Girl,
Haljina je divna!
I ti u njoj!
Sretno❤️
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Girl prekrasna si i haljina ti divno stoji
Lonmi drzim fige da osip cim prije prode
Elly94 to je vjerojatno strajk u hranjenju. Moguce da je povezano sa zubicima. Procitaj malo na netu, ima nekih korisnih savjeta pa isprobavaj, nesto ce upaliti 💪
Baby P 03/21 💙
Girl ljepoto 🥰 slicnu haljinu sam i ja imala na vjenčanju, prekrasne su mi i dalje te uske ❤️
Kety ja ne podnosim nikakve, nisam probala one platnene jedino ti bi valjda prosli. Ugl Avent sam uzela jer sam jednom stavila one Mullerove i mislila da ce mi cice pregoriti. Ovi su tanki, ali da materijal je umjetan. Hocu onda tako. Mazem ja cim dalje od bradavice.
Jel mozes pitati seku dal je imala crvene pristice/flekice po dojkama bas koji su svrbili jos gore kad ih taknes?
.
Ajmeeee jeste me sad splasile, oprala sam, nadam se dobro.
MissGraz jel znas zasto Sudokrem ni blizu usta, a ove dr masnije smijemo? Tipa jgl itd. znam da ga mnogi mazu skroz bebama, cak i po licu.
Mislim sta bi moglo biti? Povracanje ili neka reakcija?
Meni ga u ljekarni odmah tutnula bez pardona i necu ti lagati, pomaze i umiruje, sta onda te magistre i ti doktori daju to sakom i kapom 😂
.
AnaAn ma jos bi i namazala Fenistil da nije bas po dojkama, pise da bas po njima ne mazati.
.
Ruzice i meni Sudokrem ima ruzan miris i izgleda umjetno 😂, ali namazala bi bilo sta samo da ovo stane, a svega se bojim. Kako kaze AnaAn, nista nije za dojilje, a svasta koristimo.
Lonmi, sudocrem u svom sastavu ima benzile. Sto ne znaci da se ne mozes mazati s njim po grudima, nego ti ja ne preporucam da beba ne guta tu kremu. Ti ces naravno napraviti po svojoj volji i onome sto mislis da je ok. Takodjer, smatram da ljekarnici znaju svoj posao i sigurno znaju vise od mene i ako su ti oni rekli da je ok da beba “guta” sudocrem onda u redu. Ali ja se ne slazem s njima zbog sastava. Inace sam lab. ing. i kuzim se malo u kemijske sastave i sl. Ja bih oprala bradavicu prije dojenja, ti naravno napravi kako ti mislis da je ok!
Kao sto kaze AnaAn, dosta se stvari koristi koje nisu preporucene tijekom dojenja… ali jedno je kad se nesto izlucuje u mlijeko, a drugo je kada beba direktno dolazi u kontakt s tim. Nitko nije spricao Octenisept na bradavicu i tu bradavicu stavljao bebi u usta. Barem se nadam? Haha. Sve sto unosimo u svoj organizam u nekoj kolicini se izlucuje u mlijeko, neke stvari dovoljno da budu stetne neke stvari ne. U svakom slucaju, bebi nije isto nesto direktno staviti u usta ili dobiti preko mlijeka.
Jer, vodi se politika oko toga koliko je dobro da beba pije vodu… ? Pa onda nesto sto na sebi nema bas propisanu oznaku da smije beba U USTA ja ne bih koristila. Ali evo, to je samo moje misljenje.
Nadam se da ce ti uskoro svakako proci😘
Ja koristim Lansinoh jastucice i odlicni su mi. Kupim veliku kutiju za cca 60kn i prilicno mi potraje.
Jer, vodi se politika oko toga koliko je dobro da beba pije vodu… ? Pa onda nesto sto na sebi nema bas propisanu oznaku da smije beba U USTA ja ne bih koristila. Ali evo, to je samo moje misljenje.
Nadam se da ce ti uskoro svakako proci😘
Ja koristim Lansinoh jastucice i odlicni su mi. Kupim veliku kutiju za cca 60kn i prilicno mi potraje.
Da, da znam ti struku zato sam i pitala sta to ima u njemu. Ja se u to ne kuzim.
Ma naravno da isperem prije, mislim da nitko od nas nebi davao dojku bez da ispere. Ja sam shvatila kao da uopce nije dobro mazati bez obzira na ispiranje.
Isto tako je rekla i magistra.
Hvala 😊
Lonmi, ako ti sudocrem pomaže, maži, naravno da ćeš isprati prije dojenja i bebi neće ništa biti.
Sigurna sam da kozmetika koju koristimo u osobnoj njezi nije sva baby friendly pa ju koristimo... Samo to ne mažemo po sisama i dobro...
Lonmi, ako ti sudocrem pomaže, maži, naravno da ćeš isprati prije dojenja i bebi neće ništa biti.
Sigurna sam da kozmetika koju koristimo u osobnoj njezi nije sva baby friendly pa ju koristimo… Samo to ne mažemo po sisama i dobro…
Tako je 😊
Pa necim si moramo pomoci, a nitko nije lud da bebi daje u usta kremu.
Dam se kladiti da i ova bb krema koju stavljam na lice ima nesto stetno u sebi, ali opet da ju mazem na sisu oprala bi ju 😂
Meni je ta sudokrem isto nekak prejaka i za guzu a kamoli u usta, ipak koza upije.. ali svatko po svom. Slazem se s curama.. koristi se svasta tijekom trudnoce u hrpa toga se "ne smije" samo zato sto nije testirano a ne jer je testirano i opasno.. s tim da ja nisam pila neofene tijekom trudnoce, 4 lupoceta ukupno za 9 mjeseci sam popila, ni za zgaravicu nisam nist koristila a ubila me, ni octenisept za nista nisam korisrila, ni tijekom trudnoce ni dojenja i bila sam s hranom jako oprezna u trudnoci sto mnogi kazu da ne treba. Ja sam takav tip i to je to. Neke su pile i alkohol i sve jele i bebe su skroz ok tak da.. ja sam sretna sto mali nije imao grceve, soorove i sve ostalo do sad ali mozda nebi imao takitak i ja sam bezveze apstinirala od vina 😂 tko ce ga znati..
.
Girl 😍😍😍😍 i ja sam imala usku haljinu, imas na insta/fb i takve su mi i najljepse i dalje.. super mi je sta se malo sjaji a nije previse pa je i princezasta i elegantna, dobar izbor i lijepo ti stoji sto je otvorena na ledjima :)
Sortiraj odgovore
Najstariji