Jagodice cestitaaaam! ❤
Srce mi je k'o kuca kad vidim da polako ekipa prelazi na ovu temu... toliko sam se vezala za vas ovdje da mi djeluje nemoguce da ikad ugasimo ovaj forum i nase malo drustvo. Ovo mi je postalo kao nekakva "kava" na koju svaki dan idem sa prijateljicama. Bas bi bilo fora da se jednog dana negdje svi sastanemo. 😇
.
Vidim svi ste imali miran dan... kod nas suprotno. 😅 Mislim da nas je kostao posjet baki i djedu tjedan dana, jer se curka samo nosila na rukama... i danas kad smo dosli doma, ciiiijeli dan je ne mogu odlijepit od sebe. Cim je spustim - histericni plac. U neka doba sam odustala i zaspala je na meni i ja skupa s njom. Ne znam kako to sad vratit na staro. 😨
Jagodice draga, dobrodošla i čestitke od srca na Franu, bome veliki dečko! Neka mu je bezbrižno i sretno djetinjstvo, a tebi brz oporavak! 😊 Samo se ti čim prije oporavi pa da uživate zajedno. ❤️
Noktići - ni mi ih još nismo rezali. Na tak malim prstićima se ni ne usudim još, jeza me od toga hvata. A znam da ću morati kad tad. 😳
Kupanje - koje kupke koristite za svoje bebače? Mi smo za sad kupali samo s vodom i par kapi bademovog ulja, ali nam je rekla patronažna da trebamo jednom tjedno kosicu oprati sa šamponom pa sad ne znam kaj joj uzeti.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Evo mi smo noktice neki dan odrezali, znaci tek s 2 mj. Ja sam ih isla rezati kad sam vidjela da vise nisu mekani i da ih ne mogu onako sama pocupati kak je netko napisao 😁 a i bas su dosta bili narasli, ogrebala je i sebe po licu i mene po vratu.
Rezala sam ih dok je spavala.
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Kupam sa Mustelom od prvog dana.
Nokte rezala sa mjesec dana kad su postali tvrdji i jedva sam cekala jer se staaaalno grebala po licu. Jednom se bas do krvi ogrebala po oku. 😨 I sad ih rezem svako 4-5 dana jer joj stvarno brzo rastu. Rezem dok spava takodjer. A ne trebate se toga plasiti, ja sam kupila skare u Dm-u i pise na njima da su napravljene tako da ne mozete ozlijediti prstice i stvarno su lake za koristenje.
Jos jedno pitanje za Espumisan kapi jer sam smotana zaboravila pitati patronaznu 🤷🏻♀️ Jel ih dajete bebicama svaki dan preventivno ili samo kada ih uhvate grcici? I koliko kapi dajete i kada? Vidim da ovdje pise 25 kapi za svaki obrok, ali to mi se cini puno.
Jagodice nadoci ce mlijeko, stavljaj ga da sisu tako da navuce iako ga trenutno nema. Znam da ti se tesko namjestiti zbog reza, tako da samo polako i oprezno na pocetku.l, a i nahranit ce ga oni ako bude gladan, ne brini. 😊
Bubice ja sam kupila Babylove ultra sensitive. Htjela sam Mustelu jer je dosta hvaljena, ali mi je patronazna rekla da je Babylove dobar za pocetak pa ako eventualno bude nekih problema s kozom da onda uzmem nesto u ljekarni po preporuci pedijatra. I gledala sam sastojke na aplikaciji Inci beauty i ispada da je ova Babylove kupka odlicna sto se tice sastava, pa cemo vidjeti
P.S. Znam da je za bebe dobro da nema nikakvih iritansa poput parfema, a ja bih tako htjela da mu odjeca mirisi na bebe i da stavim litru omeksivaca. Ali necu, ne brinite
Baby P 03/21 💙
Ja sam vec morala noktice rezat neki dan jer se sav ogrebao po licu i sad vidim da se opet ogrebao a ful.ih je tesko u biti i odrezat jer su ful kratki a opet se ogrebe. 😁
Ja ga kupam isto sa mustelom od pocetka. I sad ga kupam svaki drugi dan jer mi se neda svaki dan.
.
I ja koristim omeksivac onaj neki ornel sensitiv na kojem je nacrtana beba jer volim da mi roba mirisi samo sto ne stavim cijeli onaj čep kao inače nego pola čepa.
Pupetta ja dajem Espumisan samo kad ju ulovi. I to dam izmedu 15-20 kapi. 25 mi je nekako previse i to jos kao uz svaki obrok.
I ja se bojim rezat noktice jos.
Kupam je u bademovom ulju, drugo nista nisam jos koristila
EmEn kupila sam u ljekarni, ne smije se secer stavljat, a okus moze peoc...meni je recimo bolji od uvinog al ista kategorija
Bubice drago mi je da ste dobro...kak tvoja curica sa kilazom, nase su tu negdje bile pa zato pitam
Jagodice cestitam i zelim ti brz oporavak, a Franu sretno i bezbrizno odrastanje...ne brini nadoci ce mlijeko
Noktici- ja cu sutra rezat drugi put, mekani su a ostri pa ih malo skratim
Kupam ju u vodi s malo bademovog ulja, tako i kosicu, nismo jos samponirali...alnpratim sta pisete pa cu vidjet da krenemo i sa tim
Zelim nam svima mirnu noc
I ja sam danas kupila espumisan, reklo su mi u apoteci da smoje, a dr. Mi je rekla ma ne treba mu to. Da pazim sta jedem. Dala sam mu 10 kapi i bilo mu je dobro. Tako da je danas bilo bolje, sad cemo vidjeti kakva bude noc. Da li cistite nosice vasim bebama? Da li im malo kao curi nosic?
Sortiraj odgovore
Najstariji