Jagodica, kaj nebi bilo, ima svaka 4 tjedna tak da ima i sa 4mjeseca 😂
Kety kuzimo se. Meni je muz rekao iz zajebancije dok sam strije dobila i dramila oko toga da za drugu bebu uzimamo surogat majku pa sam razmisljala o tome kak ja ni to nebi mogla jer bi jadnoj zeni stalno visila za vratom sta jede, pije itd. 😂
Lonmi jos nije kasno da postanes pisac 😂
.
Polozaj spavanja - moja beba vec cca 2 tjedna spava samo na ledjima. Zaspe na boku, gledamo se i zaspe al se okrene na ledja, ruke gore kao da mu je policajac rekao ruke uvis, noge rasiri, glava ravno prema gore 😂 izgleda kao lutka, provjeravam jel dise. Totalno mi je smijesan 😂
Jagodice,
Prije će biti da ste ušli u regresiju😕
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Pusa mamama s mora😘
Prezivjeli smo prvi dan😅 Jutro je zapocelo super. Raspolozen,pricao puno,smijao se. Krenuli,nije bila guzva,on je cijelim putem spavao. Dosli u hotel,gugutao je na krevetu,otisli na kavu,super u kolicima. Pa prema plazi,e tu je krenulo. Ne spava mu se,ne voza mu se vise. Pa smo sjeli na jos jednu kavu, nosali ga i tu je bio ok. Krenuli prema hotelu i uspjeli smo se cak baciti u more,on je zaspao. I sve ok dok nismo navecer krenuli u grad nesto pojest. Zaspao je na putu,sjeli u restoran i ocito mu je bilo prebucno. Probudio se i krenuo je takav plac da smo se digli i otisli si po kebab za van😂 Sad smo se vratili u hotel,sjeli na terasu,natocili si casu vina i cekamo kad ce se javiti😅
Hotel je sladak ali ima hrpu stepenica. I lift koji vodi s ceste gore u hotel ali ne bi vjerovali,taman im se pokvario kad smo se vracali iz grada. Mislim da cemo sutra s autom gdje god isli
Evo i nas na balkonu, mali spava, gledamo more, vatromet u daljini, lijepo je..
https://ibb.co/PjkNgwY
Muz je upravo otisao oprati bocice i pripremiti vodu u termosicu za noc pa sam ja malo na mobu. On se jednostavno ne moze probuditi za prvo hranjenje oko pola 2, ne cuje malog pa zato pripremi meni i preuzme drugo hranjenje.. Thera, mi smo znali da s njim ne budemo mogli u restoran jos pa smo uzeli veceru u hotelu. To skroz dobro funkcionira jer je odmah gotovo, nema cekanja. Znaci dodjemo dolje u restoran, samo se spustimo liftom, muz malog primi i gledaju okolo a ja jedem pa se zamijenimo. Mali je dobre volje jer je na rukama i samo se smjeska pa ga svi gledaju i smjeskaju mu se i to ga zabavlja a mi jedemo u miru. Naravno, problem je sto ne mozemo jesti zajedno al nekak nam je i to ok sad vec. Moja preporuka - nadoplatite veceru u hotelu, doci ce vas na isto kao da jedete vani, jeftnije cak, a manje je brige. Nije isto, ali nece ti ni u restoranh biti isto kao prije 😂
Strgao nam se termometar za hranu 🙄🙄🙄 sad mjerimo temp za ad od oka 🙄🙄🙄 valjda nece malom nista biti..
Thera,
Ja se tebi divim, stalno ste negdje s malim!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ima mogucnost vecere u hotelu ali mi smo odlucili biti avanturisti😂 Sutra cemo biti pametniji. Vodili smo se time da u zg-u to bez problema prolazi ali tamo je puno manje ljudi. Nisam ocekivala ovakvu guzvu. Sad znamo😃
Ad-mi ni nemamo termomotar. Uvijek probamo da nije prevruce i do sad je ok prolazilo. Mislim da ne pije ohladjeno tocno na 37 stupnjeva ali nikad se nije zalio. I nas ceka hranjenje uskoro pa onda opet negdje u noci. Dobili smo i krevetic za njega ali mislim da ce biti s nama u krevetu. Ko ce ga lovati tamo po noci i gurati mu dudu u usta😂 Sve u svemu,mislim da je on ful tolerantan,jedino se mi moramo priviknuti na to da ne moze sve ko nekad😊
I da,pokakao se cim smo usli u sobu😂
Ruzice,moram priznati da smo do sad imali srece. Koliko god se ja tu zalila stvarno smo puno prosli s njim.
NevaEva,kako rjesavate kupanje?
Jutro, mamice!
NevaEva prekrasan je pogled, drago mi je da uzivate! Koji si to termometar koristila za pripremu AD-a?
Thera malac je zauzeo polozaj, ipak je on sef
Baby P 03/21 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji