Pitala sam pedijatra, kaze Fenistil gel mazati. Nije ugriz bas je osip neki 🥴
Ja sam imala po nogama mjesec dana. Mozda bi proslo ranije al sve je bilo na bazi kortikosteroida koje ne smijes dok dojis. Crvene tockice koje svrbe, kad sam se grebala je bilo gore. Tipicna urtikarija. Samo sto ju nikad u zivotu nisam imala pa su mi rekli da su uzrok hormoni postpartum.
Znaci nisi nist koristila?
Mene brine jer je bas po dojkama, a dojim 😒
Necu Fenistil koristiti jer pise da ako ga mazes na dojke, beba ga unosi putem mlijeka. Ti doktori isto….
Proslo je samo ali sam se isto stalno brinula jel sigurno urtikarija ili nest drugo sta bi mogla prenijet na njega jer mi nisu radili nikakve nalaze, samo bacili pogled 🙄 Jesi ti pisala da ti bebica ima gljivice z ustima? Da nije preslo na dojke? Ne znam jel se to moze desit
Cure jeste vi podigle mrvicu naslon od kolica bebama? Ja mogu regulirati kako hocu pa ne znam jel smijem dici malo.
I mok bebac se obozava kupati u moru, bas uziva, za 2 dana nam stize fredov kolut pa cemo vidjeti da li ce htijeti u njega
Evo i nas da se javimo,danas bili kod pedijatrice,malena ima soor,dobile smo gel..kaj se tice da je malo promukla,to je sve okej, proci ce. Grlo je okej, pluca su okej, tako da nije nista zabrinjavajuce. I dalje redovno cistiti nosic. Rekla je da je jako napredna i sretna beba. Da veseliju bebu nije imala. Ona nju pregledava a malena prica sve u 16, cak je i grlo dala pregledat u prici,bas je komunikativna. Na pikicu idemo kak je i dogovoreno, 12.8
Evo i nas da se javimo,danas bili kod pedijatrice,malena ima soor,dobile smo gel..kaj se tice da je malo promukla,to je sve okej, proci ce. Grlo je okej, pluca su okej, tako da nije nista zabrinjavajuce. I dalje redovno cistiti nosic. Rekla je da je jako napredna i sretna beba. Da veseliju bebu nije imala. Ona nju pregledava a malena prica sve u 16, cak je i grlo dala pregledat u prici,bas je komunikativna. Na pikicu idemo kak je i dogovoreno, 12.8
Awwww 😍😍😍😍
Koliko je vas cijepilo protiv rote? Mi danas narucili cijepivo.
Stavila sam Sudocrem na dojku, mozda malo ublazi.
Naravno da nemam mlijeka, treća mjesečnica je tu! Ja jadna mislila da sam tek na pola ciklusa. Kako vrijeme brzo prolazi! Sinoć sam se baš naginjala unaprijed za vrijeme izdajanja, a tako ću i ubuduće. Hvala svima na savjetima! 😘
.
Zabice, drago mi je što je tvoja starija kćer tako sretna zbog seke i što ti je velika pomoć. Nadam se da će i moje dvije biti tako bliske jednog dana😊.
.
NeverEver, uživajte na moru! Super za malog smješka što je tako dobro izdržao put.
.
MissGraz i Ružice, kako ste vi?
Hej mamice, kak ste kaj!😊
.
Lonmi-ja necu cijepiti malenu protiv rote i opcenito sa nikakvim dopunskim cjepivom, samo sa obaveznim. Da ju planiramo staviti u vrtic, onda bih cijepila i protiv rote.😊
.
Mame izdajalice💜-Emmie i ostale-vama zene kapa do poda, to je jako, jako zahtjevno i iscrpljujuce i svaka vam cast, pogotovo kada izdajanje traje mjesecima.. U potpunosti vas razumijem i dajem vam podrsku. Citala sam da postoje i zene koje izdajaju i nakon sto njihovim bebama vise ne treba-za banku mlijeka-za male bebe cije mame ne mogu njima dati svoje mlijeko. To je tako humano.🥰
.
Dohrana-evo mi papamo i domace breskve i jako ih voli..i bistru juhu jako voli. Ne jede neke velike kolicine i jos uvijek nam to ne zamjenjuje jedan cijeli obrok, vise se onako navikavamo na nove okuse.🙂
.
Kupanac-kada se otusiram, onda ju istusiram onako sebi u krilu, na sjedecki. Jako voli vodu i sve ju to zanima.😁
.
Sisanje-sisamo nekih 6 puta na dan, po noci ne, traje min.10-15 min, a max 45 min, kako kada..najbolje mi je dok je pospana odmah ju staviti sisati jer kad je ful budna onda bi sve dirala, gledala, vrti se, a ne pusta bradavicu pa onda meni bude ajmeee🤭
.
Jel se i vase bebe tako vrte i cirkusiraju dok papaju siku ili bocicu?
Emmie, hvala sto mislis na nas 😘
Meni je mozak na 3 posto baterije od ovog nocnog cirkusa. Procitam vas svaki dan, ali jednostavno nisam u stanju zapamtiti ista i komentirati. Moram se malo ponovo aktivirati, nedostaje mi forumsko “naklapanje”.
Ova vrucina u kombinaciji sa tim nocnim akrobacijama me ubija. K’o zombi sam. Inace je curka dobro. Napreduje odlcino u svakom smislu. Tako da se nadam da je sve skupa ovo samo faza.
Sa dohranom krecemo sa 6mj iako vec uveliko “zvace” na sve sto mi jedemo. 😅
Muz mi je na godisnjem tek 30.08., tako da moram duboko udahnuti i izgurati ovih mjesec dana kako god znam. Onda cu se barem malo odmoriti, a tad cemo obaviti i krstenje itd. Eto to je ukratko to.
.
Pozdrav svim mamama! Mislim na vas stalno! ♥️
MissGraz bas mi je drago da si se javila💜
Proci ce to, samo treba izgurati i prezivjeti.. meni je najgore u takvim fazama bilo (a imala sam kada mi je prosla beba zamijenila dan za noc ajmeee uzasa) najgore mi je bilo sto ne znam ni kak se zovem nit funkcioniram, a bebu moram nosati, a strah meeee da mi ne padne jer mi ruke onako klecaju, popustaju, uzas..
Evo ti saljem jednu ☕ za razbudjivanje..i javi se kad god mozes, da malo skupa "naklapamo"..
Ja sam cijepila protiv rote, i moje iskustvo s rotom je uzasno i ne bi ga nikom pozelila, tako da sam ja uvijek za.
I moj beba se stalno vrti dok sisa i gura me s nogicama.
Sortiraj odgovore
Najstariji