Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NeverEver
    27. Kolovoz 2021. 09:00

Girl u soku sam i grlim. Nadam se da je bolje..
    AnaAn wooow! Kolko je proslo od oticanja do izbijanja? Mom naoteklo nocas. 
    Vino - nema nam spletom okolnosti 3 cure pa mozemo prebacit. Ne mora bit vino, mozete nam se pridruzit za vikend ak vam tak bolje pase, da nije u tjednu, dok Thera i ja idemp trazit traperice u koje stanemo 😂 Dajte prijedloge i nalazimp se. Ja cu navecer vjezbe radi doma popit casu vina.

• Ivancica90
    27. Kolovoz 2021. 09:16

NevaEva ja sam neki dan vježbe radi popila somersby i ostala u šoku kad me šusnulo 😱

.

AnaAn super, sad će mu bit lakše 🥳 Mi smo na 6 i pol mjeseci, a zubića nigdje ni na vidiku... Ali sam nek oni slobodno kasnije dođu, jedino mi se više ne da slušat ljude, a jadan, muče ga zubići. Niko ne doživljava da bebe trpaju stvari u usta neovisno o njima. Već 3 mjeseca ko god ga vidi komentira sad će mu zubići 🙄

.

Traperice - ja još odbijam izać iz trudničkih, te su udobne, čak sam razmišljala da sam broj manje uzmem 🤣

.

Haljina - nego trebam svečanu dugu haljinu, ima ko kakav prijedlog di ima lijepih? Ja sve u zadnji čas, trebam za idući vikend, a nisam ni počela tražit, stalno kao prvo ću smršavit. Aha, moš mislit...

Valkris
    27. Kolovoz 2021. 11:47

Girl, 🤞da muz sto prije ozdravi.
    AnaAn, wow vec zubici!!! Mom su tek sa 7 mjeseci tocno izbile jedinice iako su svi od 3.mjeseca govorili "sad ce zubi samo sto nisu. "

Girl1234
    27. Kolovoz 2021. 12:18

A ne znam sta bih rekla... I dalje ima temperaturu, najniža 38.. A valjda ce antibiotici pomoci
    Hvala sto mislite 🥰
    Jao... Kolko sam strgana mislim da bi me gutljaj vina uspavao hahah
    Nadam se da cemo se uspjet za koji dan/tjedan sve dogovoriti da se negdje nađemo i napokon upoznamo 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• thera
    27. Kolovoz 2021. 12:47

Ja sam tuzna danas😔 Cimerici iz bolnice je umrla bebica. Sad je trebala napuniti 2 mjeseca. Jos ne znam kaj se dogodilo. U soku sam i ne mogu doc k sebi😔

• NeverEver
    27. Kolovoz 2021. 13:00

Ajme strasno.. same lose vijesti..
    Girl, moj muz je prije 6 godina imao temp 39-41 svaki dan, hospitalizirali ga, testirali na sve zivo i nezivo, rentgen svega i nakon 2 mjeseca bolnice pustili doma bez dijagnoze i s temp 38. Proslo kroz naredna 2 tjedna, prosao je ne znam kolko antibiotika. Ostarila sam 10 godina tad. Dan danas ne znamo sto je bilo. Isli smo proslavit par tjedana kasnije prvu godisnjicu braka na more i na jadr.magistrali imali lancani sudar u autu koji smo tek kupili, mi u sredini napucani ni krivi ni duzni 😂😂 SVE PRODJE. Sve ce bit ok. 

• thera
    27. Kolovoz 2021. 13:19

Reakcije na cjepivo-jucer vriska oko 11 navecer,probudio se takav. Nahranili ga i zaspao je nazad. Jutros sve ok,ali sad mi vec spava sat i pol. Inace je njegovo dnevno spavanje cca pola sata. Jel to normalno?

• Bebanomoje
    27. Kolovoz 2021. 13:39

Ajme thera, citam sta si napisala pa gledam svoju sreću koja se jadna svako malo budi jer joj je nosic i dalje zacepljen i teško diše i plačem jer ja ne znam kako bih bez nje sada, ne mogu ni zamisliti kako je tvojoj cimerici. 
    I mi smo nedavno čuli da je poznanicima beba umrla nakon 2 dana, još u bolnici. 
    A prosli tjedan je frendica rodila na hitan carski u 35+3 jer je mali imao zastoj u razvoju i sad je u inkubatoru, ima samo 1800 grama. Bas samo neke loše vijesti. Uvijek sam bila osjetljiva na djecicu, ali otkad sam imala spontani i otkad imamo svoju princezu, jos sam više osjetljiva i bas lošije podnosim sve te priče, ma uzas...

Girl,  nadam se da ce muzu biti bolje. Mogu misliti koji ti je to stres. Ja se samo sjetim naše korone i kako se moj muž gušio u kašlju, a pored nas bolesnih leži beba od mjesec dana, a svekar na respiratoru. Ako tad nisam ostarila par godina od brige i stresa...Ali kako je NeverEver rekla, sve prodje....

Lonmi
    27. Kolovoz 2021. 14:23

Ajme thera, pa sto je bilo s bebicom?
    Nedaj Boze nikome. 

• thera
    27. Kolovoz 2021. 21:14

Kaze da su joj se pluca napunila mlijekom. Prijepodne je sve bilo ok. Popodne nije😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.