Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    03. Kolovoz 2021. 19:34

MissGraz,izgleda da je to normalno.❤️ Neko dijete uhvati jace,neko slabije. Citala sam da traje izmedu tjedan dana i 8 tjedana,ali ne bi nikako trebalo vise. Preostaje samo izdrzati. Nas se bacaka i okrece u snu ima sigurno mjesec dana. Ali to bi pocinjalo oko 4-5 ujutro. Sinoc od 9 kad je zaspao svako malo. Sad smo ga okupali,nahranili i idemo probat napraviti djir kolicima da(kao) cvrsto zaspi. Bas me zanima kako ce proc

Jagodica125
    03. Kolovoz 2021. 20:44

Tak je i kod nas, znaci 1:1 😒
    .
    Mi imamo u petak pregled kod pedice i cijepljenje 2.dozom rota virusa. Ovo s rota virusom je isto i kao i cijepljenje protiv korone, netko za netko protiv, svatko po svom🤷‍♀️
    .
    Ja sam ocistila tepih i sad imamo vise tummy timea, prostrano je i imam sastrane kosaru s igrackama i zabavljamo se🤸‍♂️🤹‍♂️
    .
    Danas je brbljao i rekao ma-ma, iako znam da mali nema pojma kaj prica, svejedno mi ta dva sloga rastopise srce, kaj god je htio rec s tim🤣🙊🙈🙉
    .
    Potrosili smo prvu baby kupku od Mustele, to smo koristili od prvog kupanja i zauvijek cu taj miris njegove kosice zadrzati u nosu, cak razmisljam da iz sentimentalnih razlog sacuvam bocicu🧴🤦‍♀️🤣🤷‍♀️
    .
    Ja sad tokom dana uspavljujem lezeci kraj njega, jednom jedan bok, za drugi spavanac drugi bok. Nunanje na rukama cuvam za eeeeekstremne slucajeve ono da urlice i nema kraja na vidiku🤣 legnemo, pa malo pricamo, stisavam postupno, on se meskolji, okrece, onda dam dudu to pocne sisiat, okrenem ga skroz na bok k sebi i mazim po ledjima. Tu jos malo kao nekaj mrmlja sebi u dudu i nakon nekob vremena i zaspi. To je za dnevne spavance. Za vecernje spavance volim nunat na rukama jer nam je to mazenje prije spavanja, ali ga spustim u kinderbez onak u polusnu, ne skroz. 
    .
    Susjed neku tehnjavu pusta...bit ce ovo luda noc 😤🙄

Jagodica125
    03. Kolovoz 2021. 20:47

Jel vi meni vjerujete da ja razmisljam ove nemirne noci uopce ne spavati, nego vise drijemati😳 znaci to budenje svakih 5min, 500 puta stavljanje dude sim tam me ubije doslovce jer zaspem odmah duboko i tvrdo, pa iz toga sna se budim ono uzas...

Lonmi
    03. Kolovoz 2021. 21:01

Kety aventove 😒 i luđacki me svrbilo zadnji put kad sam ih stavila tako da sam ih usred grada izvadila i bacila. Mozda sam ih 3 put stavila.
    Kako je tretirala osip?
    I koliko joj je trajalo.
    Luđacki svrbi. 

• MissGraz
    03. Kolovoz 2021. 21:40

Thera, jesi to citala za regresiju ili nemirno spavanje? I gdje si citala o tome? Jer ja vise nisam sigurna je li ovo spada pod regresiju ili posljedicu regresije kroz koju smo prosli heh. 🤷‍♀️ Sto se tice nemirnog spavanja, jako malo pise o tome… pretrazivala sam i strane forume, ali nista konkretno nisam nasla… strucnih clanaka gotovo i nema. 
    Drzim fige da vam upali sa setnjom! 🤞😘

• thera
    03. Kolovoz 2021. 21:53

MissGraz,evo clanka.
    https://svijetsnova.hr/regresija-spavanja-sto-je-kada-se-javlja-i-kako-ju-lakse-prebroditi/
    Uspjeli smo. Pola sata da zatvori oci,jos pola da cvrsto zaspi. Vratili smo se u stan,cujem ga da stenje u kolicima,sve me strah pogledat sta je😅
    Sutra putujemo,ja cu dezurat nocas da se dragi koliko toliko naspava i moze voziti. 

• thera
    03. Kolovoz 2021. 21:55

Ne moram ni pricat da doma hodamo ko po jajima😂 Tocno znam gdje mi i koji dio namjestaja skripi. Razmisljamo kupit nove stolice😂

• MissGraz
    03. Kolovoz 2021. 22:06

Majko moja mila sveta pa koliko ovih regresija ima? 
    Ne citam vise nista. Basta. Posidit cu od ovih informacija. Pocet cu umisljat faze i kad ih nema. 😣

• Tea2807
    03. Kolovoz 2021. 22:11

Mi uspjeli po noci ulovit dobar san, najcesce od 23-05/06 al zato ja nisam odspavala tolko u komadu jer sam jos uvijek u nevjerici da se nece probudit 🤦🤦🤦🤷
    Sto se tice uspavljivanja/spavanja preko dana, mislim da ova slika sve govori i objasnjava https://ibb.co/fQncB09 malo je rec da mi se ruka ukocila i da me bilo strah pomaknut se
    Sutra u 5 idemo na drugi pregled i cjepljenje i prvu dozu

• thera
    03. Kolovoz 2021. 22:11

Ima ali kako dodju moraju i proci. Bas pricam danas dragom kako nam je i prije mjesec dana,malo vise isto bilo tesko jer nije spavao skoro nista i plakao je puno. Ali smo vec zaboravili na to. Tako ce i ovo razdoblje proci,doci ce nesto novo i tako u krug. Izdrzi,nisi jedina❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.