Jel vi meni vjerujete da ja razmisljam ove nemirne noci uopce ne spavati, nego vise drijemati😳 znaci to budenje svakih 5min, 500 puta stavljanje dude sim tam me ubije doslovce jer zaspem odmah duboko i tvrdo, pa iz toga sna se budim ono uzas...
Kety aventove 😒 i luđacki me svrbilo zadnji put kad sam ih stavila tako da sam ih usred grada izvadila i bacila. Mozda sam ih 3 put stavila.
Kako je tretirala osip?
I koliko joj je trajalo.
Luđacki svrbi.

Thera, jesi to citala za regresiju ili nemirno spavanje? I gdje si citala o tome? Jer ja vise nisam sigurna je li ovo spada pod regresiju ili posljedicu regresije kroz koju smo prosli heh. 🤷♀️ Sto se tice nemirnog spavanja, jako malo pise o tome… pretrazivala sam i strane forume, ali nista konkretno nisam nasla… strucnih clanaka gotovo i nema.
Drzim fige da vam upali sa setnjom! 🤞😘

MissGraz,evo clanka.
https://svijetsnova.hr/regresija-spavanja-sto-je-kada-se-javlja-i-kako-ju-lakse-prebroditi/
Uspjeli smo. Pola sata da zatvori oci,jos pola da cvrsto zaspi. Vratili smo se u stan,cujem ga da stenje u kolicima,sve me strah pogledat sta je😅
Sutra putujemo,ja cu dezurat nocas da se dragi koliko toliko naspava i moze voziti.
Ne moram ni pricat da doma hodamo ko po jajima😂 Tocno znam gdje mi i koji dio namjestaja skripi. Razmisljamo kupit nove stolice😂
Majko moja mila sveta pa koliko ovih regresija ima?
Ne citam vise nista. Basta. Posidit cu od ovih informacija. Pocet cu umisljat faze i kad ih nema. 😣

Mi uspjeli po noci ulovit dobar san, najcesce od 23-05/06 al zato ja nisam odspavala tolko u komadu jer sam jos uvijek u nevjerici da se nece probudit 🤦🤦🤦🤷
Sto se tice uspavljivanja/spavanja preko dana, mislim da ova slika sve govori i objasnjava https://ibb.co/fQncB09 malo je rec da mi se ruka ukocila i da me bilo strah pomaknut se
Sutra u 5 idemo na drugi pregled i cjepljenje i prvu dozu

Ima ali kako dodju moraju i proci. Bas pricam danas dragom kako nam je i prije mjesec dana,malo vise isto bilo tesko jer nije spavao skoro nista i plakao je puno. Ali smo vec zaboravili na to. Tako ce i ovo razdoblje proci,doci ce nesto novo i tako u krug. Izdrzi,nisi jedina❤️
Rote
Godisnji krece 21.8 i vec krizamo dane kao zatvorenici do izlaska iz zatvora, kao da ce nam more biti spas, a idemo sami s njim i necemo imat nikoga blizu
Poslalo mi se u pola poruke pa pisem ostatak
Sretno mamama u regresiji 🥰💪

Lonmi, ja ti nisam strucnjak pa necu tvrditi, samo kazem da bi ja provjerila na tvom mjestu jel ok stavit sudocrem jer ipak beba sisa a te iste koze.. nije isto guza ili sto stavlja u usta.. meni su u bolnici rekli da ne stavljam niti losion za tijelo na dojke bez obzira na ispiranje. Ja bi se na tvom mjestu konzultirala. Mozda da se izdojis pa namazes sa sudocrem ako djeluje i da bar 2 sata nakon ispiranja ne dajes da sisa. 2 sata je dovoljno da organizam razgradi male kolicine ljekova pa nije vise u mlijeku. Mene je bas jako svrbilo i bas mi je to tlaka bila ali nije bilo na dojkama pa nisam sa dojenjem imala problema, ali me uzasno svrbilooo, za popizdit. Eto, proslo samo. Najgore sto mozes napravit kod urtikarije je podrapat se, radije hladni oblozi ili sa hladnom tetrom protrljat.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji