Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    25. Kolovoz 2021. 08:46

thera

NevaEva,imam ja. Bazencic nasred stola,napunim vodom,rucnik pod glavu i uziva😂 U njemu ga mogu kupati i ja,ne sklize mi se,bazencic se lako sklopi. I sto mi je najbitnije,stane cijeli u njega. Dok ne krene sjediti,onda cemo se vratiti na kadicu😊

I mi smo tako. Samo bazencic na pod, rucnik pod glavu. 

• Ivancica90
    25. Kolovoz 2021. 09:04

Dobro jutro mame 😘 Samo da se malo javim, mi vise manje uživamo na moru 😁

.

Kadica - mi imamo neku fleksibilnu i nastavak kaj se zakači unutra. Meni je super jer ga ne moram držat, a kako je na dnu zavinut guza sklizne do tu i to je to. Tako da ga mogu okupat sama ako sve pripremim unaprijed, ali najčešće ga muž i ja skupa kupamo. Al voli kad uđemo s njim u kadu i tuširamo ga.

.

Ružice - moj za sad voli sam mrkvu i batat, ostalo sam pljuje i mršti se. Tako da poslije kašice imamo tuširanje jer razmaže svuda.

bebolinka
    25. Kolovoz 2021. 09:17

NevaEva ja ti imam ovo https://www.babycenter.hr/ok-baby-ok-baby-lezaljka-za-kupanje-buddy-white-79468-489888.html

Odlično je, ne sklize se uopće. Napunim kadu našu i u to je stavim, a to koristim i za bazenčić za u dvorište. Njoj je super 😁

• NeverEver
    25. Kolovoz 2021. 10:34

Bas ste mi puno ideja za kupanje dale! :) hvalaaaaa 
    .
    Cure ja sam dobila pusu od svoje bebe. Jucer nas je poceo grlit, ruke stavljat oko vrata i "cmoknuo" me jucer ali sam mislila da nije to htio napravit nego ugrist me jer sve grize al je bilo jako njezno. Danas ga ujutro primim, zagrli me, pogleda, nasmije se, otvori usta i zabije se u moj lijevi obraz, odmakne se i smije se. Bas me poljubio. Meni glupaci odmah suze na oci tak da on sad vjerojatno misli da je napravio nest lose 🙄🙄🙄 al nisam se mogla suzdrzat. Ja njega svako jutro poljubim u obraz i velim mu dobro jutro ljubavi moja i nasmijem se i cini se da on to sad s 4 i skoro pol mjeseca vraca. U soku sam i preplavljena emocijama. Kak sam ikad mogla zivjet bez njega.

• Dora2021
    25. Kolovoz 2021. 11:11

NeverEver

Bas ste mi puno ideja za kupanje dale! :) hvalaaaaa
    .
    Cure ja sam dobila pusu od svoje bebe. Jucer nas je poceo grlit, ruke stavljat oko vrata i "cmoknuo" me jucer ali sam mislila da nije to htio napravit nego ugrist me jer sve grize al je bilo jako njezno. Danas ga ujutro primim, zagrli me, pogleda, nasmije se, otvori usta i zabije se u moj lijevi obraz, odmakne se i smije se. Bas me poljubio. Meni glupaci odmah suze na oci tak da on sad vjerojatno misli da je napravio nest lose 🙄🙄🙄 al nisam se mogla suzdrzat. Ja njega svako jutro poljubim u obraz i velim mu dobro jutro ljubavi moja i nasmijem se i cini se da on to sad s 4 i skoro pol mjeseca vraca. U soku sam i preplavljena emocijama. Kak sam ikad mogla zivjet bez njega.

🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍💙💙💙 To ti je Ljubav mamice... Predivan je osjećaj 🙏🙏

Nadi_
    25. Kolovoz 2021. 13:07

bebolinka

NevaEva ja ti imam ovohttps://www.babycenter.hr/ok-baby-ok-baby-lezaljka-za-kupanje-buddy-white-79468-489888.html

Odlično je, ne sklize se uopće. Napunim kadu našu i u to je stavim, a to koristim i za bazenčić za u dvorište. Njoj je super 😁

I nasa je identicna, super je

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

zabica
    25. Kolovoz 2021. 17:06

NeverEver

zabica

Mi inace prerasli kadicu odavno, jucer sam odvojila i stol za previjanje jer je izgubio funkciju, sada se previjamo na krevetu, na debelij prostirci jer se vrti na sve strane…
    MissGraz pozdrav tebi i tvojoj bebi, mi u cetvrtak punimo 6 mj😘

Tak i mi sad. Primi se sa strane i hoce se bacit s komode 😂😂 a sve nam postaje malo.
    Hvala za savjete za kupanje, muz i ja isto uvijek skupa kupamo pa on drzi, nisam ga jos sama kupala ali se mali poceo tolko mlatarat okolo i sve je tak skuceno da moramo mijenjat strategiju 😅

Samo ispod obavezno stavi tetru jer je u suprotnom beba "kao riba" pa sklizi na sve strane. Moja bas obozava tusiranac tako meni u krilu.. pa joj onda moram dati da malo drzi tus i tako, paziti da si ga ne okrene u lice, bude zabavno uvijek.😘

zabica
    25. Kolovoz 2021. 17:08

Emmie i Ines, prijateljice nase gdje ste nam??

Emmie
    25. Kolovoz 2021. 17:20

Tu sam draga moja Zabice...idem malo čitati zaostatke pa se javim😊🥰

• MissGraz
    25. Kolovoz 2021. 18:13

Evo da se javim malo duzim postom nakon duze vrimena. 😅 
    .
    Eeeh, kad se sjetim onih slavnih dana kad sam ovdje pisala kako ja kad malena zaspi navecer obavljam kucanske poslove, kuham ili se sredjujem u wc-u. To su stvarno postali davni slavni dani. 😅 kako nas je lupila regresija tako se od nje nikad oporavili nismo. I dnevna i nocna spavanja su nam izazov, a ja sam malo je reci luda od toga. Zivim sve sa nadom da ce doci bolji dani i tako prezivljavam. 
    Nasa je curka uistinu jedno zahtjevno dite. Kad kazem zahtjevno mislim na sljedece: 
    - voznja u autu ne dolazi u obzir ako nije spremna za spavanje. Vristanje, izvijanje, vikanje i tako u krug. Trajala voznja 5 ili 10min ili 3 sata, svejedno je. 
    - kolica mrzi. Znaci mrzi. Ako je izlazak van uspio da ona izdrzi pola sata u kolicima, ja i muz smo na sedmom nebu. Zaspati u kolicima? Staaa? To postoji?? 
    - nosiljka je big NOOO. Predpostavljam zbog ovih nenormalnih vrucina. 
    - svakoga voli i svakome ce ici u ruke samo ako sam ja u prostoriji. Ako nisam - vriska. A to doslovno znaci da ne uspijem u miru ni na wc otici ako muz nije doma jer jedino njemu nece plakati.
    - po ovim nesnosnim vrucinama dojila je doslovno svako pola sata na neke dane.
    - more i kupanje u moru takodjer vristanje. 
    - uspavljivanje iskljucivo na rukama. 
    - dnevna spavanja max pola sata, nocna u najboljem slucaju budjenje svako sat i po’. Bacanje je idalje in kod nas. 
    - zubi su dosli najgromoglasnije na svijetu. Grintanje, trpanje rukica u usta, rezanje itd. 
    - kakanje je nocna mora. Svi uvjeti moraju biti zadovoljeni da se uspije pokakati inace je nervoza ljuta. 
    - mira u guzici nema niti jednu jedinu minutu. Znaci sjedila ona na meni ili na podu to je izvijanje i okretanje 100 na sat. 
    .
    ALI, ako sve to zanemarimo zapravo je divno dijete. 😅 okretanje s trbuha na ledja, s ledja na trbuh, pokusaji puzanja… a kasice obozava! Jucer smo jeli batat, sve je smazala i pocela plakati kad je vidila da joj ne dam jos. Na kraju sam joj dala zdjelicu da ju lize sama, umirala je od uzivanja. Kako glasno place tako se jednako glasno i smije! Mlati nogicama non stop, obozava muziku, voli se maziti na krevetu s mamom i tatom… ma da se rastopis od nje i kako je smisna! Vecernje kupanje u kadi obozava, umire od smijeha i obicno sve oko sebe isprska od srece. Brbljaaaa li ga brblja, svaki dan sve vise. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.