što je mom sinu, i hoće li se to ikada popraviti, ali spavanje je katastrofalno već dva mjeseca ali ni od samog početka nije bilo dobro.
Muž i ja smo doslovno kao da nas je vlak zgazio i ne znam koliko i kako još gurati dalje...
Uz to smo krenuli s dohranom s kojom najbllaže rečeno nije oduševljen, odnosno odbija je...
Stojte mi dobro i guštajte i spavajte 😘.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji