Cure s iskustvom, bebici je na gornjoj jedinici bijela tockica. Muci ga zadnja 3, 4 dana intenzivno gornja celjust i malo je crveno, rekla bih da se vidi zub medjutim nije cijeli, nije crta nego tocka. Isla sam guglat. Greska. Ima 100 bolesti desni kod bebe gdje se vidi bijela tocka. Sad sam u panici
Dora je imala dole tu tockicu, ko mali prištić, pedica rekla zbog zubića..
Ja sam uzela Joie Mimzy Snacker, moze se jednim pokretom sklopiti i odloziti sto mi je bilo vazno zbog prostora. Ide u 3 polozaja.
Mi smo poceli sa dohranom, jucer i danas smo jeli tikvicu, sljedeca nam je jabuka. Imamo domace netretirano iz bakine baste pa zelim da iskoristimo. Sutra punimo 5 mj.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Cure s iskustvom, bebici je na gornjoj jedinici bijela tockica. Muci ga zadnja 3, 4 dana intenzivno gornja celjust i malo je crveno, rekla bih da se vidi zub medjutim nije cijeli, nije crta nego tocka. Isla sam guglat. Greska. Ima 100 bolesti desni kod bebe gdje se vidi bijela tocka. Sad sam u panici
Jel se pojavio zubic na tom mjestu u medjuvremenu? Jucer i danas mi se muci vise nego inace i prolazi palcom po tome, manje papa, oci su mi suzne 😭😭😭😭😭😭
Jel se pojavio zubic na tom mjestu u medjuvremenu? Jucer i danas mi se muci vise nego inace i prolazi palcom po tome, manje papa, oci su mi suzne 😭😭😭😭😭😭
Pristic je bio kao na trojci al izaci ce joj jedinice skupa, gore je crvenkasto al dole je izboceno, sline ko u priči i SVE stavlja u usta a po noci u snu njorga, uvalim ciku i cucla je, sigurno zbog zubića, paše joj 😂😂 kaze pedica da tu di je pristic nemora izrast zub... Manje papa? Ajoj, moja kad jede ad, dvije u danu, žvače od bočice vrh.. Koliko je smanjio klopu?
Hranilice - moj ce jest u baby björnu dokle ne bude sjedio samostalno a onda mislim kupit u ikei. Sad ima akcija u lesnini i jos je 15% do ponedjeljka na sve za bebe.
Pristic je bio kao na trojci al izaci ce joj jedinice skupa, gore je crvenkasto al dole je izboceno, sline ko u priči i SVE stavlja u usta a po noci u snu njorga, uvalim ciku i cucla je, sigurno zbog zubića, paše joj 😂😂 kaze pedica da tu di je pristic nemora izrast zub… Manje papa? Ajoj, moja kad jede ad, dvije u danu, žvače od bočice vrh.. Koliko je smanjio klopu?
Joooj tak i kod nas, trojka dolje se vidi i gore obje jedinice i crveno je s tim pristicem na desnoj jedinici a dolje obje jedinice se naziru. Kazu da izlaze 4 po 4 zuba dok ide propisno i onda iduca 4 za 4 mjeseca. Ne izadju sva 4 odmah nego u prvoj turi u roku 4 mjeseca i onda krece 2.tura s nova 4 zuba 🙈🙈🙈
Sve stavlja u usta, prste, saku, tetre, igracke, grickalice, ma sve. Jede oko 800ml a inace je na 1000. Nece mu biti nista 😄 ali je manje nego prije. Temp nismo primjetili al danas mu bas smeta. Namazala sam mu onaj gel i sad pajki. Svako malo zastenje. A jadno dijete 😔😔
Pristic je bio kao na trojci al izaci ce joj jedinice skupa, gore je crvenkasto al dole je izboceno, sline ko u priči i SVE stavlja u usta a po noci u snu njorga, uvalim ciku i cucla je, sigurno zbog zubića, paše joj 😂😂 kaze pedica da tu di je pristic nemora izrast zub… Manje papa? Ajoj, moja kad jede ad, dvije u danu, žvače od bočice vrh.. Koliko je smanjio klopu?
Joooj tak i kod nas, trojka dolje se vidi i gore obje jedinice i crveno je s tim pristicem na desnoj jedinici a dolje obje jedinice se naziru. Kazu da izlaze 4 po 4 zuba dok ide propisno i onda iduca 4 za 4 mjeseca. Ne izadju sva 4 odmah nego u prvoj turi u roku 4 mjeseca i onda krece 2.tura s nova 4 zuba 🙈🙈🙈
Sve stavlja u usta, prste, saku, tetre, igracke, grickalice, ma sve. Jede oko 800ml a inace je na 1000. Nece mu biti nista 😄 ali je manje nego prije. Temp nismo primjetili al danas mu bas smeta. Namazala sam mu onaj gel i sad pajki. Svako malo zastenje. A jadno dijete 😔😔
Ma dobro je, ja mislila da štrajka glađu 😂😂 ja imam i dentinox i miradent kapi al su joj te kapi ukusnije 😂 ja svojoj mjerim usnicama na čelo, nisam sa toplomjerom jos... Drž te se, pusa Valu 💙💙💙
Imam pitanje za vas iskusnije, od početka smo imali poteškoće sa dojenjem pa smo uveli ad, sada je skroz na ad, imamo skoro 2 mj, na novalacu smo, ali imam osjećaj da ga ne drži dovoljno nekad hoće već nakon 2 i pol h jesti, a na kutiji piše ne više od 5 obroka, da li ima tko takvo iskustvo sa ad-om
Mi smo na aptamilu, isto piše oko 5 obroka, ali po 200ml, moj pije 7,8 obroka dnevno, ali po otprilike 140 ml, pa ispadne skoro isto. Moj nekad trazi nakon sat i pol, nekad nakon tri. Ali kad je budan uglavnom jede svaka dva sata, a ima 4 mjeseca. Čak mi je draze da jede češće i manje, nego manje obroka pa da se prejede. Ne bih rekla da se treba strogo držati tih obroka što piše na kutiji, mislim da oni malo i pretjeruju s količinom.
NeverEver , da nije Epstein Pearl?
Lussi draga, želim vam svu sreću ovog svijeta⚘⚘⚘⚘⚘
Sortiraj odgovore
Najstariji