Jutro cure, ja svoju Enu pohvalila noc prije kako je bila super, al zato po danu bila Boze sacuvaj, sinoc je spavala opet.od 21 h uz hranjenje na svaka 3 sata i kad se probudila u 4 za papat od tad.vise nije htjela spavat, za izludit! Onda ju je muz preuzeo u pola 6 i bila s njim da ja mogu odspavat! Sad smo budni od pola 8, nacicala se i sad kao malo spava ne spava 😏
Ja dajem svojoj Biogaju 5 kapi na zlicu odmah ujutro prije hranjenja , sad sam evo naprimjer zaboravila,al na iducem hranjenju dajem kapi! Prducka stalno i ima stolicu normalno i mokre pelene! Zasad sam zadovoljna kapima!
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
E sad kad si spomenila sljive, jucer sam jela marmeladu od sljiva, pa je mozda zato kakila dva puta bez problema... 🤔 danas, znaci, opet marmelada! 😅
BioGaia - izgleda da je stvarno tocna tvrdnja da nekim bebama odnemaze, a nekima pomaze. Evo nama je odnemagala i cim smo je izbacili i presli na Espumisan sve je bolje. Nema pravila izgleda. 🤷♀️
Imam osjecaj da je proveo cijelu noc na cici.zombi sam…
Mene brine jedna druga stvsr. Znam da bebe znaju imat po 5 puta na dan stolicu s znam da moze izostat po tjedan dana..svejedno sam zabrinuta. Posto moj Lukas.. Danas je treci dan da ju nema.. Prisutni su grcici al manji… Kombiniramo bio gaiu i espumisan.. Pa od espumisana jako prfo s bio gaia je valjda smanjila grcice..
Bas me brine kad ce bit puna pelena…
Probaj ga staviti u onaj polozaj za kakanje kad krene s natezanjem (imas sliku na googleu)... dobro je dok ima mokre pelene i prducka, znaci da crijeva rade... tako sam procitala u rodinoj grupi od savjetnica di su mame bile zabrinute za stolicu...
Ružice znala sam da si takva 🤣🤣🤣🤣 to si mi ti izazvala 🤣🤣🤣
.
Moj jedva zaspao u jedan sat. S tim da mi je bilo ful čudno jer je plakao kao da je gladan cijelu večer i odjednom se pokakao i to zeleno a inace uvijek žuto i kazem ja mužu on je gladan očito ne kuzim kako ali eto nemora značit ta zelena kakica ali i može značit da je gladan. I plakao i dalje i dam ja njemu cice i bome prihvatio i pojede i plače i nakon toga dam bocu on pojede i zaspe na sat vremena i opet plač i napravim ja opet bocu i pojede jos 30ml i tek onda zaspao . Tako da je u roku 2h pojeo dvije boce i bio dva puta na cicama i tek onda zaspao i bome sad vec 2 puta kakio i opet normalno žuto. I da primjetila sam da smo ono neki dan imali problema s tim kakanjem ful se naprezao bila sam vam pisala i taj dan nikako nije htio dojit i jucer 3 puta prihvatio cice i odmah normalno kaka, znaci odmah se pokaka bez mučenja. Možda stvarno pomažu ovi čajevi i kompot i kuhane suhe sljive njemu za probavu pa očito i to malo mlijeka sto ja imam u cicama pomogne.
Emen9 šalim se, ali sam malo i ozbiljna🤗.
Cure, ja prijavljujem da sam od jučer prestala krvariti dakle 27 dan od poroda... sad imam samo neki žučkasti iscjedak, jeli vi krvarite još? Jesu li Vam se hormoni malo smirili, kakvo je psihičko stanje?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Jutro cure.
Izgleda da sve u nekom periodu imamo problema sa kakicom, već sam pricala kako Jan nije kako 8 dana kako smo izašli iz bolnice ono bio, meni su rekli ništa strašno, promjenit prehranu, pit kroz dan kamilicu sa puno šečera, taj dan se junački pokakao i od tad kaka nekad 4x dnevno, nekad prođe dan da se ne pokaka, ali ga ne napinje i nije nervozan, ali su nam espumisan kapi pomogle, baš ga poteraju, ali damo mu jednu žlicicu dnevno 25 kapi prije papice i super je, bio gaju smo izbacili, cini mi se da ga ona napinje dosta.
Jučer nam je bio budan kroz dan baš puno, ali bez nekog plača ili nervoze i onda je prije 10 zaspao i buđenje 3x samo za hranjenje i presvlačenje i evo opet spava 😊.
Nama patronažna dođe 2x tjedno, zbog vaganja do sada, jučer smo se vagali i u 6 dana je nabrao 300 dkg 🙈, tako da napredujemo super 🙌
.
Otpao je pupak ali mu je ostao mali granulom pa ga je morala lapizirat, tako da kupanje tek u ponedeljak 😔
.
Želim vam svima lijep dan i mirne bebice 😊
Cure jel imate kakvu preporuku za pit zeljezo na biljnoj bazi iz ljekarne a da je dobar, bilo kapsule ili sirup? Patronazna mi je rekla da ne pijem Ferrum ipak jer one zatvaraju pa da mala nema problem s tim. Sad ne znam sta da si kupim a da je prihvatljivo za nas oboje! Pliz savjet! 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cure jel imate kakvu preporuku za pit zeljezo na biljnoj bazi iz ljekarne a da je dobar, bilo kapsule ili sirup? Patronazna mi je rekla da ne pijem Ferrum ipak jer one zatvaraju pa da mala nema problem s tim. Sad ne znam sta da si kupim a da je prihvatljivo za nas oboje! Pliz savjet! 🥰
Rita ja pijem sok od cikle. Pravim si ga sama. Vazno je samo da je cikla skuhana prije nego ju blendas (zbog bebaca i trbuscica njihova). Nije bas bajno za popiti, ali stisnem zube, odradim to ujutro i gotovo. Krvna slika mi se fuuul popravila!
Rita ja pijem sok od cikle. Pravim si ga sama. Vazno je samo da je cikla skuhana prije nego ju blendas (zbog bebaca i trbuscica njihova). Nije bas bajno za popiti, ali stisnem zube, odradim to ujutro i gotovo. Krvna slika mi se fuuul popravila!
Ja imam onaj sok od cikle biota jel to ok? A sta je s aronijom jel to smijem pit?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Jutro, drage mame!
Mi smo lijepo odspavali od ponoc do 10 s budenjima svaka 3, 3 jpo sata za hranjenje
Cini mi se da su mi bradavice bolje i da je puknuo blister pa sam odmah raspolozenija
Ruzice ja jos krvarim, ali oskudno. Trenutno je tamocrvene/smede boje i vise je kao pred kraj menstruacije. Meni su hormoni pod kontrolom. Ima dana kad se unervozim i rasplacem, ali generalno sam zadovoljna
Elly94 skuhaj kompot od kruske i suhih sljiva, popij zasecerenu kamilicu ili gusti sok od marelice i to bi trebalo popraviti stanje Normalno je da se stolica nije jos skroz stabilizirala tako da ne brini
EmEn9 citala sam da zelenkasta stolica zna biti kad je izmet bio duze vrijeme u cijevima i da je to skroz ok. Vjerojatno su neki zaostatci
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji