Nasla rotu!! Gradska ljekarna gajevoBravo mama! 😁👌
.
Mi danas idemo u Müller u vecu kupovinu, baby stvari su u 15%
😂😂💪💪
Never, moja je curka isto to pocela raditi sa cca 4mj poslala sam mail na senzogym (djeciji fizioterapeuti), imas njihovu stranicu na insta. i odgovorili su mi da to nije put ka pravilnom posjedanju, te da je ne trebam posto poto sprijecavati, ali da trebam paziti da se ne dovodi u takve polozaje cesto. Sigurno je i tvoj pedijatar djelomicno u pravu, ali njihov je motoricki razvoj najintenzivniji upravo od 4. do 12.mj, pa mislim da nije lose usmjeriti ih na pravilan razvoj umjesto da ih pustamo da rade sto zele i kako zele.
E da… nama je danas 6mj! Moj muz je rekao - eto ga, zeno, jos samo dok se ne uda! I to je to. 😂
Nasla rotu!! Gradska ljekarna gajevoBravo mama! 😁👌
.
Mi danas idemo u Müller u vecu kupovinu, baby stvari su u 15%
Opa 🥰🥰
Never, moja je curka isto to pocela raditi sa cca 4mj poslala sam mail na senzogym (djeciji fizioterapeuti), imas njihovu stranicu na insta. i odgovorili su mi da to nije put ka pravilnom posjedanju, te da je ne trebam posto poto sprijecavati, ali da trebam paziti da se ne dovodi u takve polozaje cesto. Sigurno je i tvoj pedijatar djelomicno u pravu, ali njihov je motoricki razvoj najintenzivniji upravo od 4. do 12.mj, pa mislim da nije lose usmjeriti ih na pravilan razvoj umjesto da ih pustamo da rade sto zele i kako zele.
E da… nama je danas 6mj! Moj muz je rekao - eto ga, zeno, jos samo dok se ne uda! I to je to. 😂
😂😂😂
Ajme cure, citam vas i sad mislim, moja ima 3 mjeseca i podize se, nece sjesti jos naravno, nije se uspjela do kraja ni s ledja na trbuh okrenuti nego se zapikne nosom u madrac i onda mase s nogama dok se ne okrene i ne zna iscupati ruke 😂, ali podize torzo prema napred, pogotovo u nosiljci i jajetu. I sta da sad po tome radim. U autu se nonstop naginje napred u jajetu kao da ce pobjeci.😂 Pa necu ju sad u autu brzo na pod staviti da to ne radi, radila je to po cijelom putu na more, mogla sam ju jedino drzati s rukom priljubljenu uz jaje. Isto tako mi se naginje i kad ju cuvam onako ledima oslonjenu na sebe.
Moja pedijatrica je starija zena, ima puno iskustva i rekla mi je samo da me moli nek ne ispravljam sve zivo kod djeteta, nisam nikad nista komentirala, to je bilo onako, upozoravajuce 😂
Nek su oni nama zivi i zdravi.
Djecak od NeveEve je divan, velik i zdrav i vjerujem da sve sta on radi i isprobava nece ostaviti nikakvi trag ni problem. I moja isto svasta smislja, poludjela bi da ju stalno pratim i ispravljam i bit ce lijepa i zdrava i potpuno ispravna kao i sva vasa djecica.
Nemojte me sad napadati, nisam mislila bas nista lose, samo sam svoje misljenje podijelila s vama.
Da postoji neki problem, vidjeti cemo ga.
Uzivajte s bebicama 😊❤️
Ajme kak oni rastu, zacas cemp se stvarno o vjencanjima dopisivati 😍👌😁 Hvala svima na misljenjima i savjetima, nadam se da necemo nista zeznuti.. slazem se da treba pazit i da istovremeno treba gledat sto zapravo beba vec moze i dat joj hrabrosti da pokusava. Nas je zadatak da ispravimo/prekinemo kad je too much.
.
Pitanje - kako ih kupate sad ovako vece? Kadica nam je premala, tesko ga je drzat, osobito jer pliva pa se zamase rukama i nogama i skliski je 😂 Ako imate savjete.. osobito iskusnije mame..
NevaEva,imam ja. Bazencic nasred stola,napunim vodom,rucnik pod glavu i uziva😂 U njemu ga mogu kupati i ja,ne sklize mi se,bazencic se lako sklopi. I sto mi je najbitnije,stane cijeli u njega. Dok ne krene sjediti,onda cemo se vratiti na kadicu😊
Inace sam vidjela da postoje one podloge za kadicu za bebe gdje ih onda ne treba drzati. Bas sam danas o tome pricala s frendicom. Ako koja mama ima voljela bi cuti iskustva.
Inace sam vidjela da postoje one podloge za kadicu za bebe gdje ih onda ne treba drzati. Bas sam danas o tome pricala s frendicom. Ako koja mama ima voljela bi cuti iskustva.
Ja imam to al sklize mi s toga, ima vise vrsta.. Meni muž pomogne, on ispruzi ruke, njena guza u njegove ruke, oni se zabavljaju a ja je operem 😂
Onda je ovo s bazencicem super. Mali je,taman njegove duzine kad se ispruzi,ne treba se napuhavati a mogu ga bez problema oprati sama. Ovako smo ga uvijek kupali zajedno ili bi on,mene bila frka posebno onako skliskog. Treba 8 kg drzati🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji