Mi se opet borimo nikako zaspat a ja stvarno neznam sto mu je. Ne savija se kao da su grcevi ni nista nego plače kao da je gladan stalno a nemoze bas bit ni gladan stalno. Jedva se umiri na nekoliko minuta i onda opet plač. Kao da mu nikako ne paše nemože nać mjesto za zaspat. Ja se nadam da ce sad vec zaspat jer vec padam s nogu.😜🤪🙄
Espumisan ja dajem svaki dan jer mi se tako jedino pokaki bez grcenja, uvijanja, plakanja... ali dajem samo ujutro i navecer pred spavanje. Osim sto se pokaki, tijekom dana puuuuno prducka i tako izbaci sve mjehurice i nemamo vise grceva. Grcevi free vec skoro tjedan dana! 💪
Jutro curke. Moja je do kojih 12 izvodila da ne zeli jesti, onda se posteno zbljucala i jela. Vec sam se bojala kak sad nece jesti:’onda je odspavala i jela. Al eto je vec gleda i napreze se da kaki.
Kakva je bila vasa noc?
Jutro curke. Moja je do kojih 12 izvodila da ne zeli jesti, onda se posteno zbljucala i jela. Vec sam se bojala kak sad nece jesti:’onda je odspavala i jela. Al eto je vec gleda i napreze se da kaki.
Kakva je bila vasa noc?
Dobro jutro!
Naš zaspao u 11.30, spavao do 3.30, ali jadan nakon jela plakao, natezao se, grčio, muči se užasno.
Miss Grazz, tebi pomaze espumisan? Za koliko si primjetila poboljšanje, jesi li sigurna da je od kapi? Mi pijemo Tibu i ne primjecujem nikakvo poboljšanje☹️.
EmEn9, neka ti malo, neka, nemože tvoj mali bit savršen🤗.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Da, da Ruzice, izgleda da pomaze... jucer je kakila cak 2 puta bez napora. Odmah nakon jednog dana je bilo bolje. Noc nam je bila suuuper! Zaspala u 9, papanje u 1, 3 i 5... 💪
Imam osjecaj da je proveo cijelu noc na cici.zombi sam...
Mene brine jedna druga stvsr. Znam da bebe znaju imat po 5 puta na dan stolicu s znam da moze izostat po tjedan dana..svejedno sam zabrinuta. Posto moj Lukas.. Danas je treci dan da ju nema.. Prisutni su grcici al manji... Kombiniramo bio gaiu i espumisan.. Pa od espumisana jako prfo s bio gaia je valjda smanjila grcice..
Bas me brine kad ce bit puna pelena...
Dobro jutro svima 😃 Mi smo spavali od 19 do 7 uz dva buđenja, i sad evo opet pajki. Ali se izgleda prehladio, kiše povremeno i hropće kroz nosić 😔 Želimo svima lijep dan i da vas ne muče grčići i kakanje 🥰
Elly Leo je samo odjednom sa 6 tjedana presto kakat i prduckat skoro 2 dana, a do tad mu je skoro kod svakog papanja bila puna pelena. I grčio se sav i mučio, a nije mogo. Sad smo izbacili biogaiu, i kaka u prosjeku jednom dnevno, još se napreže dok mora prdnut i kakat, ali samo tad, ne više cijelo vrijeme. Mislim da je ok ako ne kaka dok god piški redovito i ako ga ne grči to cijelo vrijeme. Ja sam primijetila i da se lakše pokaka kad ja pojedem suhe šljive pa možeš to probat.
Sortiraj odgovore
Najstariji