Girl u soku sam i grlim. Nadam se da je bolje..
AnaAn wooow! Kolko je proslo od oticanja do izbijanja? Mom naoteklo nocas.
Vino - nema nam spletom okolnosti 3 cure pa mozemo prebacit. Ne mora bit vino, mozete nam se pridruzit za vikend ak vam tak bolje pase, da nije u tjednu, dok Thera i ja idemp trazit traperice u koje stanemo 😂 Dajte prijedloge i nalazimp se. Ja cu navecer vjezbe radi doma popit casu vina.
NevaEva ja sam neki dan vježbe radi popila somersby i ostala u šoku kad me šusnulo 😱
.
AnaAn super, sad će mu bit lakše 🥳 Mi smo na 6 i pol mjeseci, a zubića nigdje ni na vidiku... Ali sam nek oni slobodno kasnije dođu, jedino mi se više ne da slušat ljude, a jadan, muče ga zubići. Niko ne doživljava da bebe trpaju stvari u usta neovisno o njima. Već 3 mjeseca ko god ga vidi komentira sad će mu zubići 🙄
.
Traperice - ja još odbijam izać iz trudničkih, te su udobne, čak sam razmišljala da sam broj manje uzmem 🤣
.
Haljina - nego trebam svečanu dugu haljinu, ima ko kakav prijedlog di ima lijepih? Ja sve u zadnji čas, trebam za idući vikend, a nisam ni počela tražit, stalno kao prvo ću smršavit. Aha, moš mislit...
Girl, 🤞da muz sto prije ozdravi.
AnaAn, wow vec zubici!!! Mom su tek sa 7 mjeseci tocno izbile jedinice iako su svi od 3.mjeseca govorili "sad ce zubi samo sto nisu. "
A ne znam sta bih rekla... I dalje ima temperaturu, najniža 38.. A valjda ce antibiotici pomoci
Hvala sto mislite 🥰
Jao... Kolko sam strgana mislim da bi me gutljaj vina uspavao hahah
Nadam se da cemo se uspjet za koji dan/tjedan sve dogovoriti da se negdje nađemo i napokon upoznamo
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ja sam tuzna danas😔 Cimerici iz bolnice je umrla bebica. Sad je trebala napuniti 2 mjeseca. Jos ne znam kaj se dogodilo. U soku sam i ne mogu doc k sebi😔
Ajme strasno.. same lose vijesti..
Girl, moj muz je prije 6 godina imao temp 39-41 svaki dan, hospitalizirali ga, testirali na sve zivo i nezivo, rentgen svega i nakon 2 mjeseca bolnice pustili doma bez dijagnoze i s temp 38. Proslo kroz naredna 2 tjedna, prosao je ne znam kolko antibiotika. Ostarila sam 10 godina tad. Dan danas ne znamo sto je bilo. Isli smo proslavit par tjedana kasnije prvu godisnjicu braka na more i na jadr.magistrali imali lancani sudar u autu koji smo tek kupili, mi u sredini napucani ni krivi ni duzni 😂😂 SVE PRODJE. Sve ce bit ok.
Reakcije na cjepivo-jucer vriska oko 11 navecer,probudio se takav. Nahranili ga i zaspao je nazad. Jutros sve ok,ali sad mi vec spava sat i pol. Inace je njegovo dnevno spavanje cca pola sata. Jel to normalno?
Ajme thera, citam sta si napisala pa gledam svoju sreću koja se jadna svako malo budi jer joj je nosic i dalje zacepljen i teško diše i plačem jer ja ne znam kako bih bez nje sada, ne mogu ni zamisliti kako je tvojoj cimerici.
I mi smo nedavno čuli da je poznanicima beba umrla nakon 2 dana, još u bolnici.
A prosli tjedan je frendica rodila na hitan carski u 35+3 jer je mali imao zastoj u razvoju i sad je u inkubatoru, ima samo 1800 grama. Bas samo neke loše vijesti. Uvijek sam bila osjetljiva na djecicu, ali otkad sam imala spontani i otkad imamo svoju princezu, jos sam više osjetljiva i bas lošije podnosim sve te priče, ma uzas...
Girl, nadam se da ce muzu biti bolje. Mogu misliti koji ti je to stres. Ja se samo sjetim naše korone i kako se moj muž gušio u kašlju, a pored nas bolesnih leži beba od mjesec dana, a svekar na respiratoru. Ako tad nisam ostarila par godina od brige i stresa...Ali kako je NeverEver rekla, sve prodje....
Kaze da su joj se pluca napunila mlijekom. Prijepodne je sve bilo ok. Popodne nije😔
Sortiraj odgovore
Najstariji